Kendimi kötü hissediyorum

Kıyamam bak byle devam edersen dıddet devam eder ve basıt bıseymış gıbı grur bagır cagır sende vur senın utanacak bıseyın yok o utansın

O tokadi kahvalti ile taclandirdiysaniz sorununuz nedir anlamadim.

Son düzenleme:
Bence eşiniz size vurdugu için uzulmus olsaydı kalk kahvaltı hazırla demezdi
Adamdaki rahatlığa bak yanı

Siz kahvaltı hazırladığınız için o da sorun yok diye dusunecek ve akşam hiçbir şey olmamış gibi davranacak
Siz de tavır yaparsanız ne uzatıyorsun daha diye size kizacak bir de

barışmışsın bile kalkıp kahvaltı hazırlamışsın.Allah aşkına şu eşlerinize bu kadar vazgeçilmezlermiş gibi davranmayın ya.Ne münasebet tokat atmak boğaz sıkmak nedir ya.Bugun akşam aynısını siz ona yapın bakalım neler oluyo.Kocam elden gidecek diye herşeye katlanıyosunuz.Sanki bu işin fıtratı buymuş gibi davranırsanız devamıda gelir bunun.

Annemle babamın sayısız tartışmasına şahit oldum , bir günden bir güne babam anneme vurmadı ve çok sert tartışmaları olmasına rağmen. Eşinizin davranışı çok tuhafıma gitti. Adam madem çok sinirlendi dışarı çıksaydı balkona çıksaydı hıncını sizden alması bence onun ezikliği sizin diil. Konuşmayın konuştukça yüz bulup bir daha ki sefere daha büyük şeyler yapar gibime geliyor .

Son düzenleyen: Moderatör:
Battaniyenin altına girip kendinizi ezik hissetmenize gerek yok kahvaltıyı hazirlamaniza birsey demem utansın diye belki insani olarak hazirldiniz ama.sessiz kalmayın bunu Size bir daha yapamasin tokat atmak boğaz sıkmak nedir ya

Mesela yüzsüz yüzsüz bir de kahvaltı isteyince kalkıp hazırlamaman lazım...
Ay sabır artık, bu ne böyle bugün her yerden bir koca dayağı konusu

Ah be canım sen niye utanıyorsun, utanacak olan o!!!!!!! Gerekirse yedi düvele duyur, ailen gelsin alsın seni, yoksa daha devamı gelir söyleyeyim..

Ben olsam
Gece saatimi kurarim, uyanirim, giderim oyle kocayi yataginda bogarim, sonra da gelir yatarim uyurum bir guzel
Nasil birseydir ki kalkip kahvalti hazirliyorsunuz?

Bakın bende ezilen bir annenin çocuğuyum,inanın çok hatalı davranıyorsunuz birçok şiddet gören türk kadını gibi..Bana göre zaten şiddetin affı yok,boşanma sebebi ancak belli ki siz bunu yapmayacaksınız o zaman lütfen "tepki"nizi gösterin.Mesela işe o kahvaltıyı hazırlamamakla başlayabilirsiniz.Size şiddet gösteriyorsa bunun sonuçlarına katlanmalı,hatasını anlayıp pişman olana dek tepkinizi koymalısınız.Ben olsam direkt evi terkederdim ama onu da yapıcak olsanız yapardınız zaten.Yani eşiniz size şiddet gösterdiğinde sizi kaybedeceğini bilmeli,o ihtimali ona hissettirmelisiniz ancak böyle davranmaya devam ederseniz,şiddet çok normal birşeymiş gibi adamla yatıp,sonra da hizmet ederseniz evliliğiniz boyunca giderek şiddeti artmak suretiyle dayak yiyeceksiniz..Bakın bu bir yorum değil,gerçek..ilişki uzmanları,psikologlar hepsi aynı şeyi söylüyor.

Yüzsüzlüğe bak ya bide kahwaltı istemiş bok yesin insan olsa utanır yaptığından seni çok önemsemiyo bence yada daha öncede aynısı oldu sen tepki wermedin alıştı oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…