çalışmak isteyen havada karada çalışır
söylemek yargılamak ne kadar kolay degilmi ? genel olarak mesajlara hep bu hava hakim istersen istersen evet istiyorum ama kimse neden niye sartlar ne demiyo.ne yapmam lazım adama sırtımı döniyim ben calısıcam diyim cocugu anneme bırakıyım sen bak ben calıscam diyim hemen is arayıp ilk buldugum ise giriyim aradan zaman gecsin adamın suratı 5 karıs olsun aramız daha kötü olsun cocugum birden bocalamaya baslasın kaynanam yok cocugu anasına bıraktı gitti calıscam die kosturup duruo herseye yetisemio vs die laf etsin.ama zamanla herkes bu duruma iyi kötü alıssın.aradan biraz zaman gecsin ben yanlıslıkla bi kere bile bu tempo yüzünden of diyim bana milyon tane laf sölesin kocam.veya ben hic oflamadan poflamadan herseyi göze alıp calısmaya baslıyım zaten anlayıssız olan kocam beni bunaltsın bunaltsın aramız cok cok daha kötü olsun ve isin ucu çözülmez noktalara gelsin belkide bosanmaya kadar gitsin.hangisi olsun?ben bu olaya çözüm bulmaya calısıyorum evet calısmak istiyorum ama bunu insan gibi yapmak istiyorum illede calıscam die adamı bunaltıp daha cok doldurmak yerine zamanla yerine oturtmak istiyorum.