• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi iyi hissetmiyorum artık baskılardan çok sıkıldım siz yerimde olsanız ne yapardınız?

merymeryyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2025
1
0
1
27
3 yıllık evliyim 2 yaşında bir oğlum var birde 34 haftalık hamileyim. Oğlum bağırsak enfeksiyonu oldu ondan bana benden anneme geçti. 4 gündür asla düzelmeyen ishal ve kusma var 3 günlük takipte hastaneye yatış vericez filanda dediler o kadar kötüyüm ve bu durumda evde ne bir iş ne bir yemek yapabildik çocukla bile zor ilgileniyoruz. Bu sabah artık hastalıktan sinir krizi geçirerek uyandım. Eşimde çok narinsin çok naziksin çok mıymıysın diyip duruyor azıcık anlayış bekliyorum ama asla gösterilmiyo sadece eşimde değil aileside öyle düşünüyor. Kendimi iyi hissetmiyorum artık baskılardan çok sıkıldım siz yerimde olsanız ne yapardınız

Bu adamlar bir günde böyle olmuyor dimi neden ikinci çocuk . Yani enfeksiyona gerek yokki zaten 34 hafta son zamanlar ev işleri yemek ve küçük çocuk yorucu olur eşinin zaten suan evin sorumluluğunu senden almış olması gerekiyordu.
🥒 kocan vücudundaki bu enfeksiyonun karnında bebegını de etkilediğinin farkında değil mi ?

Gebelik çocuk sorumluluğu üstüne ev işleri zaten duygusal çöküş varken bide koca mıymıysın nazlısın die söyleniyorsa napacaksın oturup anca sinir krizi geçirirsin

Neyse asıl sorun hastalığından ziyade bu şekilde eleştiri alıyor olmak duygusal çöküş yaşadığın ıcın sinir krizi gecırttiriyorlar sana önce iyileşeceksin sonra o hasta olduğun dönemde carlayanları şöyle bi güzel hayatından bagırsagındaki enfeksiyonlar gibi defedeceksin 😀hatta doğumdan sonra lohusalığa vurduğunda dök içindekileri patlat gitsin .
belli ki eş ailesi de birgun de böyle olmadı normal hayatını otur bi sorgula kim ne die sen hasta olunca eleştiri yapma hakkına sahip olmuş bi düşün istersen .

anladıgım kadarıyla bulaşıcı bu hastalığınız . yoksa kayınvalide eleştiri yapmak yerine neden gelip sizle ilgilenmiyor die de saydırırdım sırf gebesiniz die . doğum zamanı elden önce gelmek için kırk taklalar atıp gelinlerinin analarıyla yarışa giriyorlar ya normalde ondan saydırırdim yoksa kimse kimseyle ilgilenmek zorunda değil 🙈🫣

Kocana da net bir cümle kur yumuşat ama cümleyi - bak bugünler geçer kırmayalım kırılmayalım bu hastalık olmasa da suan senin zaten tüm yükümü hafifletmek için bişeyler yapıyor olman gerekirdi zaten bedenen yorgunum ruhumu da sen sömürme yardımcı olmuyorsun olan enerjimi de sen tüketme - die .

Bak nası ayar oldum ya kocanın ailesi sana nazlısın mıymıysın falan mı diyor ,nerden anladın aynı düşüncelere sahip olduklarını?
bu 3-5 günde olacak bisey değil sen sınırlarını ya iyi çizmemişsin yada kocan buna fazlasıyla çanak tutmuş .

3 yıllık evliyim 2 yaşında bir oğlum var birde 34 haftalık hamileyim. Oğlum bağırsak enfeksiyonu oldu ondan bana benden anneme geçti. 4 gündür asla düzelmeyen ishal ve kusma var 3 günlük takipte hastaneye yatış vericez filanda dediler o kadar kötüyüm ve bu durumda evde ne bir iş ne bir yemek yapabildik çocukla bile zor ilgileniyoruz. Bu sabah artık hastalıktan sinir krizi geçirerek uyandım. Eşimde çok narinsin çok naziksin çok mıymıysın diyip duruyor azıcık anlayış bekliyorum ama asla gösterilmiyo sadece eşimde değil aileside öyle düşünüyor. Kendimi iyi hissetmiyorum artık baskılardan çok sıkıldım siz yerimde olsanız ne yapardınız
Maflor, reflor, enterogermina artik hangisini kullanabiliyorsaniz hem cocuga hem kendinize alip kullanin. Receteli değil bunlar, bagirsak duzenleyici probiyotikler.

Eger cocugunuzun istahi var ise yogurt, meyve, tuzlu gida da yedirin yani tuz/seker dengesini bozmasin. Midesine dokundugunu bildiginiz seylerden uzak durun.

Sizin istahiniz yerindeyse sizde aynı sekilde tuz/seker dengesini koruyacak sekilde yogurt, meyve vs tuketin.

Bolca su icin.

Cocuga yatis verilirse reddetmeyin, serumla toparlanacak cunku ihtiyaci var.

Sizde yatis isteyin gebesiniz serum sizede iyi gelecektir.

Su, yogurt ve probiyotik kullanımıni ihmal etmeyin.

Gecmis olsun.

Okuz kocaniza yorum yapmak istemiyorum.

"4 yıllık evlilik 2 çocuk" olacak yakında. 3 de yap. 4 de hatta. Yavaş kalmışsın bence her yıl 1 adet yap. Napalım istersin. Üzerine doğum kontrol hapı mı atalım?

Onlarada bulaştırırdım kocana da bulaştır sonra onu kv yolla 😀😀 ay vah derse koca adamsın piremses gibi nazlanma de 😀

Bol bol evde yapılmış yoğurt yiyin,su için. Aileniz yok mu size yardımcı olsun? Kocanızdan hayır yok,böyle herife de neden ikinci çocuğu yaptığınızı düşünün sakince,ona göre de önleminizi alın doğumdan sonra,sinir krizi geçireceğinize.

Çocuk sadece sizin çocuğunuz değil evde de sadece siz yaşamıyorsunuz hemde hamilesiniz eşinizin size destek olması gerekirken bir de laf ediyor üzerine..

3 yıllık evlilikte hamile/lohusa olmadığın zaman yok ablacım hem de bu adam için. Bence biraz kocanı tanı artık. Sinir krizi geçirme ama kv mi annen mi artık kimse gelsin yardım etsin. Kefir, probiyotik yoğurt, reflor çok iyi geliyor. Hastaneye yatmayı bence siz talep edin serum çok iyi geliyor.

Back
X