Kendimi kötü hissediyorum moral verir misiniz?

Bilenler bilir daha önce de konu açıp linç edilmişti burda. Eski eşimi sevdiğini söyleyerek. Eşim üç yıl önce üç aylık bir ayrılık yaşadığımızda eski karısına dönmüştü falan. Neyse geçenlerde kızımı görmeye geldi bende boşanma dilekçesi falan hazırlattım o gün avukata. Biz 7 aydır ayrı yaşıyoruz. Bana niye yedi aydır dava açmadın ben açmadım çünkü seni hala çok seviyorum falan dedi. İş tartışma boyutuna dönünce ben senin 7 aydır ne halt yediğini beni aldatıp aşdatmadığını nerden bileyim dedi. Benim 9 aylık bir kızım var bu arada böyle bişey nasıl mümkünse. Hatta kendi pavyonlarda falan geziyo. Neyse dilekçeyi imzaladık o gün ben içeri verdim. WhatsApp durumumda kızımın doğum tarihi yazıyo aradı beni bu tarih ne falan dedi bende sen şaka mısın kızımızın doğum tarihi dedim hayır Bi tarih daha yazıyo altında dedi. O yine yazıyı paylaştığım tarih çıkıyormuş. Neyse açıklama yaptım kapadı telefonu. Şimdi instagram bende açık sürekli kızları takip ediyor gece geç saatlere kadar wpta geziniyor. Takip ettiği kızlar hep üni öğrencileri. Ben şuan 23 yaşındayım o 32. Hayırlısı boşanmak biliyorum ama bu durum beni çok etkiledi. Hem aldatıyomuşum muamelesi yapıp hemde hemen Bi arayışa girmesi...... Ki beni daha önce eski karısıyla aldattı ve bana bunu söyledi nolur bana moral verin. Bu adam k*pek gibi sürünsün istiyorum. Ben geri dönmeyeceğim ama benim hasretimden ölsün. Ne yapabilirim
Bütün yazdıklarından anlaşılıyor ki adam geri dönerse kabul edeceksin.

Aldattığı doğru kadın yanımda mesaj atmıştı ben Bi hata yaptım diyerek ama fiziksel Bi aldatma değil hamileyken facebooktan eski sevgilisine bakmış
İyi yapmis sefası olsun.
Eski sevgililerımıze hepimiz bakıyoruz nerdeyse ama hıcbırımız asık degılız.
Merak denen olgu aldatmak degıldır. Ona aldatmak demiyoruz

Yaşin daha küçük kendine yavrunla güzel bi düzen kur,eski eşinle de çocuğun hakkında gerekırse konuş, başka şeylerle ilgili konuşma . İyi bişey bile söylese cvp verme .
Ben zaten kızım dışında bişey konuşmamaya çalışıyorum ama böyle ama saçma saçma konuşunca da kendimi tutamıyorum

Hicbir şey yapamazsin. Baksana onu aldattığı eşiyle gidip seni aldatan bir idrak yoksunu insandan bahsediyoruz ayrıca çok dengesiz. Bu adam üzülmez ama seni ikna etmek icin üzülme numarası yapabilir. Artık ona açıklama yapma bence aciklama yaptikca hesap sorar. Ne tarihi olduğu onu ilgilendirmiyor.
Resmi olarak boşanmış olmadığım için açıklama yapma gereği duydum ama sanırım haklısınız. Duruşma tarihini bekliyorum

Senin hasretinden ölecek olsaydı başka kadınlara gitmezdi. Eski karısıyla aldatmış bide seni. Demekki eski karısının da hasretinden ölüyoo. Kaç kurtar kendini bırak ölmesini falan ucuz yırtmışsın dua et.
Herkes aynı şeyi söylüyor. Bende takıntı haline getirdim onun gibi hastalıklı düşünmeye başladım. Çok haklısınız yeni Bi sayfa açmam gerek artık

Şimdiye kadar bu niyetle çok gelip zaten dil döktü bende kabul etmedim çünkü hep aynı şeyleri yaşadım affettiğimde. Benim niyetim gerçekten süründürmek. Yoksa ona da dedim adam olsaydın da otursaydım diye
Arkadaşım sürünse eline ne geçecek ki? Şu sana yaşattıklarının hangisi hiç olmamış gibi olacak? Böyle acı çekmesini bekler ama bir türlü bunu görmezsen, sürekli bir hayal kırıklığı yaşar, ileriye adım atamazsın.

Sal ipin, sürtsün kendine layık çöplükde. Sen şu gencecik yaşta tüm enerjini kine harcama, onsuz yeni hayatını güzelleştirmeye odaklan.

Eski sevgilinin face profiline bakmak aldatmak degıldır
Yılların stalkı da aldatma oldu ya.
Eski sevgilisini stalklamayan bordo berelidir.
Hepimiz yaptık, yapıyoruz.
Adam yaldır yaldır eski eşine koşmuş ama kadın ex aşkına baktı diye "ayyyy aldatmışşşş püüü"

Ne demiş Nil karaibrahimgil: "şimdi seni görsem canım öpmek istemeyecek mi? Gelmeyecek mi eski kokular?"

Bir de Feridun düzağaç abimiz:"şimdi belki mutlusundur diye ödüm kopuyor eyvah! Bana acı acı hatıran lazım."

Kişisine göre benim arka fonda bunlar çalıyor ee ne yapmış oldum şimdi? Hahahhah :halay: :KK48:

Arkadaşım sürünse eline ne geçecek ki? Şu sana yaşattıklarının hangisi hiç olmamış gibi olacak? Böyle acı çekmesini bekler ama bir türlü bunu görmezsen, sürekli bir hayal kırıklığı yaşar, ileriye adım atamazsın.

