- 12 Haziran 2019
- 19.562
- 120.474
- 598
- 37
Bütün yazdıklarından anlaşılıyor ki adam geri dönerse kabul edeceksin.Bilenler bilir daha önce de konu açıp linç edilmişti burda. Eski eşimi sevdiğini söyleyerek. Eşim üç yıl önce üç aylık bir ayrılık yaşadığımızda eski karısına dönmüştü falan. Neyse geçenlerde kızımı görmeye geldi bende boşanma dilekçesi falan hazırlattım o gün avukata. Biz 7 aydır ayrı yaşıyoruz. Bana niye yedi aydır dava açmadın ben açmadım çünkü seni hala çok seviyorum falan dedi. İş tartışma boyutuna dönünce ben senin 7 aydır ne halt yediğini beni aldatıp aşdatmadığını nerden bileyim dedi. Benim 9 aylık bir kızım var bu arada böyle bişey nasıl mümkünse. Hatta kendi pavyonlarda falan geziyo. Neyse dilekçeyi imzaladık o gün ben içeri verdim. WhatsApp durumumda kızımın doğum tarihi yazıyo aradı beni bu tarih ne falan dedi bende sen şaka mısın kızımızın doğum tarihi dedim hayır Bi tarih daha yazıyo altında dedi. O yine yazıyı paylaştığım tarih çıkıyormuş. Neyse açıklama yaptım kapadı telefonu. Şimdi instagram bende açık sürekli kızları takip ediyor gece geç saatlere kadar wpta geziniyor. Takip ettiği kızlar hep üni öğrencileri. Ben şuan 23 yaşındayım o 32. Hayırlısı boşanmak biliyorum ama bu durum beni çok etkiledi. Hem aldatıyomuşum muamelesi yapıp hemde hemen Bi arayışa girmesi...... Ki beni daha önce eski karısıyla aldattı ve bana bunu söyledi nolur bana moral verin. Bu adam k*pek gibi sürünsün istiyorum. Ben geri dönmeyeceğim ama benim hasretimden ölsün. Ne yapabilirim
Ya aldatılıyorlar ya da karıları evden bisey çalıyor asdfghjsCidden boşanan erkekler hep aldatıldım diyormuş
İyi yapmis sefası olsun.Aldattığı doğru kadın yanımda mesaj atmıştı ben Bi hata yaptım diyerek ama fiziksel Bi aldatma değil hamileyken facebooktan eski sevgilisine bakmış
Ben zaten kızım dışında bişey konuşmamaya çalışıyorum ama böyle ama saçma saçma konuşunca da kendimi tutamıyorumYaşin daha küçük kendine yavrunla güzel bi düzen kur,eski eşinle de çocuğun hakkında gerekırse konuş, başka şeylerle ilgili konuşma . İyi bişey bile söylese cvp verme .
Eski sevgilinin face profiline bakmak aldatmak degıldırBende başta inanmamıştım ama kadın yanımda yazınca ikna oldum
O bana zaten geri döndü defalarca bende bunu söylüyorum. Boşanmak istemesem şimdiye kadar yaptığım gibi dilekçe vermemBütün yazdıklarından anlaşılıyor ki adam geri dönerse kabul edeceksin.
Resmi olarak boşanmış olmadığım için açıklama yapma gereği duydum ama sanırım haklısınız. Duruşma tarihini bekliyorumHicbir şey yapamazsin. Baksana onu aldattığı eşiyle gidip seni aldatan bir idrak yoksunu insandan bahsediyoruz ayrıca çok dengesiz. Bu adam üzülmez ama seni ikna etmek icin üzülme numarası yapabilir. Artık ona açıklama yapma bence aciklama yaptikca hesap sorar. Ne tarihi olduğu onu ilgilendirmiyor.
Herkes aynı şeyi söylüyor. Bende takıntı haline getirdim onun gibi hastalıklı düşünmeye başladım. Çok haklısınız yeni Bi sayfa açmam gerek artıkSenin hasretinden ölecek olsaydı başka kadınlara gitmezdi. Eski karısıyla aldatmış bide seni. Demekki eski karısının da hasretinden ölüyoo. Kaç kurtar kendini bırak ölmesini falan ucuz yırtmışsın dua et.
