• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylar sonra kutlanan BENİM doğum günüm yüzünden azar işittim

Sana ne almışlar peki
Bilmiyorum bakmadım hediyeyi kabul etmedim. Ama etsem miydi diye düşünmüyor değilim çünkü enayi gibi hissettim ben para verip hediye pasta aldım üç dört kere benim için hiçbir şey yok ortada.

Ben doğum günü mevzularından nefret ediyorum.
Çevremdekileri de uyarmama rağmen her yıl bir ton sürprizler yapıyorlar..
Sürekli onun doğum günüydü, bunun doğum günüydü sonra düşün dur.
Geçe yıl hiçbirini bilerek kutlamadım ki benden uzak dursunlar diye.. doğumuma 1 hafta kala doğum gunumdu. Kocaman parti yaptılar.. öyle böyle değil dansözler, davullar zurnalar. Ee şimdi ben hepsiyle nasıl uğraşayım.

Gram zevk almiyorum ve nefret ediyorum.. 1 ay sonra doğum günüm valla bu seferde kutlarlarsa hepsini vurucam 😄

Niye bunları anlattım biliyor musun? Herkes sizin gibi keyifle yapmıyor olabilir böyle organizasyonları.
Bir süre sonra görev olarak düşünülüp, insan strese giriyor.
Siz çok ince düşünmüşsünüz tek tek uğraşmışsınız ama farkındaysanız hepsi için siz uğraşmışsınız onlar katılmış.
Yani onlar da birbirleri için uğraşmamışlar.. ee böyle olunca sizinkini org. edecek kişi yok o grubun içinde.
Aslında katılıyorum dediğinize kesinlikle herkes her şeyi önemsemek zorunda değil. Ancak başkalarının doğum günleri şatafatlı gözümün önünde kutlandı. Kendi doğum günleri bir iki hafta sarktı diye soğuk yaptılar hatta kutladıktan sonra itiraf bile ettiler üzüldüklerini. Yukarda da yazmıştım aslında benim doğum günüm dokuz şubbattayken bir ay sonra arkadaşımı çok da samimi olmayan bir arkadaşının doğum gününü evinde pastayla kutlarken gördüm storylerden. Ayrıca dediğim gibi yks dönemindeyiz her şeyi kısa tutmaya çalılıyoruz bir iki arkadaşımın doğum gününü okul çıkışı pastanede yarım saatlik bir pasta yeme töreni sonra hediye vererek kapattık onlarda böyle olmasını dilerdi herkes ayrılıp özel derslerine gitti. Yani istenseydi bir yarım saat zor bir şey değildi.

Haklısın ama bu doğum günleri niye bu kadar abartılır hiç anlamam. Organizasyonlar gösterişler samimiyetsiz yapmacık ortamlar. Kimse için kendini bu kadar yorma alt tarafı doğmuş işte çok mu büyük olay. Alırsın küçük pasta, bütçene göre de bir hediye olur biter gönülleri hoş olur. Neyse güzel ders olmuş sana
Ben çok değer veriyorum ve bunu de hep söylerim arkadaşlarıma onlarda bana hep aynı şeyi söylerlerdi zaten kısıtlı zamanımızda hiç görüşmüyoruz okulda bile zar zor görüyoruz oturacağımız yarım saat yiyeceğimiz bir pasta verilecek bir hediye yani. Çok da büyük bir organizasyon değil. Diğer kişiler için de belirttim ancak diğer kızlar bir iki hafta geçti diye soğuk yaptılar sonrasında da unuttunuz sanmıştım üzülmüştüm diyerek itiraf ettiler. Kendileri benim dört yıllık arkadaşım hepimizin önemsediği bir olayı önemsemek yanlış değil bence. Ayrıca kendilerine yapılmasının istenmediği bir şeyi bana yapmaları hiç hoş değil.

Bak o elif e en yakın arkadaşım demişsin bir de, senin doğum gününü de onun organize etmesi gerekirdi. Demek ki o kadsr da yakının değilmiş neyse bir kaç ay daha sık dişini sonra yollarınıx ayrılır zaten mesafeni koyarsın

Back
X