EvetMezarlık vs kocanizin eski eşi ölmüş mü?
Haklısınız ama kayınvalidem çok gitti geldi ama kaldırmadı ısrarlaZor bir durum gerçekten ama aşılabilir geldi bana açıkçası. Sonuçta bosanmamislar ve ölmüş. Duvardaki fotoğraf filan iner zaten sanırım ama eşyalara anlam yuklememeye çalışın Allah rahmet eylesin kıskanılacak kimse de yok zaten.
Eşim cenazeden sonra hiç gitmedi şuan ilk defa birlikte gidicez ancak kayınvalidemler gitmişlerdi onlarda kaldirmamislarFotoğrafın hala duvarda duruyor olması büyük saygısızlık.
Öyle bir dünya yok kusura bakmasınlar. Sizin kv zaten problemli bir kadın. Bu konuda onunla yüz göz olmayın eşinizden rica edersiniz gerekirse.Haklısınız ama kayınvalidem çok gitti geldi ama kaldırmadı ısrarla
Sizinle eşi öldükten kaç yıl sonra evlendi?Eşim cenazeden sonra hiç gitmedi şuan ilk defa birlikte gidicez ancak kayınvalidemler gitmişlerdi onlarda kaldirmamislar
Benim yanımda kaldırmış olucak çünkü benimle birlikte girecek o daÖyle bir dünya yok kusura bakmasınlar. Sizin kv zaten problemli bir kadın. Bu konuda onunla yüz göz olmayın eşinizden rica edersiniz gerekirse.
3 yılSizinle eşi öldükten kaç yıl sonra evlendi?
Yerinizde kim olsa rahatsız olur bence. Bu konuyu eşinizle konuşun mutlaka. Eşyalara bir şey diyemem ama resimler orada durmamalı.
Bende onu anlamadım önceden böyle bir teklifte bulunmadı gideceğimiz bı aydır belli bugün söylediBilemiyorum.
Şu an böyle bir şeyi problem etmem, ama 30larımda değil de 20lerimde olsaydım ederdim sanki.
Ama mezarlığa gitmek falan, neden yani?
3 yıl arası var .beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti .Eşinizin eski eşinin ölümü ile sizle evlenmesi arası ne kadarlık bir süre? Ani bir vefat mı olmuş uzun bir hastalık dönemi mi? Bunların şundan soruyorum eşinizin eski eşini unutamadığı hissine kapılmamışsınız sanki daha önce. Eşiniz hayatına devam edip cocuk filan yaptığü mutlu olduğu icin vicdan azabı çekiyor olabilir. Devam ettirmezse bir sure icin destekci olmanız mantıkli olabilir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?