Siz böyle bi durumda olsanız ne yapardınız ? :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi AEC
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızım yok ama kardeşim var. annem çalıştığı için ona ablam ve ben baktık. ablam evlendi 7 yaşından beri kardeşimin tüm sorumluluğu bende

doğurmadım ama annesi sayılırım. 17 yaşında sevglisioldu,bi tokat patlattım vala gözünde yıldızlar uçtu

19 yaşında. ünv.de okuyor şimdi,dersleri çok iyi. yine sözümden çıkmaz

erkeklerden bi halt olmayacağını billiyor çünkü.sizde bilin

anlatmak istediğimiz bu...

Bende farkındaysanız kötü yorum yapmıyorum burda buyuklerın yorumlarını merak ettıgım ıcın yazdım ve dedıklerınızı cok dıkkate alıyorum ama bazı kısıler kendılerını o kadar üstün görüyo ki yanlış anlıyolar

Bende farkındaysanız kötü yorum yapmıyorum burda buyuklerın yorumlarını merak ettıgım ıcın yazdım ve dedıklerınızı cok dıkkate alıyorum ama bazı kısıler kendılerını o kadar üstün görüyo ki yanlış anlıyolar

yazan arkadaşlar kendini üstün görmüyor. siz öyle anlıyorsunuz

canım yorum yazanlarla bir inatlaşma havası oluştu ancak şunu anlamalısın;
burada kimse taraf yada karşıt değil
bize fikrimizi sormuşsun.biz de senden yaşça büyük ablaların olarak sana fikirlerimizi söylüyoruz ve bu fikirlerin temelinde senin iyiliğin var
hepimiz senin yaşlarından geçtik.çoğumuz benzer insanlarla karşılaştık
belki benzer şeyler gördük,duyduk
bu nedenle yanlış insanlarla zaman harcayıp yanlış şeyler yapmaman için seni uyarmaya çalışıyoruz
lütfen seni yermeye çalışıyormuşuz gibi algılama

canım yorum yazanlarla bir inatlaşma havası oluştu ancak şunu anlamalısın;
burada kimse taraf yada karşıt değil
bize fikrimizi sormuşsun.biz de senden yaşça büyük ablaların olarak sana fikirlerimizi söylüyoruz ve bu fikirlerin temelinde senin iyiliğin var
hepimiz senin yaşlarından geçtik.çoğumuz benzer insanlarla karşılaştık
belki benzer şeyler gördük,duyduk
bu nedenle yanlış insanlarla zaman harcayıp yanlış şeyler yapmaman için seni uyarmaya çalışıyoruz
lütfen seni yermeye çalışıyormuşuz gibi algılama

Bende farkındayım böyle kişilerden hep uzak durdum zaten mesajda atmıyo konuşmuyoruz. Fikirlerinizi merak ettiğim için açtım konuyu. Ama öpüştük sonuşta ben bunu değiştiremem artık zamanı geri alamıyorum. Acaba değişir mi diye düşünüyorum ama bu yorumları okudukça zannetmiyorum

Bende farkındayım böyle kişilerden hep uzak durdum zaten mesajda atmıyo konuşmuyoruz. Fikirlerinizi merak ettiğim için açtım konuyu. Ama öpüştük sonuşta ben bunu değiştiremem artık zamanı geri alamıyorum. Acaba değişir mi diye düşünüyorum ama bu yorumları okudukça zannetmiyorum

Değişmez aksine belki de arkadaşlarına senle yaşadığı o özel anı bile anlatır, bu tür erkeklerin hepsi aynıdır.

yorumların hepsini okuyamadım belki söylenmiştir ama...

"dilin kemiği yok" der atalarımız...bir de "ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" denir....söylediklerine kulaklarını tıkamalısın...bende birsürü şey söylerim şimdi bilemezsinki ne kadarı doğru...hem öyle nasıl inanmışsın kısacık bir süredir tanıdığın birine..

böyle tipler için her kız aynıdır ve maalesef senden çok çabuk sıkılma ihtimaliçok daha yüksek...
hem sen başkalarıyla gönül eğlendiririm seninlede çıkarım gibi bir durumu kendine nasıl yakıştırdın da hala ne yapsam diyorsun... senin kimseden farkın yok (onun için) , hani öbür kızlar var ya onlar da senin gibi farklı olduklarını düşünüyorlardır emin ol...

Son düzenleme:
simdi degil bunlari ysamak dusunmenin bile zamani degil bence ... eminim ailen arkadaslarin icin cok degerlisin ve seni elleriyle dilleriyle dusunceleriyle bile zarar verecek insanlari kendinizden uzaklastiracak kadar guclusunuz oyle olmani diliyorum canim kardesim daha okadar seveceksin o kadar heycanlanacaksin ki bu adami hatirlamayacaksinda
ilerde guzel bir es iyi bir anne ve basarili bir is kadini oldugunda ailene anlatacagin guzel bir gecmisin temiz bi yasantin olsun insallah allah karsina hayirli insanlari cikrsin
birde erkekler bizim gibi asla dusunmezler bunu asla unutma...

ilk bastan dedigim gibi , cocl cocuk!! , eglenmek icin gelmis konu acmis.

ustune gidilincede bu uyelik bnm degil kuzenimin demis .. Komik :)

ilk bastan dedigim gibi , cocl cocuk!! , eglenmek icin gelmis konu acmis.

