Kendimi kötü hissediyorum!

Askimkizimcanimkizim

Cok bakma , kafa yapar :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
644
235
103
32
Slm arkadaslar sırf bu konu yüzünden üye oldum bu saatte. Uyuyamadım çünkü. Hemen konuya giriyorum. Benim 22 aylik kizim var bugüne kadar kimsenin yanında alt değiştirmedim. Alt tarafı açık kimse görmedi esim ve ben ve yakın kadın arkadaşlar hariç. Geçen gün denize gittik gezmek için akşam üstü gorumcenin biri 13 biri 10 yasinda iki oğlu suya girdiler benim kizimda girmek istedi ama kilotu yoktu. Beziyle girsin dedim az bacakları ıslansim yeter. Gorumcenin eside var tabi.neyse bir sure böyle girdirdi eşi kizimi suya biz yemek yiyorduk. Ama goruyordum yanimizdaydi. Sonra dışarı karanlık olmaya başladı. Gorumcegil bezini çıkarda rahat girsin dediler o an düşünmeden çıkardım. Cocuklarla oynadilar suda yanımızda. O an rahatsızlık duymadım az sonra çıkarıp üzerini giydirdim. Ama görmüş oldular kizimi çıplak. Ve o gün gorumceyle cekindigimiz kizimin uzaktan çıplak olan fotosunu vatsaptan paylaştım. Cok belli değildi uzak olduğu için ama çıplaktı yani .arkadaşlar benim sorunum sukı ben sonradan neden böyle birşey yaptım diye içim içimi yiyor. Cok rahatsiz oldum bu durumdan. Sizce hakli miyim rahatsız olmakta. Günümüzdeki olaylarında düşündükçe kendime çok kızıyorum. İçimi birşey rahatlatmiyor. Kötü birseyde olmadı akrabalar ama yinede kendimi huzursuz hissediyorum. Keske mayo veya kilot giyinılı olmuş olsaydı diyorum. Arkadaslar biliyorum bebek daha ama bilmiyorum içim daraldı yazmak istedim.

Tamam artık öyle denize girmiş, öyle eğlenmiş, bitmiş gitmiş o gün. Bu vesile ile cici bir mayo-mayo bez alır, denize vb gideceğinizde hazırlıklı olursunuz.

Bunun haricinde, çocuğunuzun internet ortamında, çıplak vb fotoğraflarını paylaşmamaya özen gösterin, ortalık kansız dolu. Mümkünse çıplak fotoğrafı da olmasın zaten. Sonra anladıkça utanıyorlar.

Olan olmuş bencede hoş olmamış ama bundan sonra daha dikkat edersiniz.Hepimizin bir anlik gaflet anları olabiliyor, sizin de öyle bir anınıza denk gelmiş.Kafaya takıp iyice buyutmeyin bence...
Cok tesekkur ederim bir anlık birşey nasıl düşünemedim ben . Nasıl boş bulundum. Bilmiyorum. Sonradan içimde çok büyüttüm. Esimle de konusmadim bu konuyu. Ama onun yanında oldu hersey.

Cok tesekkur ederim bir anlık birşey nasıl düşünemedim ben . Nasıl boş bulundum. Bilmiyorum. Sonradan içimde çok büyüttüm. Esimle de konusmadim bu konuyu. Ama onun yanında oldu hersey.
konuşmayın zaten... Yaşanmamış sayıp bundan sonrasında daha dikkatli olmaya çalişin.

Tamam artık öyle denize girmiş, öyle eğlenmiş, bitmiş gitmiş o gün. Bu vesile ile cici bir mayo-mayo bez alır, denize vb gideceğinizde hazırlıklı olursunuz.

