- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Anlayamadım türkçenin neyiniz katletmişimAbla o değil de türkçe nasıl katledilir canlı örneğisi, önün dışında hep mutlu ol, her zaman. Allah gönül rahatlığı versin derler ya, onu sana vermiş mevlam ❤
Thank'sTamam melekciğim
Dert çoktan artık takan yokDertsizlik.seninle ugrasan hayatini mahvetmeye calisan savasman gereken insanlar yok.rutin.zaten kv esnlafi takmak sacma
Evet bu tür davranışlar bencede itici.ben kendi kişiliğimdeki değişimi farkettim ve bunun değerlendirilmesini istedim ama iyi ama kötü.beni cahil biri gibi görmüşsünüzdür yinede elinizi yorup yorumladığınız için sizlerde teşekkürederimKanatsız melek diyince kendinizi övmeye gelmişsiniz sandım.
İnsanın kendini övmesi çok itici.
Melek misiniz başka bir şey mi bilemem ama boş vermişsiniz gibi duruyor.
Bu boş vermişlikten sıkılıp kendinize bir amaç ararsanız bol bol kitap okuyun da kelimeleri anlamları dışında kullanmayın.
Şuan için elimdekilerle mutluyum.iyi bir sey degil bence bu. hayata karsi hic mi heyecaniniz, merakiniz yok?
Sizin hayatta zormuş bacım beBende kavanoz kapağını açamayınca hayat çok zor deyip yere yatarak ayaklarımı vura vura ağlıyorum...
Benğm arkadaşımda sizin gibi her insanın farklı ilgi alanları var sorunlara farklı yaklaşımı var bunuda şuna bağlıyorum yaş kaç olursa olsun erken veya geç çabuk olgunlaşan olaylara daha gerçekçi bakan insanlar var sizde bunlardan birisiniz son zamanlarda eşimde böyle biri hastaymış diyorum doktormuyum ben diyor alışverişe gidelim diyorum büyük marketlerden sipariş ver otopark fln uğraşamam diyor yaşı 40...arkadaşım yeni değişik uğraşlar buldu çini kursuna gidiyor yağlıboya yapıyor terapi gibi çok mutluyum diyor..sizde bi uğraş bulun kendinizeMerhaba arkadaşlar.konuya nereden başlayayım bilemedim şimdi ama bodoslama bi açılış yapim bari konuma.yaşım kırka yakın hemen hemen.yaklaşık bir 20yılım arada gülsemde mutlu olsamda hep hüzünler geçti.yinede elhamdülillah Allah bugünümüzü aratmasın.şöyleki gerek ailemde gerek tanıdıkça eşimin çevresinde beni deli eden karakterler vardı.çok irdelerdim yeri gelir eşime anlatır beni anlamadın diye tutar üstüne bide onla tartışırdım.herşey dört dörtlük olsun isterdim.kendimden ayrı herkesi kayırırdım ama son iki yıldır kv bana lafım sokmuş peh çoktan fifi.gelinimizmi darılmış gücenmiş amannn boşver işi düşünce barışır eşim buğzmu etmiş ertesi gün işi düşer barışır çocuklar evimi dağıtmış nolcak bu benim görevim toplarım.yeni eşya almak bakmakmı gerek yok bunlar beni eskitir sosyal medya kullanmak yok kimin naptığı yalancı mutlulukları gereksiz görüp bakmıyorum.telefonu millet elinden düşürmez harıl harıl bişeyler bakar kurcalar ben telefonda bakacak birşey bile bulamıyorum.kullanmayı bilmediğimden değil.ama çekmiyor beni.aman aman burada birilerine tavsiyelerde bulunuyorum belki faydam dokunur diye bazen öyle konular okuyorumki üzülüyorum yüreğim burkuluyor darlanıp buradan da çıkıyorum.kendimce el sanatı ev işi çocuklarım vs vs lerden haz ediyorum.diyeceğim şuki şimdi benim yaşadığım bu hissiyat yaşam tarzım 1yaş kemale erdi olayımı 2sizce bir rahatsızlıkmı ya da boşvermişlikmi 3dünyadaki herşeyin boş olduğu ve anın tadını çıkarmanın daha faydalı olduğu hissine kapılmammı?yazdığım kadarıyla nasıl bi yorum yaparsınız benim için
