Merhaba öncelikle.
Kendimi bir türlü güzel hissetmiyorum.Dert değil pek ama benim psikolojim bozulmaya başladı iyice
Boyum 1.65 kilom 50 yani boyum ve kilom orantılı.Önceden saçlarım uzundu, çok güzellerdi fakat yaklaşık 8 ay önce çok kısa kestirmiştim.Saç küsmesi gibi bir şey varmış ben pek bilmiyorum ama o zamandan beri taş çatlasa 3 cm uzamışlardır..Önceki resimlerime bakınca ağlayasım geliyor, moralim bozuluyor hemde çok
bunun dışında ne kadar uğraşsam da çekici/güzel olduğumu düşünmüyorum.Çevremdeki kadınlara bakınca içim burkuluyor hep. Tırnaklarım ve saçlarım anormal biçimde uzamıyorlar.Protein eksikliğindendir diye yumurta ve süt ürünlerini tüketmeye dikkat ediyorum fakat nafile.Zaten ne makyaj yapmayı bilirim, ne de güzel giyinmesini..Erkek arkadaşım oldukça yakışıklı fakat kendimi onun yanına yakıştıramıyorum
komplekse girdim iyice.Aynalara bakmaktan çekiniyorum, artık saçımı bile tarayasım gelmiyor.Ne yapmalıyım, benim için tavsiyeleriniz nedir? Çok ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler.
Kendimi bir türlü güzel hissetmiyorum.Dert değil pek ama benim psikolojim bozulmaya başladı iyice
. Uzun yzülü olmakmdaha kötü yuvarlak yğzlğler daha sempatik oluyo. Kilon az zaten kilolu görünürüm diye kendini üzmene gerek yok