Bunun haricinde, çocuğunuzun internet ortamında, çıplak vb fotoğraflarını paylaşmamaya özen gösterin, ortalık kansız dolu. Mümkünse çıplak fotoğrafı da olmasın zaten. Sonra anladıkça utanıyorlar.
Evet haklisiniz canım çok sıkkın. Gözümden koruduğum kizimin nasıl paylaştım bilmiyorum. Ama vatsaptan yabancı yok sadece arkadaş ve yakınlarım dolu geneli kadın diye ama sonradan dank etti bana.

Küçücük bir kız da olsa çıplak olması uygun değil. Çünkü kendisi bir şey anlamıyor henüz, anlasa öyle çıplak durur mu, ister mi hiç. Bir anlık gaflete düşmüşsünüz, olabilir. Kendinizi üzmeyin, bir dahakine daha dikkatli olursunuz. İnternet ortamına da kızınızın fotoğraflarını herkese açık paylaşmayın hiçbir zaman. Ki gerçi insana en yakınından geliyor bazen en büyük kötülükler.. Allah korusun güzel kuzuyu..

Küçücük bir kız da olsa çıplak olması uygun değil. Çünkü kendisi bir şey anlamıyor henüz, anlasa öyle çıplak durur mu, ister mi hiç. Bir anlık gaflete düşmüşsünüz, olabilir. Kendinizi üzmeyin, bir dahakine daha dikkatli olursunuz. İnternet ortamına da kızınızın fotoğraflarını herkese açık paylaşmayın hiçbir zaman. Ki gerçi insana en yakınından geliyor bazen en büyük kötülükler.. Allah korusun güzel kuzuyu..
Evet Rabbim korusun tüm yavrularımız. Cok üzgünüm oturdum ağlıyorum kaç saattir. Okadar kızıyorum kendime nasıl yaptın hiç başkasının lafıyla hareket etmezdim. Neden öyle birşey yaptım anlamadım. Karanlık oldu diyemi hiç birşey düşünmedim ogun. Mutsuzum sormayın. Geleceğini düşündüğüm için. Birde gorumce dede var çıplak olan uzaktan fotosu onuda sillesini istiycem

Bir daha dikkatli olursunuz olur biter, oturup saatlerce ağlayacak kadar büyütecek bişey yok bunda.
Kızınız yanınızda, sağlıklı gayet iyi, Allah sağlık sıhhat versin.
Kötüyü enerji çağırmayın.

Olan olmuş. bundan sonrası için daha dikkatli olursunuz.Onların iradesi olmadığını düşünerek yanlışlar yapabiliyoruz malesef.Oysa ki öpeceğimiz zaman ya da kıyafetlerini değiştireceğimiz zaman bile izin istememiz gerekiyor.

Sonradan rahatsız olmakta haklısınız pek hoş olmamış çünkü
O daha minicik bebiş aslında ama ortalık o kadar şerefsiz , sapık , pedofili vb kaynıyor ki çok dikkatli olmakta fayda var
Güzel güzel bikiniler alır bidaha öyle sokarsınız denize prensesi

Kız erkek farketmez çocuklar, bebekler tamamen çıplak denize sokulmamalı ben görünce rahatsız oluyorum. Sizde hatanızı anlamışsınız bir daha yapmazsınız.
Evet bende çok rahatsız oluyordum. Ama ogun nası geniş davrandım anlamıyorum. Birtanemm ı hep korkuyordum kimse görmesin diye o şekilde ama bundan sonra birdaha kimse görmeyecek mayo süz mayo bezsiz çıkarmiycam asla.

Sonradan rahatsız olmakta haklısınız pek hoş olmamış çünkü
O daha minicik bebiş aslında ama ortalık o kadar şerefsiz , sapık , pedofili vb kaynıyor ki çok dikkatli olmakta fayda var
Güzel güzel bikiniler alır bidaha öyle sokarsınız denize prensesi
Evet onları düşündükçe canım sıkılıyor. Hic yapmadığım şeyi yaptım başkalarının yonlendirmesiyle. Aslında hep düşündüğüm korktuğum şeyler anlattıklarınız. Akraba bile olsa çok dikkat etmem lazım

Back
X