Bu adamlar bir günde böyle olmuyor dimi neden ikinci çocuk . Yani enfeksiyona gerek yokki zaten 34 hafta son zamanlar ev işleri yemek ve küçük çocuk yorucu olur eşinin zaten suan evin sorumluluğunu senden almış olması gerekiyordu.

kocan vücudundaki bu enfeksiyonun karnında bebegını de etkilediğinin farkında değil mi ?
Gebelik çocuk sorumluluğu üstüne ev işleri zaten duygusal çöküş varken bide koca mıymıysın nazlısın die söyleniyorsa napacaksın oturup anca sinir krizi geçirirsin
Neyse asıl sorun hastalığından ziyade bu şekilde eleştiri alıyor olmak duygusal çöküş yaşadığın ıcın sinir krizi gecırttiriyorlar sana önce iyileşeceksin sonra o hasta olduğun dönemde carlayanları şöyle bi güzel hayatından bagırsagındaki enfeksiyonlar gibi defedeceksin

hatta doğumdan sonra lohusalığa vurduğunda dök içindekileri patlat gitsin .
belli ki eş ailesi de birgun de böyle olmadı normal hayatını otur bi sorgula kim ne die sen hasta olunca eleştiri yapma hakkına sahip olmuş bi düşün istersen .
anladıgım kadarıyla bulaşıcı bu hastalığınız . yoksa kayınvalide eleştiri yapmak yerine neden gelip sizle ilgilenmiyor die de saydırırdım sırf gebesiniz die . doğum zamanı elden önce gelmek için kırk taklalar atıp gelinlerinin analarıyla yarışa giriyorlar ya normalde ondan saydırırdim yoksa kimse kimseyle ilgilenmek zorunda değil

Kocana da net bir cümle kur yumuşat ama cümleyi - bak bugünler geçer kırmayalım kırılmayalım bu hastalık olmasa da suan senin zaten tüm yükümü hafifletmek için bişeyler yapıyor olman gerekirdi zaten bedenen yorgunum ruhumu da sen sömürme yardımcı olmuyorsun olan enerjimi de sen tüketme - die .
Bak nası ayar oldum ya kocanın ailesi sana nazlısın mıymıysın falan mı diyor ,nerden anladın aynı düşüncelere sahip olduklarını?
bu 3-5 günde olacak bisey değil sen sınırlarını ya iyi çizmemişsin yada kocan buna fazlasıyla çanak tutmuş .