ustune gidilincede bu uyelik bnm degil kuzenimin demis .. Komik :)

Valla kımsenın yorumu ustume felan gelmedı sagolsunlar yorum yaptılar. Afedersınde kimsin ki sana inandırcam ? İşim gücüm yok burda benden buyuklerle dalga mı geccem ?

yine bir ergen sendromu
konuyu okudum bı kacta yorum okudumda neyı merak etmıs bu kızcagız anlayamadım ben
opüsmussunuz ıste tamam senı tanımamıs numaranı bılmıyor olabılır yada bı kac kızla aynı anda msjlasıodr muhtemelen
e tam o yasın cocugu daha cocuk ne beklıosnkı cıddı bı ılıskımı
sen okulunu oku buyu sonra sewgılı yı dusun tmam mı canım

Gereken cevabi buradakiler vermis zaten, ama gene de ben de uc-bes birseyler yazayim. Sen 17, cocuk 18 yasinda, daha askerligini bile yapmamis, hayatinin baharinda. Senle ciddi olup da evlenme dusunmedigi zaten acik. Ask zaten yok, acikca soylemis zaten baska kizlar ve kadinlarla olabilecegini. sen sadece onlardan biri oluyorsun, ozel biri olsan ne cinsellik adina, ne de baska birsey icin hic bir kizi gozu gormez. Baska kizlarla olabildigi surece sen sadece onlardan biri olursun, bunu unutma. sana kiyamazmis, edemezmis, sen baska imissin, hepsi hikaye. Bana yillar oncesinden, 21 yasimdayken arkadasimin anlattigi seyleri hatirlattin. Aynisini soyluyordu, erkek arkadasim elimi bile tutmadi daha diyordu, ayni masallari anlatmis sevgilisi, o da bize. Uc ay sonra hamileyim dedi, erkek arkadasi cocugu aldirmasi icin para verip arkasina bile bakmadan kacti. Tabi o da 21 yasinda idi, sen daha 17 oldugun icin o kadar ileri gidebilecegini sanmam, cunki ustune kalirsin, yasin kucuk. Seni ancak kullanabilecegi kadar kullanir, opusmekle baslamis ise. butun arkadaslarina da ovune ovune anlatmistir, o da tamam diye. Senin arkandan da gitti baska kizlarin, kadinlarin pesine, bastan soylemis ya. Uzak dur, seni seven ve senin de sevebilecegin daha cok erkek cikar karsina. Boylesine degmez.

Gereken cevabi buradakiler vermis zaten, ama gene de ben de uc-bes birseyler yazayim. Sen 17, cocuk 18 yasinda, daha askerligini bile yapmamis, hayatinin baharinda. Senle ciddi olup da evlenme dusunmedigi zaten acik. Ask zaten yok, acikca soylemis zaten baska kizlar ve kadinlarla olabilecegini. sen sadece onlardan biri oluyorsun, ozel biri olsan ne cinsellik adina, ne de baska birsey icin hic bir kizi gozu gormez. Baska kizlarla olabildigi surece sen sadece onlardan biri olursun, bunu unutma. sana kiyamazmis, edemezmis, sen baska imissin, hepsi hikaye. Bana yillar oncesinden, 21 yasimdayken arkadasimin anlattigi seyleri hatirlattin. Aynisini soyluyordu, erkek arkadasim elimi bile tutmadi daha diyordu, ayni masallari anlatmis sevgilisi, o da bize. Uc ay sonra hamileyim dedi, erkek arkadasi cocugu aldirmasi icin para verip arkasina bile bakmadan kacti. Tabi o da 21 yasinda idi, sen daha 17 oldugun icin o kadar ileri gidebilecegini sanmam, cunki ustune kalirsin, yasin kucuk. Seni ancak kullanabilecegi kadar kullanir, opusmekle baslamis ise. butun arkadaslarina da ovune ovune anlatmistir, o da tamam diye. Senin arkandan da gitti baska kizlarin, kadinlarin pesine, bastan soylemis ya. Uzak dur, seni seven ve senin de sevebilecegin daha cok erkek cikar karsina. Boylesine degmez.

Çok teşekkür ederim gerçekten verdiğiniz örnek çok iyi oldu konuşmıcam artık :)

direk ayrıl,yapacağın en akıllı iş olur,arkana bile bakma.daha karakteri oturmamış bir erkekten daha tehlikeli bir şey yoktur zannımca.bir daha asla görüşme,aklını bunlarla oyalayacağına kendini derslerine ver iyi bir okul kazan,üniversite okurken ya da bitirdikten sonra daha iyi bir erkek arkadaş bulursun zaten.allaha emanet ol.

canım amacının ne olduğu ortada eğer sana ciddi manada değer verseydi ve seveceğini düşünseydi seni cinsel arzularını tatmin edemeyeceğin için bırakmazdı dimi ama yani cinselliği hayatının merkezine oturtmuş bir erkekten hayır gelmez tatlım arkana bakmadan uzaklaş:10:

Bu kullanıcı kuzenımın onu kendısı actı . Bana sadece burayı söyledi tavsiye etti bende burdan yazdım. Hemen fake mi dıceksınız acaba :D

O zaman konu açarken, önemli ikaz edeceksiniz, NOT DÜŞECEKSİNİZ bizler için; nick sahibi olmadığınızı derdinizi paylaştığınızı v.s.

Back
X