Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendimi kilolu görüyorum ve kilodan başka birşey düşünemiyorum
Kızlar aklımdan kiloyu çıkaramıyorum oysaki kiloluda değilim günün her saati tartılma isteği geliyor içimden kendimi kilolu görüyorum ve kilodan başka birşey düşünmüyorum bu düşünceyi nasıl atabilirim ? Lütfen yardımcı olun ya::26:
Kilon gayet iyi. Yaşın kaç bilmiyorum ama, bence başka şeylere yor kafanı.
Önünde bir sınav falan varsa onlara odaklan. Ne bileyim çık, dolaş, film izle.
Oyala kendini. Takma kafanı boş yere..
Takma kafana boşver demekle olmaz 160 boya 46 kilo gayet iyiyken ki sen kendini şişman hissedip tartıya çıkma gereği duyuyorsan ve 46 kilo için aslında kilomda çok değil ama gibi bir cümle kuruyorsan çözümü kadınlar kulubunde bulamazsın anoreksiya belirtileri gösteriyor gibisin bence psikologa danış. Belirtiler
1-Bulunduğu yaş grubu ve boy uzunluğu açısından normal kabul edilen en az kilo ya da ağırlığın üzerindeki bir kiloyu kendisi için uygun bulmayıp kabul etmeme
2-yaş ve boy göz önüne alındığında beklenenden daha düşük kilosu olmasına rağmen kilo almaktan ve şişmanlamaktan aşırı korkma
3-kişinin kilosunu alğılayış şeklindeki bozukluk. Kişinin kendini kendini şişman görmesi o anki kilosunun düşük olduğunun farkına varmaması