- 4 Mart 2018
- 21
- 11
- 3
- 34
- Konu Sahibi Minnakhaylaz
-
Ay aynen. Gün boyu geceyi beklerim, çok hareketli çocuğum. Gece uyuyup da yatağına yatırmak için kucakladigimda öpücüklere bogarim resmen. Uykudan 2-3 saat sonra mutlaka uyanır geceleri. Bir sevgi seli aramızda.. O 2 saatte pilim şarj oluyor resmen. Böyle hissetmen normal.Annelik=bolca hesaplasma, surekli vicdan azabi ve yetememe hissi demekmis.
Ben bunu ogrendim iki yillik anneligimde.
Uyuyunca fotograflarina bakmak ama uyaninca olu taklidi yapasi gelmek gibi celiskiler :))
Evet onlar icin en onemli yatirimimiz zaman ayirmak, ruhunu oksamak ama ayri ayri bir birey oldugumuzu da unutmamak gerek.
Yavrunuz mutsuz olsa bunu zaten anlardiniz :)
Ama ben uyanik oldugu zamanlarda da temel ihtiyclari hariç cook az ilgileniyorum yük gibi geliyor inann ben nasil anneyim ?,Ay aynen. Gün boyu geceyi beklerim, çok hareketli çocuğum. Gece uyuyup da yatağına yatırmak için kucakladigimda öpücüklere bogarim resmen. Uykudan 2-3 saat sonra mutlaka uyanır geceleri. Bir sevgi seli aramızda.. O 2 saatte pilim şarj oluyor resmen. Böyle hissetmen normal.
Siz nasıl ilgileniyorsunuz peki gün icerisinde ?Annelik=bolca hesaplasma, surekli vicdan azabi ve yetememe hissi demekmis.
Ben bunu ogrendim iki yillik anneligimde.
Uyuyunca fotograflarina bakmak ama uyaninca olu taklidi yapasi gelmek gibi celiskiler :))
Evet onlar icin en onemli yatirimimiz zaman ayirmak, ruhunu oksamak ama ayri ayri bir birey oldugumuzu da unutmamak gerek.
Yavrunuz mutsuz olsa bunu zaten anlardiniz :)
Ev işleriyle kendini çok mu yoruyorsun? Ben de çok sıkılıyorum ama bu fedakarlığı yapmam gerekli diye düşündüğüm için oynuyorum. Bazı oyunlardan keyif aliyorum sadece. Neler için fedakarlık yapmıyoruz ki..Ama ben uyanik oldugu zamanlarda da temel ihtiyclari hariç cook az ilgileniyorum yük gibi geliyor inann ben nasil anneyim ?,
hayır akisinee oldugu kadar yapiyorim ev isleriniEv işleriyle kendini çok mu yoruyorsun? Ben de çok sıkılıyorum ama bu fedakarlığı yapmam gerekli diye düşündüğüm için oynuyorum. Bazı oyunlardan keyif aliyorum sadece. Neler için fedakayapmıyoruyoruz ki..
Ah ahbirebir aynı konu hakkında yeni konu açacaktım biraz sonra.Bu konuyu görünce sizleri takipteyim.
Bende asosyallikte var.Eğer yalnız başıma kalıp kafamı dinlemiyorsam çok sinirli hırçın oluyorum.Bakalım neler goreceğiz
İnanin cevremdeki anneleri gordukce kendi mi anne olmaya bile yakistiramaz oldumBizleri internet ve sosyal medya bu hale getirdi her tarafımız maddi sıkıntı nedir bilmeyen sürekli bakımlı gezen tozan insan doldu ama aslında kimsenin hayatı yansıttığı kadar kusursuz değil o bebek blogları süper anneler hep kurgu hiçbirimiz dört dörtlük değiliz olmanda bindebirdir çocuğunuza sarılıp seni çok seviyorum diyebildikten sonra sıcacık kokunuz yeter gerisi ayrıntı
Bende hiç kelimelere dokemezdm Sanem artk çok doldum o yüzden.. Belki de anne olmayi hak etmedmm insan çocuğu ile ilgilenmekten gocunur mu sklr mi uuf bi basimda git der mi ?,diyormus demek kiSanki beni anlatmışsın ama bir farkla benim üç çocuğum var. Hepsinde de aynı vicdan azabiyla yıllarim geçti. Evde oynamak parka gitmek çok sıkıcı geliyor mecburen yapmaya çalışıyorum. Acaba o bloglarda gördüklerimiz gerçek mi yoksa abarti mi diye merak etmişimdir hep. Çocuklarım herşeyim elbette onlari bir kenara bırakıp keyif yapmam ama iş güç derken zamam geçiveriyor ve ben hep aynı suçluluk duygusuyla yaşıyorum. Galiba bu anne olmanın bir sonucu ya da kişilikle alakalı olabilir. konunu takipte olacagim hep hissedip de kelimelere dökemedigim şeyleri yazmişsin.
Anne olmayi haketmekle ne ilgisi var. Bu konudan dertlenip konu açman bile senin çocuğuna karşı ilgili olduğunu gösterir. Bizler çocuklarımızı çok sevdigimizden böyle hissediyoruz. Daha iyisi olsun istiyoruz. Bir de ilgisiz olup da bunun farkinda olmayanlar var. Valla bir git başimdan da deniyor başka seyler de bazen öyle bunaliyor ki insan. Önemli olan telafi edebilmek sanırım.Bende hiç kelimelere dokemezdm Sanem artk çok doldum o yüzden.. Belki de anne olmayi hak etmedmm insan çocuğu ile ilgilenmekten gocunur mu sklr mi uuf bi basimda git der mi ?,diyormus demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?