Kendimi kendim yordum

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
O kadar çok yoruldum ki kendimi çok değersiz hissediyorum özgüvenim yerlerde. O kadar saçma şeyleri kafama takıyorum ki söylesem çoğunuz gülersiniz bunu mu dert ediyosun kendine diye. Ben nasıl düzelicem acababa bilen var mı? Ben ne yapsam düzelemiyorum değerim yok inaanların yanında malesef. Kendimi çok beceriksiz çirkin hiç bir işe yaramayan biri olarak görüyorum. Sanırım bunu çevreme de yansıtıyorum özlellikle de eşime yoruldum artık

İnsanın kendine yaptığı kötülüğü bütün dünya bir araya gelse ona karşı yapamaz demişler.Gerçekten kendimizle uğraşımız bitmiyor.Kendi kafamızda kurduklarımızı başkası düşünmüş gibi yapıyoruz.Bu yüzden güvenli zamanlarımızda etrafımızdan daha olumlu sözler veya davranıslar alıyoruz gibi geliyor,kendimizi beğenmediğimiz zaman ise sanki herkes bizi yetersiz,çirkin,özgüvensiz görüyormuş gibi geliyor.Aslında siz yetersiz değilsiniz,düşünceleriniz sizi bu hake getiren.Hayatınızda kücük değişikliklerle,olmak istediginiz kisiye sizi yaklastıracak adımlarla kendinizi iyi hissedeceğinize eminim.Böyle süreçler herkesin basına gelir ama onemli olan toparlanacak gücü bulabilmek ve planları yapabilmek.Sizi cok iyi anlıyorum ama yine sizi ayaga kaldıracak kişi kendinizden baskası değil

öncelikle kendini öyle görmekten kurtul zaten insanlar iyiyi sevmez mükemmel insana kil olur kimse mükemmel deil orasida baska hepimizin eksikleri var önemli olan bi yerden baslamak kendi yolunu ciz inan kimse kimsenin elinden tutmuyo

Genel bir bunalım söz konusu olmaya ve sıklaşmaya başladı. Umarım havalardandır..

Kozmetik alışverişi yapın. İyi gelir, ilginizi çekiyorsa

Öncelikle kendi dusunceni değiştirmen lazım sennkendinle ilgili ne düşünürsen herkeste öyle düşünür

Back
X