- 12 Haziran 2019
- 19.548
- 120.383
- 598
- 37
Bütün yazdıklarından anlaşılıyor ki adam geri dönerse kabul edeceksin.Bilenler bilir daha önce de konu açıp linç edilmişti burda. Eski eşimi sevdiğini söyleyerek. Eşim üç yıl önce üç aylık bir ayrılık yaşadığımızda eski karısına dönmüştü falan. Neyse geçenlerde kızımı görmeye geldi bende boşanma dilekçesi falan hazırlattım o gün avukata. Biz 7 aydır ayrı yaşıyoruz. Bana niye yedi aydır dava açmadın ben açmadım çünkü seni hala çok seviyorum falan dedi. İş tartışma boyutuna dönünce ben senin 7 aydır ne halt yediğini beni aldatıp aşdatmadığını nerden bileyim dedi. Benim 9 aylık bir kızım var bu arada böyle bişey nasıl mümkünse. Hatta kendi pavyonlarda falan geziyo. Neyse dilekçeyi imzaladık o gün ben içeri verdim. WhatsApp durumumda kızımın doğum tarihi yazıyo aradı beni bu tarih ne falan dedi bende sen şaka mısın kızımızın doğum tarihi dedim hayır Bi tarih daha yazıyo altında dedi. O yine yazıyı paylaştığım tarih çıkıyormuş. Neyse açıklama yaptım kapadı telefonu. Şimdi instagram bende açık sürekli kızları takip ediyor gece geç saatlere kadar wpta geziniyor. Takip ettiği kızlar hep üni öğrencileri. Ben şuan 23 yaşındayım o 32. Hayırlısı boşanmak biliyorum ama bu durum beni çok etkiledi. Hem aldatıyomuşum muamelesi yapıp hemde hemen Bi arayışa girmesi...... Ki beni daha önce eski karısıyla aldattı ve bana bunu söyledi nolur bana moral verin. Bu adam k*pek gibi sürünsün istiyorum. Ben geri dönmeyeceğim ama benim hasretimden ölsün. Ne yapabilirim