Kendimi inanılmaz çaresiz hissediyorum. Vicdan azabı:(

Sagol tatlim.Babam kanser hastasıydi 1 hafta kendim baktim babama insan 1 kere aramazmi babacim nasil oldun ihtiyacin varmi diye.Ben gidecegim gun 1 saatcik ugradi zavallı babam oglunun vicdansizligini gorunce gozleri döndü.Herkesin icinde benim iki degil birtanecik evladim varmış yeni ogrendim dedi.döndugumden tam 2 hafta sonra ansizin kaybettim.Herkes bir olmaz tabiki benimki nadir örneklerden biri malesef.

Canım ben Antalya dan yaziyorum. Yakin olsaydik doktor tavsiyesinde bulunabilirdim.Doktorumu da internette eniyihekimler sitesi var oradan buldum.yorumlar cok olumluydu sitede.Benim esimde problem vardi hiz konusunda.Doktor senin yumurtani arttirirsak belki tutabilir yoksa aşılama dedi. 1.cide cenazdeydim 2.ye tuttu.O da zorla sadece doktorun dedigi gün ve saatlerde olduk. Çünkü acım vardı. Dünyanın hormonunu aldim boşa gitmesin bu ayda diyeydi çabamiz.

Herkese çok teşekkür ederim.. yorumlarınız çok iyi geldi. Allah razı olsun... Hayırlı kandiller..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…