Kendimi hic begenmiyorum ? :(

Kutsal varliklar nedirki ben onu merak ettim

Kimseye güzel ya da çirkin deme lüksümüz yokken buna güldüm.
Kadın Türkiye 4. Sü seçilmiş, son derece de zarif bir kadın.
Kedi uzanamadığı ciğere mundar Der misali olmuş o adamınki.

Ben de anlam veremeyip kahkaha atmakla yetindim. Komik cidden...

Aynen ben de anlayamadım orayı 1,72 boya 59 kiloyum ben. Ve oldukça zayıf duruyor.Ya ben ölçü ayarını yapamıyorum ya şişmanlık\zayıflık kavramı değişti
Kompleksten başka bir şey değil... Erkekler beğenmedikten sonra zayıf olsan da beğenmiyor, beğenecek olduktan sonra da kiloyu takmıyor.

Kızlar tesekkürler hepinize
Hastanede endokrinoloji uzmanina gitmenizi oneririm. Hormonlar icin.. Hem sac dokulmesine bakilir hem de genel olarak bir eksiklik vs varsa tespit edilir, duzenli nasil beslenmelisiniz onlari da sorarsiniz. Bunlar da psikolojiyi etkiliyor cunku. Sonra da bir psikologa basvurursaniz iyi gelir diye dusunuyorum:)

kompleks olabilr haklısınız.cünkü büyük ninem kiloları yüzünden iyilesemedi.öldü.onunda korkusu var acıkcası.
Çok komiksiniz... Büyük nineniz de 1.69 boyla 61kiloyla, kilo yüzünden öldüyse, Türkiye'de tıp gerçekten ya hiç ilerlememiş ya da bu doktorlar sizi kandırmış. Kusura bakmayın da vücut kitle endeksinize göre kilonuz ideal. Bu kiloyu beğenmemek ve çirkinim demek kompleksten başka bir şey olamaz. Kilosu tıbben normal olan bir insan, kilodan ölemez... Bu bir savunma değil...

Onu demek istemiyorum yanlıs anladınız.Yas ilerledikce kilo alımı baslamıstı.Obez sınırına ulasmıstı.Yaslandıkca veremedi ve rahatsızlıkları arttı.Onunla yasıyordum.Doktor kilo vermesi gerektigini söylemisti.Ne yazık ki rahatsızlıklarından dolayı col fazla veremedi ve vefat etti..Anlayamadıgım su kompleks yapmıs olabilirim dogrudur . Ama neden sert bir sekilde saldırıya gectiniz? Savunmuyorum.Neyse dostum sıkıntım oydu arkadasların görüsleri sayesinde daha iyi hissediyorum kendimi.tesekkürler.

Sacinizi cok sorun ediyorsunuz ki normaldir. Benim de zamaninda cok sık ve gurdu simdi seyreldi ama sukur yine de kellik yok ve saglikli. Sacimiz stresli isek, yeme duzenimiz bozuksa ve kotu besleniyorsak cok feci etkileniyor. Bunlari bir yoluna koymalisiniz. Bence bu sure zarfinda sacinizi kendi haline birakin. Duzlestiriciydi yok kivircik olsun felan sacinizdan uzak tutun. Hatta birakin kendi halinde kurusun. Haftada 1 sefer yikayin, cok sık taramayin.

T
tesekkürler yapacagımm

Ortada saldırı yok ki? Senin kilon da normal. Bunu daha önce de söyledim. Takıntı yapmana gerek yok. Bu şekilde takıntı yapmak kompleks olur. Yoksa 1.50 boyla 100 kilo olursa insan ölür. Tabii ki kompleks olmaz bu...

T

tesekkürler yapacagımm

Ingilizceniz var mi bilmiyorum ama youtube da cok guzel sac bakim videolari mevcut. Belki turkce de vardir ben ing. baktigim icin onlari biliyorum. Evde basit uygulanabilecek kürler var ayrica. Yerinizde olsam bir kuafore de akil danisirdim. Cunku onlarda bakim uyguluyorlar. Size uygunu bence keratin bakimi. 2 haftada bir atin kendinizi kuafore. Rahatlarsiniz da :)

Haklısın.Zaten bu güzellik çirkinlik tartışması niye yapılır bilmem ki...
Yani ; size dünya güzeli gelen bana vasat gelebilir. Bu örnekte olduğu gibi. Ben zayıf severim siz balık etli mesela. Ama bu algıyı kafamıza yerleştirenler utansın

Kompleksten başka bir şey değil... Erkekler beğenmedikten sonra zayıf olsan da beğenmiyor, beğenecek olduktan sonra da kiloyu takmıyor.
Evet beğenecek olduktan sonra takmıyor erkekler. Ben de bir ara kompleks yapmıştım kilomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…