Kendimi eskisi gibi çekici bulmuyorum

Yok öyle düşünme muhakkak yararı var, sadece artık doyurucu değildir, yoksa bağışıklığına çok etkili
Bir çok şey denedim, kıl yapıştırdım, salça sürdüm, hatta ayakkabı boyası sürdüm (bu boya tam 3 ay silinmedi ve koktu, ona rağmen emdi). Bıraktırmak istiyorum kesinlikle.

Bir çok şey denedim, kıl yapıştırdım, salça sürdüm, hatta ayakkabı boyası sürdüm (bu boya tam 3 ay silinmedi ve koktu, ona rağmen emdi). Bıraktırmak istiyorum kesinlikle.

Sabır taşı aldım bende aktardan daha denemedim ama burdan tavsiye ettiler

Kilo yaşı atıyor.Ben de37 yim kilo verince daha genç durdum.Ama eski güzelliğm yok evet yaaşimdi fondotensiz çıkamıyorum dışarı.

yok canim o oyle degil 30 civari artik kadinlik cokuyor..

Bir yıl oldu dogum yapali. Eski kiloma döndüm ama eski halime dönemiyorum işi de biraktim kendimi sadece anne gibi hissediyorum.

Gencligin verdiği bir güzellik var bebek gibi cilt vs..
İleri yaşlarda da farklı bir güzellik var olgunlugun kendini tanimanin verdiği..

Ama şu bir gerçek fazlaca kilo fazlası vucududa duruşu da yaslandiriyor..

27 iken 59 kiloydum 22 23 gösteriyordum
28 iken 88 kilo oldum 35 rahat göstermeye başlamıştım. .

Tabi evlilik çocuk is guc yoruyor bekarken ki dinclik olmuyor..

Napcaz:)

evlimisiniz çocuk var mı ?

allah bağışlasın canım .evlenince biz bayanlar salıyoruz kendimizi ben salamadım iş hayatım olduğu için kimbilir ev hanımı olsam salardım kesinlikle :)

allah bağışlasın canım .evlenince biz bayanlar salıyoruz kendimizi ben salamadım iş hayatım olduğu için kimbilir ev hanımı olsam salardım kesinlikle :)
Sağolasin, hepimizinkini bağişlasin.Ben salmadim da son yildir kilo aldim.Fiziken kusursuzken birden kilolu olmak son derece üzücü.Ben de çalisiyordum.Birkaç aydir evdeyim.Kiyafetlerim filan çok şıktır....ama bende ruhsal bir sönmüşlük var.Yaşlanmak mi bu diyorum ama burdaki hanimlar değil diyor.Doğrudur demek ki.Biraz dişi hissetmeye ihtiyacim var aslinda biliyo musun(
Kac kez dediler ki senin özgüvenin zekan yeter çok dişisin, bacaklar çok guzel bilmem ne...Biraz pohpohlanmak mi istiyorum ne...

kilo hepimizin sorunu maalesef bende son aylarda 3 kg almışım,bir oncekı yorumumda onu denemek ıstedım bende dişi oldugumuzu hıssetmemız lazım bu da eşlerimizle alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…