Kendimi kanatsız melek gibi hissediyorum

Kanatsız melek diyince kendinizi övmeye gelmişsiniz sandım.
İnsanın kendini övmesi çok itici.
Melek misiniz başka bir şey mi bilemem ama boş vermişsiniz gibi duruyor.
Bu boş vermişlikten sıkılıp kendinize bir amaç ararsanız bol bol kitap okuyun da kelimeleri anlamları dışında kullanmayın.

Evet bu tür davranışlar bencede itici.ben kendi kişiliğimdeki değişimi farkettim ve bunun değerlendirilmesini istedim ama iyi ama kötü.beni cahil biri gibi görmüşsünüzdür yinede elinizi yorup yorumladığınız için sizlerde teşekkürederim

Benğm arkadaşımda sizin gibi her insanın farklı ilgi alanları var sorunlara farklı yaklaşımı var bunuda şuna bağlıyorum yaş kaç olursa olsun erken veya geç çabuk olgunlaşan olaylara daha gerçekçi bakan insanlar var sizde bunlardan birisiniz son zamanlarda eşimde böyle biri hastaymış diyorum doktormuyum ben diyor alışverişe gidelim diyorum büyük marketlerden sipariş ver otopark fln uğraşamam diyor yaşı 40...arkadaşım yeni değişik uğraşlar buldu çini kursuna gidiyor yağlıboya yapıyor terapi gibi çok mutluyum diyor..sizde bi uğraş bulun kendinize

40 li yaslardan sonra oyle oluyorsun sanirim. Artik herkes ve hersey seni o kadar kizdirmiyor. Herseye o kadar takmiyorsun. 40larimi bitirmek uzereyim ben de. 20li yaslarin hoyratligi coktaan gecmis oluyor. Daha olgun oluyursun. 40li yaslarimi seviyorum.

Son düzenleme:
Evet elbette bir uğraştım var ama sadece verimle ve çocuklarımla alakalı evimin dışındaki çocuklarım dışındaki herşeye kulağımı gözümü kapattım.bana gelen kötü eleştirilere bile cvb vermek angarya iş boşa zaman kaybetme boşa çene yorma sinir sistemimize eziyet etme gibi geliyor artık.bu demek değilki ben aylak oturuyorum herşeye boşverdim sadece beni olumsuz etkileyecek şeylerle zaman kaybetmek istemiyorum.

Estağfurullah cahil demedim. Sadece biraz daha araştırma yapmanızı tavsiye ettim boş vermişliğe ara vermek isterseniz diye

Oh beni anlayan birisi çıktı sonunda evet gerçekten her yaşın bir güzelliği varmış iyiyim sakinmiş hayata farklı bir pencereden bakabiliyorum ve bu farklılık güzel bir farklılık

Estağfurullah cahil demedim. Sadece biraz daha araştırma yapmanızı tavsiye ettim boş vermişliğe ara vermek isterseniz diye
Ben başkalarının ne dediğine ne düşündüğüne boşverdim.inanın ne güzel şeymiş ya yıllarca kendimi paralamışım.bunun dışında çok fazla telefonla içli dışlı değilim yemek tarifi farklı el sanatları örgü temizlik ev dizaynı ve çocuklarım adına gelişim psikolojisi gibi konuları araştırırım.bunun dışında gündem haber vs.son yıllarda pek iç açıcı şeyler duyamadığımız için onlarda ilgimi çekmiyor anlatabiliyormuyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…