- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Yok memeler yine çogu kisiden iyi...Genel olarak durumum kötü beğenmiyorum ve kadinsi enerjim yokBiri meme mi dedi? Sen kilo ver de memeler hallolur, artık her şeyin çaresi var.
İlk kez duydumTibetin 5 hareketini oneririm
Ocakta 3 yaş olacak, hani bir yararı yok ama süt fışkırıyor halen. Ahhh neler yapıyorum kesmek içinEmzirmeyi kesmeyi düşünmez misin, benim oğlum 1.5 yaşında yavaştan kesicem
Ocakta 3 yaş olacak, hani bir yararı yok ama süt fışkırıyor halen. Ahhh neler yapıyorum kesmek için
Bir çok şey denedim, kıl yapıştırdım, salça sürdüm, hatta ayakkabı boyası sürdüm (bu boya tam 3 ay silinmedi ve koktu, ona rağmen emdi). Bıraktırmak istiyorum kesinlikle.Yok öyle düşünme muhakkak yararı var, sadece artık doyurucu değildir, yoksa bağışıklığına çok etkili
Bir çok şey denedim, kıl yapıştırdım, salça sürdüm, hatta ayakkabı boyası sürdüm (bu boya tam 3 ay silinmedi ve koktu, ona rağmen emdi). Bıraktırmak istiyorum kesinlikle.
Kilo yaşı atıyor.Ben de37 yim kilo verince daha genç durdum.Ama eski güzelliğm yok evet yaaYaştan mi neden bilmem ama böyle.Çok şuh ve çekici olduğum çok söylenirdi.SSimdi hem söylenmiyor hem ben öyle hissetmiyorum.36 yaşindayim.Göğüslerim çok dolgun ve dikti.Eski dikliği kalmadi bence.1 yildir yaşlaniyorum sanki.Belki kilo aldim diyedir.162 boy 73 kg.yim.38 den 42 bedene çıktım.Yada yaşlanmak böyle bir şey mi?Böyle hisseden var mi? Nedir bu normal mi?
Valla ben 26 yasındayım annem hep sen daha cocuksun der kadının tamamıyla kadın oldugu yas 40 der hep vücut hatların ozaman oturuyomuş bide cirkin kadın yok bakımsız kadın vardır bence kadınlar evlenip cocuk yaptımı hemen kendilerini salıyolar geneli bence sporunu yap bakımını yap böyle hissetmiyceni garanti ediyorum
Bende almalım ondanSabır taşı aldım bende aktardan daha denemedim ama burdan tavsiye ettiler
Napcaz:)Gencligin verdiği bir güzellik var bebek gibi cilt vs..
İleri yaşlarda da farklı bir güzellik var olgunlugun kendini tanimanin verdiği..
Ama şu bir gerçek fazlaca kilo fazlası vucududa duruşu da yaslandiriyor..
27 iken 59 kiloydum 22 23 gösteriyordum
28 iken 88 kilo oldum 35 rahat göstermeye başlamıştım. .
Tabi evlilik çocuk is guc yoruyor bekarken ki dinclik olmuyor..
Napcaz:)
evlimisiniz çocuk var mı ?Yaştan mi neden bilmem ama böyle.Çok şuh ve çekici olduğum çok söylenirdi.SSimdi hem söylenmiyor hem ben öyle hissetmiyorum.36 yaşindayim.Göğüslerim çok dolgun ve dikti.Eski dikliği kalmadi bence.1 yildir yaşlaniyorum sanki.Belki kilo aldim diyedir.162 boy 73 kg.yim.38 den 42 bedene çıktım.Yada yaşlanmak böyle bir şey mi?Böyle hisseden var mi? Nedir bu normal mi?
Evliyim ve 9 yaşinda bir erkek emanetim varevlimisiniz çocuk var mı ?
ve tabiki bende bazen kendimi çekici hissetmiyorum acaba eşimden mi kaynaklanıyor diye düşünüyorumEvliyim ve 9 yaşinda bir erkek emanetim var
Sağolasin, hepimizinkini bağişlasin.Ben salmadim da son yildir kilo aldim.Fiziken kusursuzken birden kilolu olmak son derece üzücü.Ben de çalisiyordum.Birkaç aydir evdeyim.Kiyafetlerim filan çok şıktır....ama bende ruhsal bir sönmüşlük var.Yaşlanmak mi bu diyorum ama burdaki hanimlar değil diyor.Doğrudur demek ki.Biraz dişi hissetmeye ihtiyacim var aslinda biliyo musunallah bağışlasın canım .evlenince biz bayanlar salıyoruz kendimizi ben salamadım iş hayatım olduğu için kimbilir ev hanımı olsam salardım kesinlikle :)
kilo hepimizin sorunu maalesef bende son aylarda 3 kg almışım,bir oncekı yorumumda onu denemek ıstedım bende dişi oldugumuzu hıssetmemız lazım bu da eşlerimizle alakalıSağolasin, hepimizinkini bağişlasin.Ben salmadim da son yildir kilo aldim.Fiziken kusursuzken birden kilolu olmak son derece üzücü.Ben de çalisiyordum.Birkaç aydir evdeyim.Kiyafetlerim filan çok şıktır....ama bende ruhsal bir sönmüşlük var.Yaşlanmak mi bu diyorum ama burdaki hanimlar değil diyor.Doğrudur demek ki.Biraz dişi hissetmeye ihtiyacim var aslinda biliyo musun(
Kac kez dediler ki senin özgüvenin zekan yeter çok dişisin, bacaklar çok guzel bilmem ne...Biraz pohpohlanmak mi istiyorum ne...
Bende 5 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorumEmzirmeyi kesmeyi düşünmez misin, benim oğlum 1.5 yaşında yavaştan kesicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?