Depremden dolayı kendi ilimizden ayrıldık abimin yanına geldik. Evimize geri döneceğiz. Fakat dönmek istemiyorum. Babam 60 yaşında akli dengesi yerinde olan bir birey, aile bilgisayarından ve televizyondan müstehcen şeyler izliyor. Ne halt ediyorsa etsin fakat kendisinin akıllı telefonu var, benim 9 yaşında bir kız kardeşim var. Kaç kez televizyonda ve bilgisayar da babamı bir şeyler izlerken yakalamış maalesef. Annem de biliyor durumu, bu yüzden çok kavga dövüş oluyordu. Aynı şeylerin yaşanacak olmasını bilmek beni strese sokuyor. İğreniyorum babamdan. Kız kardeşimin gördüğünü bilmesine rağmen ertesi gün bakmaya yine devam etmiş. Ne zaman odamdan dışarı çıksam odama girip izliyor. Ben de defalarca gördüm aklıma geldikçe sinirleniyorum, sınavıma 20 gün kaldı ama ben odaklanıp ders çalışamıyorum. Artık stresi kaldıramıyorum kalbim ağrıyor. Okul için başka bir ile gidersem bilgisayara yapışır daha da kalkmaz. Annemle olacak kavgalarını düşünemiyorum bile... Kız kardeşim çok etkilenir, benim yaşadıklarımı yaşasın istemiyorum. Geceleri de akıllı televizyondan izliyor. Bıktım artık, siz de böyle sorunlar yaşıyor musunuz? Ne gibi bir önlem alınmalı bilmiyorum