• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi kandırılmış hissediyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi AEC
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AEC

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
46
0
86
İstanbul
17 yasında lise öğrencisiyim yeni bir çocukla tanıştım benden 1 yaş büyük. bizim okulun ordan çocuk tatlı hoş ama şuana kadar kızlarla gönül eğlendirmek için çıkmış yani opmek koklamak ellemek vs işte arkdaşlar aracılığı ile tanıstık biz benim için arkdaşlara cok tatlı guzel hanım hanımcık bir kız demiş gönüş eğlendrlcek bir kız değil falan demiş. bana mesaj atmıyordu arkadsm neden atmyorsun dediğinde uğraşamcm şuan falan demiş fallarmda falan çıktı tartısktan 2 gun sonra bana mesaj attı yine konuşmya başladk seninle olmak ısterım ama kırmaktan korkuyorum seni dedi bundan kastan ne dedi erkeğim zevklerim var bunlkara snle yaşayamam dedi haklsn dedim bende karşlayamam zaten dedim oda cok guzel ıyı bır kızsn ama sana dokunmaya kıyamam ben dedi anladm falan dedim snraki gün konusurken ona kızıp kızmadğımı sordu kızmdm dedim boyle açık açık söylediği için snra senınle ckarm ama sana okunma ıstediğimde kıyamam dokunamazsam dsarda ararım bazı seylerı falan dedi bu konuşmalara rağmen hep konuşmaya devam ettik bir gün okuldan ev braktııı saclarmla falan oynadı vs daha sonra 2 gun once bulustğmzda elimi tuttu sevgfılı gbydık ve kucuk bır opusme oldu fazla uzun surmeyen 10 snn ya var ya yok sevgılı gıbı knsyorduk falan eve gttğmde mesaj attm ne yapyorsun dıye ısteym sen dedı evdeym bende dedım mesaj atarm tatlm dedi tamam dedim snra mesaj attı akşam cvp verdim uyuya kaldı cvp vermedi herhalde sabah gunaydn ne yapyorsun dedım gunaaydn yatyorum sen falan dedi benden yatyorm dedim br daha knsmadk akşam mesaj attm cvp vermedi şmdi attm numaralar slndı kımsın dedi. şu durumda aslnda çkyor olmamaz gerek ama durum bu yorumlarını beklyorm ?

tatlım çocuk pek sağlam pabuç deil gibi geldi bana.. numaralar silindi demesi de düşündürücü *-) belki gerçekten silinmiştir ama sanmıyorum :( bence sen şimdi biraz geri çek kendini bakalım o arayıp sorucak mı merak edicek mi seni görüşmek istiycek mi..

şimdi bilmeden kimsenin günahını almıyım belki gerçekten bozulmuş ta olabilir ama sen dikkatli davran gene de ona karşı.. çok fazla yüz verme iyice tanımadan, niyetini iyice anlamadan.. umarım hakkında hayırlısı olur canım benim :)

Çok teşekkür ederim :) Benımde kafam karıstı telefon bozuk dedı :/

canım bu cocuk sana gore degıl saglam pabuc ta degıl... Allahtan ne oldugunu sana acık acık soylemıs.. eger kı devam edersen ılerleyen zamanda senın aklına gırerek ıstedıklerını yaptırmaya calısabılır... sen daha cok baglanırsın belkı sonra baska kızlara gıtmesını hazmedemeyebılırsın o yuzden yol yakınken vazgec derım tatlım yasın daha genc ilerde neler cıkar karşına daha unıversıte okuyacaksın iş hayatına atılacaksın.. nıyetı bozuk ınsanlarla takılmamanı tavsıye edıyorum sonradan uzulen sen olursun cunku

sozun özü onunde daha uzuun ve guzel yıllar var kotu nıyetlı ınsanlardan uzak dur helal sut emmıs oglanlar hala var tatlım :10:

canımmmm yatağa yattığındaa kalbinle duygularını dinle ve karşılaştır bakalımm aradada sorr bu çocuk bir ömür geçirebileceğim ilerde evlenip yuca kurabileceğim biri olmaya aday olabilirmi ? mesela beni aldatırmı ? yada beni sadce cinsel istekleri içinmi kullanır . evet ve hayırları tart bakalım. ?

aslında çocuk sana açıkca dile getirmiş aslında yaşamak isteiği kız sen olabilirsin ama yaşı ve yaşatmak istediklerii seni aşar bu yüzden seni uyarmış ama erkek o eğer sen istekli olduğu nu gösterirsen inan hic acımaz harcar .. dikkatli ol önünde okadar güzel zamanlar oluckki .şimdiden kendini aşkla meşkle heleki böylee zor insanlarla yıpratmaa ...:) ona hak verr haayatından iz bırakmadan çık

Canım benim sana bir abla tavsiyesi, eğer ilişki yaşarken rahat yaşamıyorsan yani o çocuğun kastettiği gibi ihtiyaç giderme konularından uzak duruyorsan sakın bulaşma ona. Hadi siz ilişkiye başladınız diyelim ve sen buna aşık oldun. Ya seni, başka kıza mı gideyim seninle birlikteyken diyip ikna edicek ya da sen sürekli aldatılıcaksın ve bundan her yakındığında sana, bana yaklaşmayan sensin ne bekliyosun ki dicek. O yaştakilerin aşkla, duygusallıkla ilgisi alakası olmaz. Onların tek derdi ihtiyaç gidermektir. Bunu da açık açık dile getiren birinden uzak dur derim. Şimdi sana zor gelebilir belki ama inan ayrılırsan hiç pişman olmazsın.

Back
X