Siz böyle bi durumda olsanız ne yapardınız ? :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi AEC
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşuma giden şey benim farklı oldugumu söylemesi baskaları ıle baska anlamda bırlıkte olması tabıkıde hoşuma gitmiyor. ayrıca evet okuyorum ve derslerim gayet iyi durum ailem olsun hiç bir sorunum yok geleceğimde parlak hayallerimde var yaşımında kıymetibi blyorum herşey yaşamam gerektiği gibi yşyorum ilk defa bir sevgilim olmuyor bundan önce 3 senelik bır lıskım zaten oldu. savunma ypmıyorum aklmdakı soru işsreklerni soruyorum sadece. hcbırsey eğitimimi etkileyemaz benim.

17 dediğin için bizimde cahilliğimize ver bu kadar deneyimli olduğunu bilemedik.
Sen engin erkek arkadaş deneyiminle 3 senelik flört bilginle kararını verirsin.
Burada kimsenin aklına ihtiyacın yok bence.

cnm bnm o ayrılmadan sen ayrıl derim ben o çocuk da kaynımın tavırlarını görüyorum benm bi kaynım var çok sevrim ama kızlarla aynı o şekil yaklaşır yemediği halt kalmaz birde 10 kızla çıkar birinin ruhu duymaz hep öyle yaklaşır ben işte seni öyle görmek istemiyorum kırmak istemiyorum falan filan erkeklerin huyları böyledir inanma derim ben bi siz çıklalı bir ay oldu mu ki hemen öpüşüyorsunuz erkeklere güvenme yaşın küçük

teşekkür ederim yorumunuz için :) çıkmıyoruzz ki ayrılayım ilk defa byle bırı ile karşlyorum ve birden öptü zaten cektm bende kendimi

Teşekkür ederim ama öyle şeyler demesi hosuma gıdıyo ve tek kalmamıza ragmen hiç birşey yapmadı bu ne demek pekı ? Yapsa yapardı kımsenın ruhu duymazdı ama yapmadı..

allah allah yaa ne yapacak tecavüz mü edecek?
o tarz konuşmalar yapan,kızları cinsel obje olarak görüp kıyılacak ve kıyılamayacak olarak kategorize eden bir insanı temize çıkarmak için çabalamak boş
yaşı gereği hormonları tavan yapmış,hormonlarının etkisinde hareket eden,ahlakı bir tarafa bırakmış bir insan için bu kadar düşünmene vaktini buna harcamana yazık.
17 yaşında lise öğrencisisin.geleceğine odaklan.derslerine yoğunlaş
böylesi insanlarla zaman kaybetme.
elbette flörtlerin olacak ama seçim yaparken dikkatli ol
hele ki tek derdi cinsellik olan tiplere yaklaşma canım
psikolojin bozulur..

Son düzenleme:
17 dediğin için bizimde cahilliğimize ver bu kadar deneyimli olduğunu bilemedik.

size göre öyle teşekkür ederim

Ahh Birsen nasıl güzel bir yorum bu :81:

Çook teşekkür ederim. :16:

Evet hem bu kadar küçük yaşta bu kadar yıllık deneyim, hemde hayatındaki herşeyin mükemmel olması, bize söz kalmamış..

Ama eğlenilecek kız mı evlenilecek kız mı '' teorisine kurban gitmeye hazır biri olmanızı anlayamadım bu kadar mükemmel hayatınız içinde.

Bunları size söylemesine izin vermeyin, hele ki hoşunuza gitmesine asla izin vermeyin bu boş sözlerin.

Benimde son sözüm bu..

İşiniz gücünüz önce ders olsun..Okumaya gidiyorsunuz okula öpüşmeye değil :20:

allah allah yaa ne yapacak tecavüz mü edecek?
o tarz konuşmalar yapan,kızları cinsel obje olarak görüp kıyılacak ve kıyılamayacak olarak kategorize eden bir insanı temize çıkarmak için çabalamak boş
yaşı gereği hormonları tavan yapmış,hormonlarının etkisinde hareket eden,ahlakı bir tarafa bırakmış bir insan için bu kadar düşünmene vaktini buna harcamana yazık.
17 yaşında lise öğrencisisin.geleceğine odaklan.derslerine yoğunlaş
böylesi insanlarla zaman kaybetme.
elbette flörtlerin olacak ama seçim yaparken dikkatli ol
hele ki tek derdi cinsellik olan tiplere yaklaşma canım
psikolojin bozulur..

