- Konu Sahibi esraylmz03
-
Eşim hiç karışmıyo hiç hiç yorum yapmıyor ama ben yorum yapsın konuşsun istyrum herhaldeInsallah hayirlisiyla bi bebek nasip olur size de. Allah isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Esiniz destek oluyo mu size bu konuda
Eşim hiç karışmıyo hiç hiç yorum yapmıyor ama ben yorum yapsın konuşsun istyrum herhalde[/QUOTE
Yorum yapmasa da cocuk istiyo degil mi
Kendinize korkular yaratmayin, bir gunde kac kisi anestezi aliyor da sorunsuz operasyonlar tamamlaniyor, birakin gereken her turlu tetkik yapilsin.29 yaşındayız çok saolun mesela hsg çekilecek anestezi almaktan korkuyorum bi daha uyanamam gibi gelio ne bilim saçma aslında ama işte çok güçsüzüm bu konularda
Erkekler bizim gibi disa vurmuyolar pek. Elinizden geleni yapin bunun icin esinizden destek alin birbirinize destek olun. Gerisini Allaha birakin. Insallah olurEvet evet çok istiyor o konu da sorun yok
Ama herhangi bir saglik engeli yok diye her iliski gebelikle sonuclansa 20ser 30ar cocugumuz olurdu.Yani bi sorun yoksa neden olmuyor ben bunu bi türlü anlamıyorum bekleyelim mi olur mu olmaz mı kestiremiyoruz
O da doğruAma herhangi bir saglik engeli yok diye her iliski gebelikle sonuclansa 20ser 30ar cocugumuz olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?