Kendimi GELİN gibi hissedemiyorum..

Beyaz Hatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
617
1.192
113
32
İyi geceler sevgili KK üyecanları. Benim 1 yıldan fazla ilişkim var 1 aydır da sözlüyüz kısmet olursa 2 ay sonrada nişanım var. Biz uzaktan akrabayız sözlümle ama severek birlikteyiz görücü usulü vs yok. Gelelim asıl konumuza. Ben sözlümün evine gittiğim zaman kendimi gelin gibi hissedemiyorum. Yani çok eğreti duruyorum hani bir işe çabuk el atamıyorum en basitinden salata yapacak olsam bile her zaman yapılan basit bişey sonuçta onu bile elime yüzüme bulaştırıcam sanıyorum. Kv şuanlık allahı var iyi elimi bi işe sürdürmez ama ben yardımcı olmak istiyorum herşeyi o hazırlıyor çok tez canlı acele bacı gibi herşeyi şipşak. Ama ben abooovv :KK34:yardım edilecek birşey varmı anne diye bile zor soruyorum çok mu utanıyorum acaba kasılıyormuyum anlayamadım. Belki yaptığım işi beğenmez diye düşünüyorum sanırım ay kızlar siz napıyorsunuz ya ilk zamanlarda böylemiydiniz yada bilemedimki. Tam bir saf çömez gelin olcam heralde oooof offff akıl verin yol gösterin allah aşkına :KK17:

İyi geceler sevgili KK üyecanları. Benim 1 yıldan fazla ilişkim var 1 aydır da sözlüyüz kısmet olursa 2 ay sonrada nişanım var. Biz uzaktan akrabayız sözlümle ama severek birlikteyiz görücü usulü vs yok. Gelelim asıl konumuza. Ben sözlümün evine gittiğim zaman kendimi gelin gibi hissedemiyorum. Yani çok eğreti duruyorum hani bir işe çabuk el atamıyorum en basitinden salata yapacak olsam bile her zaman yapılan basit bişey sonuçta onu bile elime yüzüme bulaştırıcam sanıyorum. Kv şuanlık allahı var iyi elimi bi işe sürdürmez ama ben yardımcı olmak istiyorum herşeyi o hazırlıyor çok tez canlı acele bacı gibi herşeyi şipşak. Ama ben abooovv :KK34:yardım edilecek birşey varmı anne diye bile zor soruyorum çok mu utanıyorum acaba kasılıyormuyum anlayamadım. Belki yaptığım işi beğenmez diye düşünüyorum sanırım ay kızlar siz napıyorsunuz ya ilk zamanlarda böylemiydiniz yada bilemedimki. Tam bir saf çömez gelin olcam heralde oooof offff akıl verin yol gösterin allah aşkına :KK17:

Gayet normal hepimiz başta böyleydik :halay:
Ama nacizane tavsiyem doğal akışına bırak beklentiyi yüxek tutma derim ben. :mapus:

gelin olmak matah birşey değil zaten hissetmesinizde olur..
yapmayın boşverin alıştırmaya gerek yok.. sizi öyle kabul etsinler ki beklentileri olmasın ilerde.. sofrayı kurmaya kaldırmaya yardım edin yeter..
Gerçi çok doğru anneme bakıyorum öte yandan babannem her misafir geldiğinde muhakkak çağırır niye ? Gelin var sonuçta o hizmet etsin o pasta börek yapsın olur mu hiç adı üstünde gelin yani babannem de oturur hizmet hörmet bekler annemden. Ah canım annem

hani akrabalık falanda var daha rahat olmanız lazım aslında, herkes süper hızlı, mütiş hamarat olmak zorunda degil evlendiginizde eşinizi kendinizi doyurabilecek kadar yaparsanız yeterde artar. panige gerek yok yumurta kıramayanlar var ;)

hani akrabalık falanda var daha rahat olmanız lazım aslında, herkes süper hızlı, mütiş hamarat olmak zorunda degil evlendiginizde eşinizi kendinizi doyurabilecek kadar yaparsanız yeterde artar. panige gerek yok yumurta kıramayanlar var :KK66:
Aslında tarife bakarak çoğu şeyi yapıyorum ha bakmadan da yaptıklarım var baya ama işte diyorum ya o kadar yapabiliyorken salatayı bile elime yüzüme bulaştırcam beceremeyeceğim sanıyorum garip bir panik duygusu :ıslık:

1.5 yıllık gelinim ben de hala senin gibiyim boş ver çok da mühim bir konu değil. Bir şey isterse yapıyorum ve başkalarının yanında gelini oturuyor kv iş yapıyor demesinler diye bir iş yapmasam bile kv nin yanında duruyorum. Ya da işte salata yapacak mesela dolaptan çıkar dediklerini çıkarıyorum yıka derse yıkıyorum ufak tefek işleri hallediyorum işte :)

Sen hele bir evlen de gelinliği de görürsün kaynanalığı da ;)

Kaynanın Allahı var diyorsun ya evlendikten sonra da belası var diyeceksin :KK70:

Şaka bi yana da şimdiden kuruntu yapma. Zamanla salata da yaparsın, bulaşık da yıkarsın, pencerede silersin. Merak etme.

Aslında tarife bakarak çoğu şeyi yapıyorum ha bakmadan da yaptıklarım var baya ama işte diyorum ya o kadar yapabiliyorken salatayı bile elime yüzüme bulaştırcam beceremeyeceğim sanıyorum garip bir panik duygusu :ıslık:

demişsiniz ya kv hızlı ve becerikli diye sizi korkuyor ozaman :D öyle birinin yanında insan çekinir normaldir ;)

Gelin olmak kv nin evinde her işi yapmak anlamına mı geliyor .bunu böyle gormeyin bence öncelikle.tabi orda misafirken öylece oturmak olmaz.ne bileyim birine misafir gittiğimde mutlaka birseylere yardım ederim ben de.esimle nisanliyken de onlara gittiğimizde ben de heyecanlı olurdum.birşeyler yapilacaginda elime yüzüme bulastirirdim.sanki çok beceriksiz sakar bir tip gibi gorunurdum.gerci zaten baya sakarimdir da.c ok da herşeyi beceren bir tip de değilim.simdi sen de heyecandan belki hatalar yapiyirsundur.ama herşeyi yapmalıyım ben gelinim düşüncesine girme bence

Hic kvnin evinde hamarat görüneyim diye fırr fırrr dönmedim. Gelin olmak demek ev işlerinde uzman olmak demek mi? Düşünce yapısına bak Allah aşkına, çömez gelinmiş... Kursa filan başla bari ev hanımlığında master filan yap bunlar cok onemli seyler

Sen yeterki iyi niyetli, sevecen kalbli ol kv sana minnettar olacaktır inan
Allah yardımcınız olsun kuracağınız yuvanızda daima mutlu olursunuz inşallah amin canım

Back
X