Annenle iliskinizi veya yasadiklarini bilemem ama o gecen konu actigin herife karsi tepkin azdı bile, hic kendinde suc bulma o konuda..Merhaba kizlar
Bir hafta oncesine kadar bir sorun yoktu. Bu bi hafta icerisinde annemle tartismalarimiz oldu. Beni cok elestirdigini biraz guzel seylerdende bahsetmesi gerektigini soyledim dun. Siz bana ne veriyosunuzki en son ne iyiliginiz oldu dedi. Hak vermedim anneme. Bugun sacma sapan seyden dolayi tartistik. Tepkimi fazla buldu. Bana gorede onun tepkisi fazlaydi. Ciktim evden bana su mesaji yolladi
--Sen gercekten normal bi insan degilsin git kimden nerden psikolojik tedavi goreceksen gor artik yeter biraz kendinin farkinda ol anca etrafindekilere kiziyon sucluyon bi laf soylenmiyo sana donde bi kendine bi bak artik sen boyle yapmaya devam ettikce yaninda kimse olmayacak--
azarlamayi kendini savunmak olarak gordugumu soyledi. gecende konu actim biriyle tanistim fircaladigim icin gorusmeyi kesti diye. Su an kendimi cok kotu hissediyorum. paylasmak istedim. Karisik olmus olabilir.
Sesiniz mi yükseliyo aşağılıyor musunuz? Tam olarak nasıl azarlamak anlamadım?
Eski konuna baktım hatırladım olayı, orda ki oduna az bile demiştin bence. Annene de bu şekilde anlatıyorsan çokta problemin yok gibi sanki. Sadece yeri geldiğinde lafını söylüyorsun, azarlıyor gibi değilsin.Hayir sesim yukseltmiyorum. Yukselttigim oluyo tabiki ama normal bi konusmada kendimi ifade etmek istedigim zaman yukseltmem. Sakin bi sekilde kendi duygularimi ve karsimdakinin davranisini dillendirmeye calisiyorum. Anneme bir turlu anlatamiyorum kizacagin yere dedigim seyi dinle muhalefet oldugumu dusunme diyorum olmuyor
daha uysalca uyarıcı olabilirsin mesela canım azarlar tonda konuşuyorsan eğer
kimi insanlar müthiş sakin konuşurken seslerine yükledikleri gerginlikle, karşıdaki kişiye kendilerini berbat hissettirmeyi başarabiliyorlar.
bağırmıyor olabilirsiniz, ama gözleriniz, ses tonunuz.. biz bilmiyoruz tabi..
Her ne olmus olursa olsun annenin tepkisi cok acimasizcaHayir sesim yukseltmiyorum. Yukselttigim oluyo tabiki ama normal bi konusmada kendimi ifade etmek istedigim zaman yukseltmem. Sakin bi sekilde kendi duygularimi ve karsimdakinin davranisini dillendirmeye calisiyorum. Anneme bir turlu anlatamiyorum kizacagin yere dedigim seyi dinle muhalefet oldugumu dusunme diyorum olmuyor
Her ne olmus olursa olsun annenin tepkisi cok acimasizca
Bunu kendine yapma.kimsenin yapmasinada izin verme.annen bile olsa.seni oldugun gibi sevecek biri cikabilir karsina akisina birakEvet cok canimi yakti bunu hep yapiyo. Zaten yasadigim seylerde kendimi suclayan bi insanim iyice kotuleniyorum benim yuzumdenmi evliligimin bitmesi, digerinin benimle gorusmeyi kesmesi vs.
Bunu kendine yapma.kimsenin yapmasinada izin verme.annen bile olsa.seni oldugun gibi sevecek biri cikabilir karsina akisina birak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?