Bilenler bilir daha önce de konu açıp linç edilmişti burda. Eski eşimi sevdiğini söyleyerek. Eşim üç yıl önce üç aylık bir ayrılık yaşadığımızda eski karısına dönmüştü falan. Neyse geçenlerde kızımı görmeye geldi bende boşanma dilekçesi falan hazırlattım o gün avukata. Biz 7 aydır ayrı yaşıyoruz. Bana niye yedi aydır dava açmadın ben açmadım çünkü seni hala çok seviyorum falan dedi. İş tartışma boyutuna dönünce ben senin 7 aydır ne halt yediğini beni aldatıp aşdatmadığını nerden bileyim dedi. Benim 9 aylık bir kızım var bu arada böyle bişey nasıl mümkünse. Hatta kendi pavyonlarda falan geziyo. Neyse dilekçeyi imzaladık o gün ben içeri verdim. WhatsApp durumumda kızımın doğum tarihi yazıyo aradı beni bu tarih ne falan dedi bende sen şaka mısın kızımızın doğum tarihi dedim hayır Bi tarih daha yazıyo altında dedi. O yine yazıyı paylaştığım tarih çıkıyormuş. Neyse açıklama yaptım kapadı telefonu. Şimdi instagram bende açık sürekli kızları takip ediyor gece geç saatlere kadar wpta geziniyor. Takip ettiği kızlar hep üni öğrencileri. Ben şuan 23 yaşındayım o 32. Hayırlısı boşanmak biliyorum ama bu durum beni çok etkiledi. Hem aldatıyomuşum muamelesi yapıp hemde hemen Bi arayışa girmesi...... Ki beni daha önce eski karısıyla aldattı ve bana bunu söyledi nolur bana moral verin. Bu adam k*pek gibi sürünsün istiyorum. Ben geri dönmeyeceğim ama benim hasretimden ölsün. Ne yapabilirim
Yok ben zaten boşanmak istiyorum ama o da iflah olmasın istiyorum istemesem zaten içeri dilekçe vermezdim23 yasında bu kart papazla neden evlendın ki?
Seni Sevmedıgı ıcın hasretinden ölemez.
Bisey yapamazsın yanı.
Annene o.... U diyen bir adamın hasretinden ölmesini ıstemende hangi kafanın urunu bilemedim
Eski eşi onu aldatmışAlakasız soru ama eski eşiyle neden ayrılmış merak ettim..
Eski esi kesin aldatmıstir yazacaktım neyse susayım dedım, nitekim yanılmadım.Yok ben zaten boşanmak istiyorum ama o da iflah olmasın istiyorum istemesem zaten içeri dilekçe vermezdim
Eski eşi onu aldatmış
O beni aradı bende sadece kızımızın doğum tarihi başkada Bi tarih yazmıyo dedim başkada bişey demedim yüzüme kapadı zatenNiye açıklama yaptınız ki?
Aldattığı doğru kadın yanımda mesaj atmıştı ben Bi hata yaptım diyerek ama fiziksel Bi aldatma değil hamileyken facebooktan eski sevgilisine bakmışEski esi kesin aldatmıstir yazacaktım neyse susayım dedım, nitekim yanılmadım.
Eski esler su tatlıs adamları habıre aldatıyor, gunah bu masum melek adamlara
Cidden boşanan erkekler hep aldatıldım diyormuşEski esi kesin aldatmıstir yazacaktım neyse susayım dedım, nitekim yanılmadım.
Eski esler su tatlıs adamları habıre aldatıyor, gunah bu masum melek adamlara
Bende başta inanmamıştım ama kadın yanımda yazınca ikna oldumCidden boşanan erkekler hep aldatıldım diyormuş
Nasil yani bakmış olması aldatmış mi demek oluyor aman Allahım aynı zamanda şizofren adam galiba.Aldattığı doğru kadın yanımda mesaj atmıştı ben Bi hata yaptım diyerek ama fiziksel Bi aldatma değil hamileyken facebooktan eski sevgilisine bakmış
Şimdiye kadar bu niyetle çok gelip zaten dil döktü bende kabul etmedim çünkü hep aynı şeyleri yaşadım affettiğimde. Benim niyetim gerçekten süründürmek. Yoksa ona da dedim adam olsaydın da otursaydım diyeAdam iki üç güzel laf söylese, affet canım benim dese hemen yelkenler iner. İçten barışma niyetiniz var yoksa böyle bir adamın nerede gezdiği, ne yaptığı umrunuzda bile olmazdı. Süründürmek istiyormuş pehh.
Ya şöyle sabah öğle akşam 2 yıl boyunca sürekli profilinde gezmiş kadınNasil yani bakmış olması aldatmış mi demek oluyor aman Allahım aynı zamanda şizofren adam galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?