- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
Slm arkadaslar sırf bu konu yüzünden üye oldum bu saatte. Uyuyamadım çünkü. Hemen konuya giriyorum. Benim 22 aylik kizim var bugüne kadar kimsenin yanında alt değiştirmedim. Alt tarafı açık kimse görmedi esim ve ben ve yakın kadın arkadaşlar hariç. Geçen gün denize gittik gezmek için akşam üstü gorumcenin biri 13 biri 10 yasinda iki oğlu suya girdiler benim kizimda girmek istedi ama kilotu yoktu. Beziyle girsin dedim az bacakları ıslansim yeter. Gorumcenin eside var tabi.neyse bir sure böyle girdirdi eşi kizimi suya biz yemek yiyorduk. Ama goruyordum yanimizdaydi. Sonra dışarı karanlık olmaya başladı. Gorumcegil bezini çıkarda rahat girsin dediler o an düşünmeden çıkardım. Cocuklarla oynadilar suda yanımızda. O an rahatsızlık duymadım az sonra çıkarıp üzerini giydirdim. Ama görmüş oldular kizimi çıplak. Ve o gün gorumceyle cekindigimiz kizimin uzaktan çıplak olan fotosunu vatsaptan paylaştım. Cok belli değildi uzak olduğu için ama çıplaktı yani .arkadaşlar benim sorunum sukı ben sonradan neden böyle birşey yaptım diye içim içimi yiyor. Cok rahatsiz oldum bu durumdan. Sizce hakli miyim rahatsız olmakta. Günümüzdeki olaylarında düşündükçe kendime çok kızıyorum. İçimi birşey rahatlatmiyor. Kötü birseyde olmadı akrabalar ama yinede kendimi huzursuz hissediyorum. Keske mayo veya kilot giyinılı olmuş olsaydı diyorum. Arkadaslar biliyorum bebek daha ama bilmiyorum içim daraldı yazmak istedim.