Arkadaşım sürünse eline ne geçecek ki? Şu sana yaşattıklarının hangisi hiç olmamış gibi olacak? Böyle acı çekmesini bekler ama bir türlü bunu görmezsen, sürekli bir hayal kırıklığı yaşar, ileriye adım atamazsın.Şimdiye kadar bu niyetle çok gelip zaten dil döktü bende kabul etmedim çünkü hep aynı şeyleri yaşadım affettiğimde. Benim niyetim gerçekten süründürmek. Yoksa ona da dedim adam olsaydın da otursaydım diye
Yılların stalkı da aldatma oldu ya.Eski sevgilinin face profiline bakmak aldatmak degıldır
O zaman umarım bana yaşattıklarını yaşamadan kızımın vebalini çekmeden ölmesinArkadaşım sürünse eline ne geçecek ki? Şu sana yaşattıklarının hangisi hiç olmamış gibi olacak? Böyle acı çekmesini bekler ama bir türlü bunu görmezsen, sürekli bir hayal kırıklığı yaşar, ileriye adım atamazsın.
Sal ipin, sürtsün kendine layık çöplükde. Sen şu gencecik yaşta tüm enerjini kine harcama, onsuz yeni hayatını güzelleştirmeye odaklan.
Eski konunuza baktım, üzüldüm. 19-20 yaşında boşanmış 2 çocuklu adamla evlenmek büyük talihsizlik olmuş. Keşke sana yapma etme diyen biri olsaydı.O zaman umarım bana yaşattıklarını yaşamadan kızımın vebalini çekmeden ölmesin
Bizde erkek adam aldatilsa bile söylemez derler. Bunlar bayrak açacak.nerdeyseEski esi kesin aldatmıstir yazacaktım neyse susayım dedım, nitekim yanılmadım.
Eski esler su tatlıs adamları habıre aldatıyor, gunah bu masum melek adamlara
beni daha önce eski karısıyla aldattı ve bana bunu söyledi nolur bana moral verin. Bu adam k*pek gibi sürünsün istiyorum. Ben geri dönmeyeceğim ama benim hasretimden ölsün. Ne yapabilirim
Herkes aynı şeyi söylüyor. Bende takıntı haline getirdim onun gibi hastalıklı düşünmeye başladım. Çok haklısınız yeni Bi sayfa açmam gerek artık
Eski sevgilisinin facesine baktı diyemi aldatmış.Herkes meraktan birilerinin facesine bakar bunun için birşeymi hissetmesi lazım.Bende başta inanmamıştım ama kadın yanımda yazınca ikna oldum
Seni sevmiyor eşin hasretinden ölmez .Takıntı haline getırmeyın.Yolunuza bakın.Bilenler bilir daha önce de konu açıp linç edilmişti burda. Eski eşimi sevdiğini söyleyerek. Eşim üç yıl önce üç aylık bir ayrılık yaşadığımızda eski karısına dönmüştü falan. Neyse geçenlerde kızımı görmeye geldi bende boşanma dilekçesi falan hazırlattım o gün avukata. Biz 7 aydır ayrı yaşıyoruz. Bana niye yedi aydır dava açmadın ben açmadım çünkü seni hala çok seviyorum falan dedi. İş tartışma boyutuna dönünce ben senin 7 aydır ne halt yediğini beni aldatıp aşdatmadığını nerden bileyim dedi. Benim 9 aylık bir kızım var bu arada böyle bişey nasıl mümkünse. Hatta kendi pavyonlarda falan geziyo. Neyse dilekçeyi imzaladık o gün ben içeri verdim. WhatsApp durumumda kızımın doğum tarihi yazıyo aradı beni bu tarih ne falan dedi bende sen şaka mısın kızımızın doğum tarihi dedim hayır Bi tarih daha yazıyo altında dedi. O yine yazıyı paylaştığım tarih çıkıyormuş. Neyse açıklama yaptım kapadı telefonu. Şimdi instagram bende açık sürekli kızları takip ediyor gece geç saatlere kadar wpta geziniyor. Takip ettiği kızlar hep üni öğrencileri. Ben şuan 23 yaşındayım o 32. Hayırlısı boşanmak biliyorum ama bu durum beni çok etkiledi. Hem aldatıyomuşum muamelesi yapıp hemde hemen Bi arayışa girmesi...... Ki beni daha önce eski karısıyla aldattı ve bana bunu söyledi nolur bana moral verin. Bu adam k*pek gibi sürünsün istiyorum. Ben geri dönmeyeceğim ama benim hasretimden ölsün. Ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?