Kendimi kötü hissediyorum..

Benim calismami istemedi ben onlisans mezunuyum 2 yildir evdeyim evde bisey anlatilmiyor ki haliyle kursa gidiyorum el ksi yapiyorum muzik dinlesek bazen dinliyoruz onuda.. kendisi uzman asker . Oranin verdigi stres ve gerginlikte var ama bilmiyorum. Bana cocuksun diyip durdukca tepem atiyo napacagiz biz boyle

Dogru söylüyorsunuz oda oyle diyor konusacak konu yoksa konusmayi verelim olcen mi konusmayinca diyo zirt zirt ne bunaltıp durma diyo (

Üyelikle ilgili @Mune ye mesaj atabilirsiniz. İki üyelik almak yasak çünkü. (bazı sebepler dışında)
Mailime sifre yolladim ama o mailide nisanlim kullaniyor Bilmemesi icin bunu aldim insalalh sorun etmez adminler Bu hesap daha iyi oldu benim icin birilerine anlatmasam kafayi yicem yoksa

Onu nasil kazanacağım ? Kafam sepet gibi hep dusunuyorum neden ilgisizlik diye
Cunku cok sıkıyosun ondan bu ılgısızlık.Rahat bırak bıraz adamı.Bak hemde asker oranın halını oun yaşadıklarnı bılemezsın.Şu an ulke olarkta zor durumdayız ztn belkı bundan dolayı boyle konustu dıye dusunuyorum.Eğer bu şekilde devam ederse tehlikeli demektır

Rahat bırakıcam artik aramam zaten o aramadıkca Birazda boyle kafa dinlesin beyimiz

Tepkisinde hakli bence cocuksunuz.
Hayati tanimaya çalışın. Maalesef evin icindeki gibi, konu komsu ile konuştuklarımizi gibi degil.

Su an bende calismiyorum da meslegimiz ayni nisanlimla. Farkli olsa da konuşacak bir seyler bulurduk elbet.

Calismama karari ortak verilmesi gerekn bir karardir. Izin vermemek anormal olan bir durum.

Yapamam o kadar yılım oldu, esyalr belirlendi ve ben nisanlim icin zamaninda aileme rest cekmistim zar zor kabu ettirdim

Fragman pek iç açıcı değil haberin olsun.

Yıllarım dediğin nedir ki? Millet çolukçocuk 15 20 yıl sonra boşanıyor.Çektiğinde yanına kar kalıyor.

Sırf yıllarım geçti diye kendini ezdirme.İnsan gözünde kıymetli olan birine hakaret edemez.Dili varmaz

Rahat bırakıcam artik aramam zaten o aramadıkca Birazda boyle kafa dinlesin beyimiz

Evet cocuksun. Adam hakli.

Öyle olmaz o isler..
Kararinda arayip sorarsin. Ozleyince konuşulur, insan merak edince arar.
Es olacak insanlar aramak icin sıra beklemez oyle..
Ama arayinca defalarca ust uste rahatsiz etmez.

Ben calisip kendi parami kazanmak istedim sma olmadi benim esim calismasini istemiyorum aklim surekli onda kalir dedi beb istemem ben para yollarim sen girme ise dedi aylik yolluyo az cok bisey kredi kartini birakti birde gerektigi yerde kartran aliyorim oyle gidiyo . Ama bulamiyorum knu valla

Dediğin gibi aynen kiymet verdigine dikkat eder insan. Ancak burada ikisi de hatali, eksik. Iliski yönetimi sıfır arkadaslarda.

Bekleriz bizde Cok mu kotu gözüküyor durum
Simdiden böyle yaparsa benim bildiğim köprüyü gecene kadar bile olsa iyi olur erkekler bu daha yolun başinda belli etmiş huyunu. Ama bence karsindaki kişiye bana resim at demek sinir bozucu böyle birsey birdaha uapma bence aynı şeyi sana yapsa sende kızardın ama arayinca acmamasi aptalliktan başka birsey degil resmen tınlamamıs nence al karşına konuş hrpmi böyle olucak de ne biliyim ya zor bir anda olsaydım nasıl umursamazsin falan gibi ciddi ciddi konuş derim insan mutlu olmsk için evlenir mutsuz olmak için değil

Evet ben ona bi kere hakaret etmedim sizce napayim

Esin mi nisanlin mi?

Alakasız olacak ama madem depoda duracak mobilya almayın. Doğu görevi bittiği zaman alırsınız, o mobilyalar depoda çürür yazık.

Alakasız olacak ama madem depoda duracak mobilya almayın. Doğu görevi bittiği zaman alırsınız, o mobilyalar depoda çürür yazık.
Ben sahsen doguya goturmekten yanayim aldıysak sefasini surmek hakkimiz herseye karisir oldu gene ( bitek yatak alirsiniz diyo sanane benim odamdan

Evet ben ona bi kere hakaret etmedim sizce napayim

Evliliğin gelinlikten evden esyadan daha farkli yönünü kesfetmeye çalış. Kitap oku, internetten oku, radyo dinle.
Madem bu yoldan dönmek istemiyorum diyorsun nasil güzellestirebilirim diye bak öğren... dilersen yazar tavsiyesi verebilirim araştırırsin, iyi gelir bakis acini genisletir.

Konussamda beni suclar en iyisi ona hic bidaha resjm at dememek ve aramamak

Yanyana konusuyoruz iyiyiz yapacak sey buluyoruz ama uzakta ne konusucak bisey nede anlatacak konu oluyo.. gerci 15 gun gelince bi usre snra yapacak biseyde kalmiyo Butun filmler bitiyo tum piknik alanlarina gidiyoruz
cok dogalki insan gez gez neyapsın konus konus nereye kadar zaten yıllar gecmiş tanısmıssınızda eski heyecanda yok ama sevgi vardır.evlenincede böyle olacak herkes işine bakacak ama tabiki ilişki kompayacak. bence sen artık onu arama böyle bırak o merak etsin seni. erkekler cok sıkılır niye aramadın niye haber vermedinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…