• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi ifade edemiyorum

Senin eşinle benim eşimi aynı odaya aç susuz kitlesek senle bende kafamıza göre dışarda takılıp dertleşesim geldi yaa kendim için yaşayasım var amaaa :KK43:bak antidepresan kullanıyosun bilmiyorum ama bi yanı yaparken bi yanı bozuyolar biraz hoş onlarsızda olmuyoda ammaaan offf ne diiim bacım ilacım olsa kendi başıma sürcem seni gayet ii anlıyorum allah bu kocalarımıza akıl fikir aşk nasip etsin
amin

Senin eşinle benim eşimi aynı odaya aç susuz kitlesek senle bende kafamıza göre dışarda takılıp dertleşesim geldi yaa kendim için yaşayasım var amaaa :(bak antidepresan kullanıyosun bilmiyorum ama bi yanı yaparken bi yanı bozuyolar biraz hoş onlarsızda olmuyoda ammaaan offf ne diiim bacım ilacım olsa kendi başıma sürcem seni gayet ii anlıyorum allah bu kocalarımıza akıl fikir aşk nasip etsin
Yokk canım bıraktım 1 yıldır kullanmıyorum sigarayı da bıraktım o da kilo almama sebeb oldu filan ama yinede kıyamam onu aç susuz kitlemeye ama arkadaş olabiliriz özelden de konuşabiliriz memnun olurum

depresyon ilaçlarını azalt sabır çek bol bol oku yapabilirsen eşinle annesi hakkında hiç konuşma hatta eşin le az ve nadir konuş yaz annene ve akrabalarınada anlatma bişeyi işe yaramıyor çünkü yaz buraya yaz bi defter al ona yaz çocuk yapmakv deyle elinden geldiğince az görüş yapabilirsen elbetvalla ben 12 gündür görmüyorum acayip rahatım yine eşimi dolduruyor ama olsun
Bende aynı şeyleri sana yazmıştım :) biz aynı binadayız daha doğrusu bi kv bi ben eşim ve küçük kaynım yani ister istemez her gun görüyorum eşimin annesi napabilirim bu şekilde kabul etmeliyim

Bende aynı şeyleri sana yazmıştım :) biz aynı binadayız daha doğrusu bi kv bi ben eşim ve küçük kaynım yani ister istemez her gun görüyorum eşimin annesi napabilirim bu şekilde kabul etmeliyim
BEN YAPAMIYORUM MALESEF sen de haklısın ne diyeyim

Back
X