- 13 Nisan 2025
- 24
- 10
- 3
- 23
- Konu Sahibi ofneyapicam
-
Ya pratik bir eğitim değil şu anlık teorik olarak görüyoruz ama seneye zaten bu sene gördüğümüz şeyleri de soruyorlar. Teorik olarak hiçbir şey bilmeden dersi geçmek de seneye stajda kalmamız açısından kötü. Hem de farklı bir ünide olacağımız için zaten direkt bırakma niyeitnde oluyorlarİnsanların sağlığı söz konusu bence yapamayan geçmesin öyle bütle de filan ya!
Dişlerden çok çekmiş biri olarak cevaplıyorum
Yok zaten öyle bir garanti. Şu an sırf bu öyle olduğu için üstüme geliyorlarBaşarılar… Bu hoca olmasaydı diğer hocayla büte kalınmayacağının garantisini versinler ? Bu sebeple takılacak bir şey yok hoca öğretmek için bırakıyorlar olabilir bir çok bırakma sebebi de olabilir . Yaşamımız boyunca hastalıkları bile kafaya takmamamız gerekirken bu durumu takman olmaz.
Hoca var sadece bir hoca sıkıntılıydı bziim lafımıza bakılmıyor ama bu hocayı çok seviyoruz istedik yani. Aynı anabilim dalında bir sürü hoca oluyor en iyi ve kıdemli olanı bu hocaydı zaten çalışmak öğrenmek amacım. Öyle olmasa profesör gelsin diye ısrar etmeyizBu nasıl bir fakültedir anlamadım, adam gibi hoca yok, planlama yok, iş çocukların lafına mı bakıyor yaniHoca zor sorduysa da zordu kırın dizinizi çalışın öğrenin insan sağlığı bu. Ayrıca anestezi kritik değil ne demek, nasıl olmaz ablacığım, çocuk hastalarda ciddi rahatsızlıklara yol açabilirsin. Yeni nesil bir acaip kırın dizinizi çalışın, öğrenmeden çıkmayın fakülteden gözünüzü seveyim
Zaten alenen bir şey demediler ama sürekli arkamdan konuşuyorlar gibi hissediyorumBence herşeyi üstünüze alıp çok abartıyorsunuz. Ne yapabilirler ki? Köşeye sıkıştırıp dövmeyeceklerse umursamayın. Size direkt birşey bile söylememişler, boşuna stress yapıyorsunuz. Böyle devam ederseniz hayatta çok zorlanırsınız.
Ya zaten öyle ben büte kaldım gram üzülmedim yeterince çalışmamışım dedim bir kez daha çalışırım hiç problem yok. Stajyer hekim olacağım elbette bazı zorlukları olmalı. Sivri biri değilken bir anda böyle şeylerin içinde buldumsizde büte kalmışsınız. bende kaldım ne var dersiniz geçersiniz . hayat o kadar kısa ki böyle şeyleri mesele yapmak için. Erkek grubunu boşverin, bu tip erkekler kurban kadın seçerler hep birlikte abanıp tüm kadınlara olan hırslarını çıkarırlar. sivrilmeyin artık ama ezilmeyinde,ortada biryerlerde takılın. herşeyi geçelim oturun derslerinize çalışın, kavga kızgınlık olacaksa da sonra edersiniz.
Üstüme çullanmıyorlar ama bunlara kalsa bütün dersler boş olsun, hiçbirinde bir şey öğrenmeden sınıfı rahatça geçmek en mantıklısı. Ben bana yarayacak her şeyi öğrenmekten yanayımBöyle birkaç konunuz daha vardı yanlış hatırlamıyorsam. Çok küçük saçma sapan şeyleri dert ediniyorsunuz. Her üniversitede, her bölümde var böyle yattığı yerden sınavı geçmek isteyenler. Üstünüze çullanacak halleri yok, ne diyorlarsa desinler. Zaten bitiyor birkaç haftaya okulunuz
iş hayatını görseniz , bu mevzular masum kalacak. Bırakın konuşsunlar, konuşulmakta güzel, bu süreci atlatmakta size bir katkı sağlayacak. insan başarısız olunca hemen sebep aramaya koyulur. dediğim gibi siz sadece kurbansınız. çalışın geçin. hoca zor sormuş kolay sormuş hakkıyla çalışanın umrunda olur mu ? hekim olacak bu insanlar, kalmaları gerekiyorsa kalsınlar iyi bile olmuş ; ) başarılarYa zaten öyle ben büte kaldım gram üzülmedim yeterince çalışmamışım dedim bir kez daha çalışırım hiç problem yok. Stajyer hekim olacağım elbette bazı zorlukları olmalı. Sivri biri değilken bir anda böyle şeylerin içinde buldum
Ay aklıma henüz 5 yaşında iken genel anestezi ile diş çekimi sonrası ölen deniz geldiBu nasıl bir fakültedir anlamadım, adam gibi hoca yok, planlama yok, iş çocukların lafına mı bakıyor yaniHoca zor sorduysa da zordu kırın dizinizi çalışın öğrenin insan sağlığı bu. Ayrıca anestezi kritik değil ne demek, nasıl olmaz ablacığım, çocuk hastalarda ciddi rahatsızlıklara yol açabilirsin. Yeni nesil bir acaip kırın dizinizi çalışın, öğrenmeden çıkmayın fakülteden gözünüzü seveyim
Sınıf grubundaki mesajı göndereyim şuna 9 kişi işaret bırakmış hepsi de gerçekten hiçbir ekstra öğrenmek istemeyen insanlar, kendimi resmen herkese açıklama yapmak xodundahissettimiş hayatını görseniz , bu mevzular masum kalacak. Bırakın konuşsunlar, konuşulmakta güzel, bu süreci atlatmakta size bir katkı sağlayacak. insan başarısız olunca hemen sebep aramaya koyulur. dediğim gibi siz sadece kurbansınız. çalışın geçin. hoca zor sormuş kolay sormuş hakkıyla çalışanın umrunda olur mu ? hekim olacak bu insanlar, kalmaları gerekiyorsa kalsınlar iyi bile olmuş ; ) başarılar
yapma işte açıklama, konuya bir hayalet gibi dışardan bak ; ) sen bişeye sebebiyet vermedin, onlar tanrılar kurban istiyor modunda şu an ; ) hadi senin suçun hocayı sen buldun ne yapıcaz zamanı geri mi sarıcaz ? ya da basın açıklaması mı yapacaksın fakültede. onlar kendilerini bu kadar ciddiye almıyordur, boşver .Sınıf grubundaki mesajı göndereyim şuna 9 kişi işaret bırakmış hepsi de gerçekten hiçbir ekstra öğrenmek istemeyen insanlar, kendimi resmen herkese açıklama yapmak xodundahissettim
Üstüne alınma, sana denmiyormuş gibi davran ki belki de denmiyordur . BoşverYok zaten öyle bir garanti. Şu an sırf bu öyle olduğu için üstüme geliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?