17 yasında lise öğrencisiyim yeni bir çocukla tanıştım benden 1 yaş büyük. bizim okulun ordan çocuk tatlı hoş ama şuana kadar kızlarla gönül eğlendirmek için çıkmış yani opmek koklamak ellemek vs işte arkdaşlar aracılığı ile tanıstık biz benim için arkdaşlara cok tatlı guzel hanım hanımcık bir kız demiş gönüş eğlendrlcek bir kız değil falan demiş. bana mesaj atmıyordu arkadsm neden atmyorsun dediğinde uğraşamcm şuan falan demiş fallarmda falan çıktı tartısktan 2 gun sonra bana mesaj attı yine konuşmya başladk seninle olmak ısterım ama kırmaktan korkuyorum seni dedi bundan kastan ne dedi erkeğim zevklerim var bunlkara snle yaşayamam dedi haklsn dedim bende karşlayamam zaten dedim oda cok guzel ıyı bır kızsn ama sana dokunmaya kıyamam ben dedi anladm falan dedim snraki gün konusurken ona kızıp kızmadğımı sordu kızmdm dedim boyle açık açık söylediği için snra senınle ckarm ama sana okunma ıstediğimde kıyamam dokunamazsam dsarda ararım bazı seylerı falan dedi bu konuşmalara rağmen hep konuşmaya devam ettik bir gün okuldan ev braktııı saclarmla falan oynadı vs daha sonra 2 gun once bulustğmzda elimi tuttu sevgfılı gbydık ve kucuk bır opusme oldu fazla uzun surmeyen 10 snn ya var ya yok sevgılı gıbı knsyorduk falan eve gttğmde mesaj attm ne yapyorsun dıye ısteym sen dedı evdeym bende dedım mesaj atarm tatlm dedi tamam dedim snra mesaj attı akşam cvp verdim uyuya kaldı cvp vermedi herhalde sabah gunaydn ne yapyorsun dedım gunaaydn yatyorum sen falan dedi benden yatyorm dedim br daha knsmadk akşam mesaj attm cvp vermedi şmdi attm numaralar slndı kımsın dedi. şu durumda aslnda çkyor olmamaz gerek ama durum bu yorumlarını beklyorm ?