Bir genç kızın bir erkek tarafından söylenen ve başka genç kızları "onlar benim için zevksel araçlar" anlamına gelecek şekilde aşağıladığı cümlelerden hoşnut kalması çok acı. Ben olsaydım bu cümleyi duyduğum anda hoşlanmak ne kelime, midem bulana bulana kaçardım o karaktersizden. Ama ne yazık ki genç kızlarımız "beni değerli görüyor" diyerek kandırıyor kendisini.

17 yaşındayım diyorsun arkadaşında o yaşlarda herhalde. diğerleriyle gönül eğlendirmiş diyorsun siz görüştüğünüzün kaçıncı ayında ya da günündü öpüştünüz? dudaktan öpüşmük bu kadar normal mi canım yani ? acaba daha ne yapabilibirsiniz ki bu yaşta?
arkadaşın sana böyle davranmış demek ki sana da değer vermiyor ama kendini sana bağlıyor.
boşver canım böylelerini ömrünün baharında harcama kendini

Bir genç kızın bir erkek tarafından söylenen ve başka genç kızları "onlar benim için zevksel araçlar" anlamına gelecek şekilde aşağıladığı cümlelerden hoşnut kalması çok acı. Ben olsaydım bu cümleyi duyduğum anda hoşlanmak ne kelime, midem bulana bulana kaçardım o karaktersizden. Ama ne yazık ki genç kızlarımız "beni değerli görüyor" diyerek kandırıyor kendisini.

evet canım malesef
sanırım 17 yaşın vermiş olduğu tecrübesizlik!!!
her ne kadar konu sahibi kendini ilişkiler konusunda tecrübeli görse de biz büyükler onun daha yolun çoooook başında olduğunu düşünüyoruz
arkadaşlık kuracağı insanın yada flörtünün öncelikle karakterine ve ahlakına bakması gerekir
umarım burada yazılanlar aklının bir köşesinde yer eder

cnm bu cocuktan ayrıl .cocuk senınle gonul eglendırmek ıstedıgı apacık ortada.
uyanıklık yapıyor sozde,yavas yavas alttan alarak aklına gırıyor.
yok ben sana dokunamam kıyamam laflar cok bellı yanı .
senı yola getırmeye calıstıgı ortada.
hıc kafanı bıle yorma bu cocuga derım.

Kızınız yoksa olunca anlarsınız :)

biz de 17 yaşında olduk canım..o yaşı ve yaşananları anlamak için illa kız çocuk sahibi olmaya gerek yok
17 yaşımızda cinsel zevklerin peşindeki erkekleri anlamaya çalışmak yerine ders çalışıyorduk
ne sevgili olarak ne de arkadaş olarak öyle ahlaksız tiplerin çevremizde olmasına izin vermiyorduk

Son düzenleme:
Ayrıca açtığınız diğer konuları da okudum, hem çıkmıyoruz ki ayrılayım diyorsunuz hem de Sevgililer Günü'nde ne yapayım diyorsunuz. Ayrıca lütfen sesli harflerimizi kullanmak için kendinizi biraz zorlayın.

daha tanisali 1 ay olmus,cocugun ne ayak oldugu belli degil ve öpüsmüssün felan yazik yazik:51:

Kızınız yoksa olunca anlarsınız :)

kızım yok ama kardeşim var. annem çalıştığı için ona ablam ve ben baktık. ablam evlendi 7 yaşından beri kardeşimin tüm sorumluluğu bende

doğurmadım ama annesi sayılırım. 17 yaşında sevglisioldu,bi tokat patlattım vala gözünde yıldızlar uçtu

19 yaşında. ünv.de okuyor şimdi,dersleri çok iyi. yine sözümden çıkmaz

erkeklerden bi halt olmayacağını billiyor çünkü.sizde bilin

anlatmak istediğimiz bu...

Ayrıca açtığınız diğer konuları da okudum, hem çıkmıyoruz ki ayrılayım diyorsunuz hem de Sevgililer Günü'nde ne yapayım diyorsunuz. Ayrıca lütfen sesli harflerimizi kullanmak için kendinizi biraz zorlayın.

Bu kullanıcı kuzenımın onu kendısı actı . Bana sadece burayı söyledi tavsiye etti bende burdan yazdım. Hemen fake mi dıceksınız acaba :D

Back
X