- 28 Ekim 2021
- 317
- 616
- 53
- Konu Sahibi Gelbegokyuzum
-
Aynı şey annenizin başına gelse gelme diyecekmiydiniz merak ettim. Eşinizin annesi kanser anladığım kadarıyla. Keyfindende gelip sizde kalmıyordur eminim. Mıhtemelen imkanları daha iyi bir şehir olduğu için tedavisini daha sağlam yaptırmak için geliyordur. Aynı şey annenizin başına geldiğinde eşiniz seninle sevişemiyoruz, kanserli annen gitsin başının çaresine baksın dese neler düşünürdünüz
Aynısını kendi anneniz hastayken ve sizin yaşadığınız yerde daha iyi imkanlar varken de söyler miydiniz yani?Özelden kastım o değil,bir konuyu bile konuşamıyoruz.tartisamiyorsunuz bile!bütün çekirdek aile mahremleriniz ortaya saciliyir.evin odaları tamamen dolu.kardesimi bile eve davet edemiyOrum.ayni çatı altında ev ev içinde yaşamak çok zor.
Yaşadığınız zor bir süreç olmuş ama yinede sabredin derimSevgili kk sakinleri,buranın müdavimi ancak yeni üyesiyim.bdv ye iç dökmeye geldim.esimin ailesi başka bir şehirde yaşıyor.kayinvalidem ciddi bir hastalık sebebiyle yaşadığımız şehre ameliyat için geldi.ameliyat oldu.patalojisi iyi çıkmadı.kemoterapi ve radyoterapi aldı.tabi bu süreç yaklaşık altı ayı aldı.kaynim ve kp de tabi bu sürede bizde kaldı.bir yaşında çocuk ve bir de 9 yaşında bir çocukla onlarla ilgilenmek durumunda kaldım.şimdi tedavi sonu kontrol içinde yaşadığımız şehre gelmek istiyor.hatta bir daha tedavi almak gerekirse onu da burada yaptiracak.bizim burda ilgilenecek kimsemiz de yok.memleketi kalabalık bir sürü insan var.Alti aydır o kadar yoruldum ki kucuk evde koronadan da dolayı çocukları odalara hapis ettim.evin her yeri yatakhane oldu.surekli evde bir hasta.. gezerken bile suçlu olma,sorumluluk hissi.surat çekme durumu beni çok yordu.sizce çok mu bencilce davranıyorum.Yasadigim huzursuzca şeyleri yazmadım bile kp ilgili.esimle bile bir özelimiz kalmadı.simdi kontrole geldiklerinde tekrar tedavi verirlerse diye korku içindeyim.uc ayda bir gelecekler!ne yapardınız? bencilce mi düşünüyorum?
Özelden kastım o değil,bir konuyu bile konuşamıyoruz.tartisamiyorsunuz bile!bütün çekirdek aile mahremleriniz ortaya saciliyir.evin odaları tamamen dolu.kardesimi bile eve davet edemiyOrum.ayni çatı altında ev ev içinde yaşamak çok zor.
6 aydır keyif adına tek bir şey yapmadık belki de bundan bu süreç bizi yordu.annesine huzur verme hususunda ise en çok ben huzur vermeye çabaladım ayrıca ben de annemi uzun zaman önce kanserden kaybettim..bu durumdaki hastayi asla üzmek istemem.Ben hastalık durumunda keyif peşinde olmayı yanlış buluyorum
Eşimin annesi değil de kendi annem tedavi görecek olsa benden başka yere gitmesini istemem
Eşim anneme huzur vermese onu da ömür boyu görmek istemem
O sebeple eşimin annesine de aynı rahatlığı sağlamak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?