40 li yaslardan sonra oyle oluyorsun sanirim. Artik herkes ve hersey seni o kadar kizdirmiyor. Herseye o kadar takmiyorsun. 40larimi bitirmek uzereyim ben de. 20li yaslarin hoyratligi coktaan gecmis oluyor. Daha olgun oluyursun. 40li yaslarimi seviyorum.Merhaba arkadaşlar.konuya nereden başlayayım bilemedim şimdi ama bodoslama bi açılış yapim bari konuma.yaşım kırka yakın hemen hemen.yaklaşık bir 20yılım arada gülsemde mutlu olsamda hep hüzünler geçti.yinede elhamdülillah Allah bugünümüzü aratmasın.şöyleki gerek ailemde gerek tanıdıkça eşimin çevresinde beni deli eden karakterler vardı.çok irdelerdim yeri gelir eşime anlatır beni anlamadın diye tutar üstüne bide onla tartışırdım.herşey dört dörtlük olsun isterdim.kendimden ayrı herkesi kayırırdım ama son iki yıldır kv bana lafım sokmuş peh çoktan fifi.gelinimizmi darılmış gücenmiş amannn boşver işi düşünce barışır eşim buğzmu etmiş ertesi gün işi düşer barışır çocuklar evimi dağıtmış nolcak bu benim görevim toplarım.yeni eşya almak bakmakmı gerek yok bunlar beni eskitir sosyal medya kullanmak yok kimin naptığı yalancı mutlulukları gereksiz görüp bakmıyorum.telefonu millet elinden düşürmez harıl harıl bişeyler bakar kurcalar ben telefonda bakacak birşey bile bulamıyorum.kullanmayı bilmediğimden değil.ama çekmiyor beni.aman aman burada birilerine tavsiyelerde bulunuyorum belki faydam dokunur diye bazen öyle konular okuyorumki üzülüyorum yüreğim burkuluyor darlanıp buradan da çıkıyorum.kendimce el sanatı ev işi çocuklarım vs vs lerden haz ediyorum.diyeceğim şuki şimdi benim yaşadığım bu hissiyat yaşam tarzım 1yaş kemale erdi olayımı 2sizce bir rahatsızlıkmı ya da boşvermişlikmi 3dünyadaki herşeyin boş olduğu ve anın tadını çıkarmanın daha faydalı olduğu hissine kapılmammı?yazdığım kadarıyla nasıl bi yorum yaparsınız benim için
Evet elbette bir uğraştım var ama sadece verimle ve çocuklarımla alakalı evimin dışındaki çocuklarım dışındaki herşeye kulağımı gözümü kapattım.bana gelen kötü eleştirilere bile cvb vermek angarya iş boşa zaman kaybetme boşa çene yorma sinir sistemimize eziyet etme gibi geliyor artık.bu demek değilki ben aylak oturuyorum herşeye boşverdim sadece beni olumsuz etkileyecek şeylerle zaman kaybetmek istemiyorum.Benğm arkadaşımda sizin gibi her insanın farklı ilgi alanları var sorunlara farklı yaklaşımı var bunuda şuna bağlıyorum yaş kaç olursa olsun erken veya geç çabuk olgunlaşan olaylara daha gerçekçi bakan insanlar var sizde bunlardan birisiniz son zamanlarda eşimde böyle biri hastaymış diyorum doktormuyum ben diyor alışverişe gidelim diyorum büyük marketlerden sipariş ver otopark fln uğraşamam diyor yaşı 40...arkadaşım yeni değişik uğraşlar buldu çini kursuna gidiyor yağlıboya yapıyor terapi gibi çok mutluyum diyor..sizde bi uğraş bulun kendinize
Estağfurullah cahil demedim. Sadece biraz daha araştırma yapmanızı tavsiye ettim boş vermişliğe ara vermek isterseniz diyeEvet bu tür davranışlar bencede itici.ben kendi kişiliğimdeki değişimi farkettim ve bunun değerlendirilmesini istedim ama iyi ama kötü.beni cahil biri gibi görmüşsünüzdür yinede elinizi yorup yorumladığınız için sizlerde teşekkürederim
Oh beni anlayan birisi çıktı sonunda evet gerçekten her yaşın bir güzelliği varmış iyiyim sakinmiş hayata farklı bir pencereden bakabiliyorum ve bu farklılık güzel bir farklılık40 li yaslardan sonra oyle oluyorsun sanirim. Artik herkes ve hersey seni o kadar kizdirmiyor. Herseye o kadar takmiyorsun. 40larimi bitirmek uzereyim ben de. 20li yaslarin hoyratligi coktaan gecmis oluyor. Daha olgun oluyursun. 40li yaslarimi seviyorum.
Ne güzel.keşke bende o yaşlarda şuanki gibi olabilseymişim.ne çok yormuşum kendimi beynimi çenemi hep boş herşey boş.bundan sonra önemli olan başkaları değil benim mutluluğummuş.28 yaşında ve aynen sizin gibi düşünüyorum.
Ben başkalarının ne dediğine ne düşündüğüne boşverdim.inanın ne güzel şeymiş ya yıllarca kendimi paralamışım.bunun dışında çok fazla telefonla içli dışlı değilim yemek tarifi farklı el sanatları örgü temizlik ev dizaynı ve çocuklarım adına gelişim psikolojisi gibi konuları araştırırım.bunun dışında gündem haber vs.son yıllarda pek iç açıcı şeyler duyamadığımız için onlarda ilgimi çekmiyor anlatabiliyormuyum.Estağfurullah cahil demedim. Sadece biraz daha araştırma yapmanızı tavsiye ettim boş vermişliğe ara vermek isterseniz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?