• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi hiç iyi hissetmiyorum

papatya12a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
62
34
38
Nişanlım başka şehirde çalışıyor haftada 1 görüşebiliyoruz,ailemle de aram iyi ama bu sıra ben kendimi çok yalnız hissediyorum. Aslında enerjik neşe dolu bi kızım ama İşyerinde yalaka ve yılışık olmadığım için hiiiç arkadaş çevrem yok maalesef yemeğimi bile tek yiyorum kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum içimden ağlamak geliyor

Yalaka, yılışık olmamaktan ziyade özgüvensizliğin verdiği bir çekingenlik durumu oluyor bu da insanı pasif gösteriyor. Pasif insanlarda malesef ki toplumda pısırık olarak nitelendiriliyor ve değer verilmiyor. Benzer durumları ben de yaşadım daha sonra insanların bir yılda öğrendiği programları bir ayda öğrenince bir özgüven geldi şuan eskiye nazaran daha iyiyim. Kendi değerinizin farkına varın, bunları kafaya takmayın başarılarınıza odaklanın, iş yerinde başarı aldıkça farkındalığınız artacak, değeriniz artacak, kendine güveniniz artacak bu da olumlu geri dönüş olacak. Gözlem yapın, yeri geldiğinde espri yapın. Medeniyet, kibarlık bunlar ben de çok fazlaydı fakat anlayacak insan yoktu bunları artık yerine göre kullanmaya başladım. Ve her şey çok daha iyi oldu.

Nişanlım başka şehirde çalışıyor haftada 1 görüşebiliyoruz,ailemle de aram iyi ama bu sıra ben kendimi çok yalnız hissediyorum. Aslında enerjik neşe dolu bi kızım ama İşyerinde yalaka ve yılışık olmadığım için hiiiç arkadaş çevrem yok maalesef yemeğimi bile tek yiyorum kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum içimden ağlamak geliyor
En iyisini yapıyorsunuz. Ben de yemeklerimi tek yiyorum, hatta öğle aralarında yemeğim bitince kitap okuyorum ya da film izliyorum. Çünkü biraz samimi oldunuz mu insanlar hayatınız hakkında soru sorma, yorum yapma hakkı buluyor kendinde. Kalp kırmaktansa uzak durmak daha iyi.

benimde iş yerinde problemlerin var çok durgunum ve içimde huzursuzluk oluyor onlar gibi davranmasam içim rahat değil onlar gibi olmayınca tek kalıyorum

benimde iş yerinde problemlerin var çok durgunum ve içimde huzursuzluk oluyor onlar gibi davranmasam içim rahat değil onlar gibi olmayınca tek kalıyorum
bende siz gibiyim aynı kendimi fazlalık gibi hissediyorum işim iyi maaşım iyi bi ara istifayı bile düşündüm yılışık ve fazla samimi olmadığım için arkadaş oetamı oluşturamıyorum

Bu arkadaşsızlık konularında niyeyse hep yalaka değilim de ondan dürüstüm vefalıyım da ondan arkadaşsızım deniyor. Ben çok şehir ve çevre değiştirdim çocukluktan beri, her yerde de az çok arkadaşım oldu ; ben yalaka dedikoducu fesat olduğum için mi böyle yani. Ha ille de kusur sizdedir demiyorum ama sosyal insanlar da kusurlu değil

bende siz gibiyim aynı kendimi fazlalık gibi hissediyorum işim iyi maaşım iyi bi ara istifayı bile düşündüm yılışık ve fazla samimi olmadığım için arkadaş oetamı oluşturamıyorum
Bende istifa etmek için patronun yanına bile gittim diğer çalışanların sesini gülüşmelerine dahi tahammül edemiyorum halada öyle sinir oluyorum ama mecburum kendime başka uğraşlar bulmaya çalışıyorum

Yalaka ve yılışık hicbir zaman olmadim ama bir gun dahi yemegimi yalniz yedigimi hatirlamiyorum. Yalnizken yiyesim de gelmez zaten.

Acaba sorununuz insanlar hakkinda negatif duygular taşımanız olabilir mi?

Bu arkadaşsızlık konularında niyeyse hep yalaka değilim de ondan dürüstüm vefalıyım da ondan arkadaşsızım deniyor. Ben çok şehir ve çevre değiştirdim çocukluktan beri, her yerde de az çok arkadaşım oldu ; ben yalaka dedikoducu fesat olduğum için mi böyle yani. Ha ille de kusur sizdedir demiyorum ama sosyal insanlar da kusurlu değil
Benzer bir şey yazacaktım yorumunuzu okumasaydım. Çok hızlı arkadaş edinirim çok gülerim çok konuşurum çocukluğumdan beri ama sebebi fesatlık pislik falan değil aksine insanlara çok çok güvenirim hızlıca alışırım gibi gibi. Yani bazen sosyal kişilik yapısı ve insan sevgisi kimi insanlarda doğuştan oluyor iyi niyetlilik=yalnızlık değil bence tam aksi

Sirkette kac kisi var ? 3-5 kisiyseniz tamam kafa yapiniza uyusan biri yoktur yalniz kaliyosunuzdur. Ama daha fazla calisan varsa ve buna ragmen hep yalniz yemek yiyorsaniz bence normal bi durum degil.

Yalaka ve yılışık hicbir zaman olmadim ama bir gun dahi yemegimi yalniz yedigimi hatirlamiyorum. Yalnizken yiyesim de gelmez zaten.

Acaba sorununuz insanlar hakkinda negatif duygular taşımanız olabilir mi?
aslında negatif bir insan değilim,sadece ne düşündüğümü söyleyebilen biriyim sevmiyorsam sevmiyorum,istemiyorsam istemiyorum diyebiliyorum bu sebepten dolayı yalnız kalabiliyorumdur.

aslında negatif bir insan değilim,sadece ne düşündüğümü söyleyebilen biriyim sevmiyorsam sevmiyorum,istemiyorsam istemiyorum diyebiliyorum bu sebepten dolayı yalnız kalabiliyorumdur.

Valla konunuzu okuyunca benim gordugum herkesin kotu bir sizin iyi oldugunuzu düşündüğünüz. Belki haklisinizdir ama sosyal iliskiler oyle her dusundugumu dile getireyim, insanlari kirayim seklinde yürümüyor iste biraz politik olmak lazim. Bir de her düşündüğünü durustce söylemekle patavatsizlik arasinda ince bir cizgi vardir acaba o cizgiyi asiyor olabilir misiniz?

Valla konunuzu okuyunca benim gordugum herkesin kotu bir sizin iyi oldugunuzu düşündüğünüz. Belki haklisinizdir ama sosyal iliskiler oyle her dusundugumu dile getireyim, insanlari kirayim seklinde yürümüyor iste biraz politik olmak lazim. Bir de her düşündüğünü durustce söylemekle patavatsizlik arasinda ince bir cizgi vardir acaba o cizgiyi asiyor olabilir misiniz?
dediğiniz gibi olabilir bende o şekilde bazen düşünüyorum, ama şu da var çoğunlukla kendimi yalnızlaştırıyor olabilirim çünkü ben nasıl düşündüğümü söyleyebiliyorsam düşündüğünü söyleyebilecek kendim gibi kişiler aradığımdan yalnız kalıyor olabilirim.

Back
X