- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Aşırı hoşgörülü olma hali ne bilim seni yerden yere vuranlar bile tenezzül etmeme hali demeye çalıştığım anlatabiliyormuyumKanatsiz melek olmakla tum bunlarin ilgisi nedir anlamadim. Nasil yasamak istiyorsaniz oyle yasayin. Yasantiniz bana gore boş desem ne fark eder?
BencedeSiz olmuşsunuz..
Vallahi benimdeValla ne bilmiyorum ama benim çok hoşuma gitti.
Aşırı hoşgörülü olma hali ne bilim seni yerden yere vuranlar bile tenezzül etmeme hali demeye çalıştığım anlatabiliyormuyum
Aynen öyle imiş.şimdiye kadar şu şöyle bu böyle olsun diye konuştuğum her kelime atmosferde bi toz bulutu olup gitti.ciğerlerime yazık etmişim ayol.kimsenin işine gücüne karışmam kendi hayatımı yaşıyorum şuan.en başından böyle yapabilseymişim keşkeÇocukluğumdan beri böyleyim.
Dünyanın ölümlü olduğunu 6 yaşında beraber paten sürdüğüm arkadaşım düşüp, ameliyata alınıp oradan sağ çıkamadığında öğrenmiştim.
İnsan ilişkilerinde gerilir ve sinirlenebilirim ama hayatıma yön veremez, 20 senelik dostum olsa keser atarım.
Aman candan öte yol yok valla, gamsızlık paha biçilmez bir özgürlük sunuyor insana.
Psikolojik canım disavurum yapmak istemiş artik. Bunu bu platformda değil başka yerde otururkenİyi ne guzel işte stressten uzak olursunuz yani bunu niye dert ettiniz ki işte onu anlamadim ben
Aynen dediğiniz gibi stresten uzak.ama ne bilim depresyonik bir durum olabilirmi diye düşünmedim değilİyi ne guzel işte stressten uzak olursunuz yani bunu niye dert ettiniz ki işte onu anlamadim ben
Kiz nerden buluyorsunuz böyle seyleri
Öyle olsa mutsuz olurdunuz ama siz melek gibi hissediyosaniz değildir yani. Depresyon böyle bir şey değilAynen dediğiniz gibi stresten uzak.ama ne bilim depresyonik bir durum olabilirmi diye düşünmedim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?