Sal ipin, sürtsün kendine layık çöplükde. Sen şu gencecik yaşta tüm enerjini kine harcama, onsuz yeni hayatını güzelleştirmeye odaklan.
O zaman umarım bana yaşattıklarını yaşamadan kızımın vebalini çekmeden ölmesin

O zaman umarım bana yaşattıklarını yaşamadan kızımın vebalini çekmeden ölmesin
Eski konunuza baktım, üzüldüm. 19-20 yaşında boşanmış 2 çocuklu adamla evlenmek büyük talihsizlik olmuş. Keşke sana yapma etme diyen biri olsaydı.

İnşallah bundan sonra daha sağlıklı kararlar alırsın, kendin ve coçuğun için güzel bir hayat inşa edersin.

Eski esi kesin aldatmıstir yazacaktım neyse susayım dedım, nitekim yanılmadım.
Eski esler su tatlıs adamları habıre aldatıyor, gunah bu masum melek adamlara 😥😥
Bizde erkek adam aldatilsa bile söylemez derler. Bunlar bayrak açacak.nerdeyse

beni daha önce eski karısıyla aldattı ve bana bunu söyledi nolur bana moral verin. Bu adam k*pek gibi sürünsün istiyorum. Ben geri dönmeyeceğim ama benim hasretimden ölsün. Ne yapabilirim

Adam pavyonlara gidiyor
Eski karisiyla seni aldatiyor
Ve bunlar sadece bildiklerin bilmediğin kim bilir neler neler var

Senin istedigin ise adamin kopek olmasi surunmesi hasretinden olmesi

Yemin edebilirim ki sen bu motivasyonunu baska bi alana yoneltsen cidden tasin suyunu sıkmalık portakal gibi cikartabilirsin.
Ya da ucak olmadan edirne den iğdır a 10 dakikada ucabilirsin

Zaten bu zirva adam eninde sonunda hakettiğini yasar hic olmadi hiv virüsü falan kapar

Umarim onu kopek yapicam diye tekrar evlenmezsin:KK4:

Bence size kafayı takıp her şeyinize karışacağına inşallah sizi unutur da onu hiç tanımamışsınız gibi rahat bir hayat geçirirsiniz. Evet ortada bi çocuk var ama sizi unutan biri zaten size zorbalık yapmaz. Dileğinizi doğru dileyin. Ne manyak adamlar var sevdiği insan reddetti diye saldırgalaşan darp uygulayan hatta en kötüsü cana kasteden. En iyisi sana uzak Cehenneme yakın olsun.

Herkes aynı şeyi söylüyor. Bende takıntı haline getirdim onun gibi hastalıklı düşünmeye başladım. Çok haklısınız yeni Bi sayfa açmam gerek artık

Sizden değerli değil emin olun. Bi şeref yoksunu yüzünden hayatınızı mahvetmeyin. Çok güzel günler göreceksiniz daha. Ona en iyi intikam onsuz mutlu olmak. Yeni bi sayfa açın çok çook mutlu olun inşallah.

İnanamıyorum size. Ben olsam beni aldatıp duran adamın adımı bile hatırlamasını istemezdim, ki beni arayıp rahatsız edemesin. Siz daha sizi unutmasın istiyorsunuz.

Eski eşinin aldatması olarak bahsettiğiniz olayın da eski sevgilinin profiline bakmaktan ibaret olduğuna neredeyse eminim. Ancak eşiniz muhtemelen onu da -sizi aldattığı gibi- aldatmıştır. Bu nedenle kadının ki masum kaldı, eşinizin tarzı yanında.

Zaten boşanacaksanız boşanın, hasretinizden mi ölür, k.pek gibi mi sürünün üniversite öğrencisi ile mi takılır sizi ilgilendirmesin.

Bilenler bilir daha önce de konu açıp linç edilmişti burda. Eski eşimi sevdiğini söyleyerek. Eşim üç yıl önce üç aylık bir ayrılık yaşadığımızda eski karısına dönmüştü falan. Neyse geçenlerde kızımı görmeye geldi bende boşanma dilekçesi falan hazırlattım o gün avukata. Biz 7 aydır ayrı yaşıyoruz. Bana niye yedi aydır dava açmadın ben açmadım çünkü seni hala çok seviyorum falan dedi. İş tartışma boyutuna dönünce ben senin 7 aydır ne halt yediğini beni aldatıp aşdatmadığını nerden bileyim dedi. Benim 9 aylık bir kızım var bu arada böyle bişey nasıl mümkünse. Hatta kendi pavyonlarda falan geziyo. Neyse dilekçeyi imzaladık o gün ben içeri verdim. WhatsApp durumumda kızımın doğum tarihi yazıyo aradı beni bu tarih ne falan dedi bende sen şaka mısın kızımızın doğum tarihi dedim hayır Bi tarih daha yazıyo altında dedi. O yine yazıyı paylaştığım tarih çıkıyormuş. Neyse açıklama yaptım kapadı telefonu. Şimdi instagram bende açık sürekli kızları takip ediyor gece geç saatlere kadar wpta geziniyor. Takip ettiği kızlar hep üni öğrencileri. Ben şuan 23 yaşındayım o 32. Hayırlısı boşanmak biliyorum ama bu durum beni çok etkiledi. Hem aldatıyomuşum muamelesi yapıp hemde hemen Bi arayışa girmesi...... Ki beni daha önce eski karısıyla aldattı ve bana bunu söyledi nolur bana moral verin. Bu adam k*pek gibi sürünsün istiyorum. Ben geri dönmeyeceğim ama benim hasretimden ölsün. Ne yapabilirim
Seni sevmiyor eşin hasretinden ölmez .Takıntı haline getırmeyın.Yolunuza bakın.

Back
X