- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İs arıyorum zaten bulamıyorum ama ayrıca kaynanamin çocuğuma bakmasını istemiyorum ama malesef öyle olcak takip ediyorum etkinlikleri ama gidemiyorum bi yere uzun zamandır bi yere gitmiyorum bunaldim bu yüzden ama eşim anlamıyo o anlayış bekliyor hep biz im canımız yok cunkuÇocuğunuzla birlikte tiyatroya gidebilirsiniz. Belediyelerin böyle etkinlikleri oluyor. Yardım kuruluşlarında gönüllü olabilirsiniz.
Çalışmak istiyorsanız da kendinize uygun yarı zamanlı bir işte çalışabilirsiniz.
isletme mezunuyum evet iş bulmak isteyen bulur ama kendime uygun bi iş bakıyorum krese vermek isterim ama eşim kendi ailesi dururken krese sıcak bakmazHem iş istiyorsun, hem kaynanam bakmasın diyorsun.
Öncelikle çocuğunuz kaç yaşında? (İşe girip kreşe verebilirsin)
Mesleğiniz var mı? (Çalışmak isteyen herkes iş bulur, sadece iyi araştırmamışsınızdır)
O sorumluluğu alamam herhalde cocuga bişey olur sebep olmuş gibi olurum ne bileyim çekiniyorum biraz bakicilik konusundaÇocuğu bırakıp çalışamıyosan sen başkasının çocuğuna bakarak çalışsan olmaz mı? Eminim vardır çevrende güvenilir bakıcı arayan.
Bende sürekli takip ediyorum ama bulamıyor um iş muhasebe işi yaparım eşim çok inceliyor her yerde calismama izin vermiyor ama bi yerden de başlamak lazım oğlum 2 yaşında kitap okumak için biraz küçük ama tavsiyelerin için çok sağol canım insan sürekli evde bunaliyorBenzer durumdayiz.
Kpss düşünün diyecegim ama b.ku çıktı malesef.
Isletme mezunusunuz banka,muhasebe ve sigorta isleri pekala uygundur size.
Kariyer netten ya da yeni biris sitesinden cv bırakın uygun ilanlara.ben simdi tekrar hazirlaniyorum kpss ye ama bi yandan da banka sinavlarini takip ediyorum.
Mesela is bankasinin sinavi olacak ve sadece gk gy testi olacak.basvurusu gecti gerci ama misal verdim.
Surekli takipte olun.
Memurlar netin ozel sektor sayfasini takip edin face den senol babuscuyu takip edin.tum ilanlari paylasiyor adam.
Yani oturdugunuz yerden is bulamazsiniz.keske ailelerle ayni sehirde olsak da kv annem baksa.kiymetini bilin bence.ben ders calismak icin kizimi krese yolluyorum yarim gün .
Emek vermeden malesef olmaz.
Ha ben calismayacagim ama sosyal açıdan sıkıldım diyorsaniz hanimlar lokali gibi devletin bircok hizmeti var.cesit cesit etkinlik onlara gidin.mesela halk kutuphanelerinde cocuk kutuphanesi bölümü var oraya gidin oglunuzla kitap okuma saati yapin.o ortami yasamak okinize de iyi gelecektir
Özellikle de bir anne kendisini nasıl işe yaramaz hissederki,en başta oğlunuzun size ne kadar ihtiyacı var:) kesinlikle işe yaramaz değilsiniz ama kendinizi geliştirme çabası harika bir fikir ben olsam çocuk eğitimi ile ilgili araştırmalar yapar ona göre oğlumun özgüvrnini artırıcı yeteneklerini ön plana çıkarabileceği zekasını açabileceği tarzda oyun etkinlik vs yaptırırım.nette vardır eminim en basitiArkadaş lar merhaba hepiniz iyisinizdir inşallah. çalışmıyorum evdeyim bi oğlum var kendimi ise yaramaz hissediyorum birseyler yapıp ilerlemek istiyorum kendimi ve evladımi geliştirmek istiyorum ama nasıl? siz neler yapıyorsunuz?
Bende sürekli takip ediyorum ama bulamıyor um iş muhasebe işi yaparım eşim çok inceliyor her yerde calismama izin vermiyor ama bi yerden de başlamak lazım oğlum 2 yaşında kitap okumak için biraz küçük ama tavsiyelerin için çok sağol canım insan sürekli evde bunaliyor