• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi kötü hissediyorum

cipssever

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
96
63
3
Depremden dolayı kendi ilimizden ayrıldık abimin yanına geldik. Evimize geri döneceğiz. Fakat dönmek istemiyorum. Babam 60 yaşında akli dengesi yerinde olan bir birey, aile bilgisayarından ve televizyondan müstehcen şeyler izliyor. Ne halt ediyorsa etsin fakat kendisinin akıllı telefonu var, benim 9 yaşında bir kız kardeşim var. Kaç kez televizyonda ve bilgisayar da babamı bir şeyler izlerken yakalamış maalesef. Annem de biliyor durumu, bu yüzden çok kavga dövüş oluyordu. Aynı şeylerin yaşanacak olmasını bilmek beni strese sokuyor. İğreniyorum babamdan. Kız kardeşimin gördüğünü bilmesine rağmen ertesi gün bakmaya yine devam etmiş. Ne zaman odamdan dışarı çıksam odama girip izliyor. Ben de defalarca gördüm aklıma geldikçe sinirleniyorum, sınavıma 20 gün kaldı ama ben odaklanıp ders çalışamıyorum. Artık stresi kaldıramıyorum kalbim ağrıyor. Okul için başka bir ile gidersem bilgisayara yapışır daha da kalkmaz. Annemle olacak kavgalarını düşünemiyorum bile... Kız kardeşim çok etkilenir, benim yaşadıklarımı yaşasın istemiyorum. Geceleri de akıllı televizyondan izliyor. Bıktım artık, siz de böyle sorunlar yaşıyor musunuz? Ne gibi bir önlem alınmalı bilmiyorum

Depremden dolayı kendi ilimizden ayrıldık abimin yanına geldik. Evimize geri döneceğiz. Fakat dönmek istemiyorum. Babam 60 yaşında akli dengesi yerinde olan bir birey, aile bilgisayarından ve televizyondan müstehcen şeyler izliyor. Ne halt ediyorsa etsin fakat kendisinin akıllı telefonu var, benim 9 yaşında bir kız kardeşim var. Kaç kez televizyonda ve bilgisayar da babamı bir şeyler izlerken yakalamış maalesef. Annem de biliyor durumu, bu yüzden çok kavga dövüş oluyordu. Aynı şeylerin yaşanacak olmasını bilmek beni strese sokuyor. İğreniyorum babamdan. Kız kardeşimin gördüğünü bilmesine rağmen ertesi gün bakmaya yine devam etmiş. Ne zaman odamdan dışarı çıksam odama girip izliyor. Ben de defalarca gördüm aklıma geldikçe sinirleniyorum, sınavıma 20 gün kaldı ama ben odaklanıp ders çalışamıyorum. Artık stresi kaldıramıyorum kalbim ağrıyor. Okul için başka bir ile gidersem bilgisayara yapışır daha da kalkmaz. Annemle olacak kavgalarını düşünemiyorum bile... Kız kardeşim çok etkilenir, benim yaşadıklarımı yaşasın istemiyorum. Geceleri de akıllı televizyondan izliyor. Bıktım artık, siz de böyle sorunlar yaşıyor musunuz? Ne gibi bir önlem alınmalı bilmiyorum

KArdeşiniz bu duruma nasıl şahit oluyor? Babanız kulaklık takmıyor mu ya da onun olduğu ortamda mı izliyor sesli şekilde?

İnternetten kisitla. Bu tür icerikleri. Ben de kısıtlı.abonesi olduğunuz bayiyi arayın ve kisitlayin. Ha kendi şahsi telefonundan izler ona da artık tuşlu telefonla baş edersiniz.

KArdeşiniz bu duruma nasıl şahit oluyor? Babanız kulaklık takmıyor mu ya da onun olduğu ortamda mı izliyor sesli şekilde?
Bilgisayar benim odam da. Kapı açıkken koridordan geçen herkes görüyor, kulakları da duymuyor artık. O yüzden birinin geçtiğini geç fark ediyor

İnternetten kisitla. Bu tür icerikleri. Ben de kısıtlı.abonesi olduğunuz bayiyi arayın ve kisitlayin. Ha kendi şahsi telefonundan izler ona da artık tuşlu telefonla baş edersiniz.
Bilmediği halt yok, öyle Bi şey yaparsam çok kötü olur. Zaten gidip açtırır hemen

Kısıtlama getirsen çocuk koruyucu programlar falan var onlardan kursan işe yarar mı?
Kısıtlama sadece internetten getiriliyor diye biliyorum bilgisayardan programla da getiriliyor mu? Eğer öyle bir şey varsa çok güzel olur

Kaç kez bastım zaten ama utanmıyor
Ay ama bu kadar da olmamalı. Olmadı geç karşısına düzgünce konuş. Baba bak kardeşim görüyor senin izlediğin içerikleri, ahlakı bozuluyor, yanlış yollara sapar(hani baba ya ordan yürümeyi düşündüm) bize çaktırma en azından. Ayıptır falan fistan. Baban da gerçekten değişikmiş. Ben izlemesine takılmadım izliyor yani o yaşta çoğu erkek ama edep yani 2 kızın var karın var bi sakla Bi çekin.

Koskoca adamı vazgeçirmezsin o zaten kesin maalesef. Nasıl bir adam bu insan çekinir kızlarından, bas baya gizlisi saklısı yok ortada yani. Çok ayıp.

Ya bu adblockerler fayda verir mi hiç bilmiyorum ama vardır mutlaka bir çözümü. Bilgisayara şifre koy, ne izleyecekse kendi telefonundan izlesin sadece.

İlişkiniz sohbetiniz nasıl bilmiyorum ama bir daha böyle şeyler yaparsan polis çağıracağım deseniz çekinir mi ki acaba.
Anneniz halletmeli böyle şeyleri ya, siz niye düşünesiniz ki böyle 😕

Bu sorumluluk annene ailt biliyorsun değil mi?
Kendi çocuğunu o korumalı. Seni de.
Kocasının izleyesim varsa gitsin kimsenin görmediği yerde izlesin. Akıllı tvden izlemek nedir ya.

Back
X