Benim calismami istemedi ben onlisans mezunuyum 2 yildir evdeyim evde bisey anlatilmiyor ki haliyle kursa gidiyorum el ksi yapiyorum muzik dinlesek bazen dinliyoruz onuda.. kendisi uzman asker . Oranin verdigi stres ve gerginlikte var ama bilmiyorum. Bana cocuksun diyip durdukca tepem atiyo napacagiz biz boyleNe bileyim biz evlilik düğün planlarini falan gün icinde cok konusmayiz. Hele gelinlik damatlik ayakkabi vs seylerini de konusmayiz.
Gelecege dair seyleri, o gün yaptıklarımizi, meslegimizle ilgili seyleri konuşuruz. Müzik dinleriz vs..
Su an askerde ise o fark eder illa ki. Ama dedigim gibi ikinizde yeterince olgunlasamamissiniz evlilik size yük gelecek gibi geldi burdan bana.
Dogru söylüyorsunuz oda oyle diyor konusacak konu yoksa konusmayi verelim olcen mi konusmayinca diyo zirt zirt ne bunaltıp durma diyoSaygısızlığına kesinlikle hak vermiyorum ama zırt pırt sürekli aramanın da alemi yok. Konuşacak konunuz yoksa illa ki konuşmak şart değil, arada konuşmayıverin siz de. Anlaşamıyorsanız da ayrılın, onca yılınız heba olmasın iyi hoş da evlendikten sonraki yıllarınız da heba olsa ne olacak zararın neresinden dönülse kâr.
Mailime sifre yolladim ama o mailide nisanlim kullaniyor Bilmemesi icin bunu aldim insalalh sorun etmez adminler Bu hesap daha iyi oldu benim icin birilerine anlatmasam kafayi yicem yoksaÜyelikle ilgili @Mune ye mesaj atabilirsiniz. İki üyelik almak yasak çünkü. (bazı sebepler dışında)
Cunku cok sıkıyosun ondan bu ılgısızlık.Rahat bırak bıraz adamı.Bak hemde asker oranın halını oun yaşadıklarnı bılemezsın.Şu an ulke olarkta zor durumdayız ztn belkı bundan dolayı boyle konustu dıye dusunuyorum.Eğer bu şekilde devam ederse tehlikeli demektırOnu nasil kazanacağım ? Kafam sepet gibi hep dusunuyorum neden ilgisizlik diye
Rahat bırakıcam artik aramam zaten o aramadıkca Birazda boyle kafa dinlesin beyimizCunku cok sıkıyosun ondan bu ılgısızlık.Rahat bırak bıraz adamı.Bak hemde asker oranın halını oun yaşadıklarnı bılemezsın.Şu an ulke olarkta zor durumdayız ztn belkı bundan dolayı boyle konustu dıye dusunuyorum.Eğer bu şekilde devam ederse tehlikeli demektır
Benim calismami istemedi ben onlisans mezunuyum 2 yildir evdeyim evde bisey anlatilmiyor ki haliyle kursa gidiyorum el ksi yapiyorum muzik dinlesek bazen dinliyoruz onuda.. kendisi uzman asker . Oranin verdigi stres ve gerginlikte var ama bilmiyorum. Bana cocuksun diyip durdukca tepem atiyo napacagiz biz boyle
Yapamam o kadar yılım oldu, esyalr belirlendi ve ben nisanlim icin zamaninda aileme rest cekmistim zar zor kabu ettirdim
Rahat bırakıcam artik aramam zaten o aramadıkca Birazda boyle kafa dinlesin beyimiz
Ben calisip kendi parami kazanmak istedim sma olmadi benim esim calismasini istemiyorum aklim surekli onda kalir dedi beb istemem ben para yollarim sen girme ise dedi aylik yolluyo az cok bisey kredi kartini birakti birde gerektigi yerde kartran aliyorim oyle gidiyo . Ama bulamiyorum knu vallaTepkisinde hakli bence cocuksunuz.
Hayati tanimaya çalışın. Maalesef evin icindeki gibi, konu komsu ile konuştuklarımizi gibi degil.
Su an bende calismiyorum da meslegimiz ayni nisanlimla. Farkli olsa da konuşacak bir seyler bulurduk elbet.
Calismama karari ortak verilmesi gerekn bir karardir. Izin vermemek anormal olan bir durum.
Fragman pek iç açıcı değil haberin olsun.
Yıllarım dediğin nedir ki? Millet çolukçocuk 15 20 yıl sonra boşanıyor.Çektiğinde yanına kar kalıyor.
Sırf yıllarım geçti diye kendini ezdirme.İnsan gözünde kıymetli olan birine hakaret edemez.Dili varmaz
Simdiden böyle yaparsa benim bildiğim köprüyü gecene kadar bile olsa iyi olur erkekler bu daha yolun başinda belli etmiş huyunu. Ama bence karsindaki kişiye bana resim at demek sinir bozucu böyle birsey birdaha uapma bence aynı şeyi sana yapsa sende kızardın ama arayinca acmamasi aptalliktan başka birsey degil resmen tınlamamıs nence al karşına konuş hrpmi böyle olucak de ne biliyim ya zor bir anda olsaydım nasıl umursamazsin falan gibi ciddi ciddi konuş derim insan mutlu olmsk için evlenir mutsuz olmak için değilBekleriz bizde Cok mu kotu gözüküyor durum
Evet ben ona bi kere hakaret etmedimFragman pek iç açıcı değil haberin olsun.
Yıllarım dediğin nedir ki? Millet çolukçocuk 15 20 yıl sonra boşanıyor.Çektiğinde yanına kar kalıyor.
Sırf yıllarım geçti diye kendini ezdirme.İnsan gözünde kıymetli olan birine hakaret edemez.Dili varmaz
Ben calisip kendi parami kazanmak istedim sma olmadi benim esim calismasini istemiyorum aklim surekli onda kalir dedi beb istemem ben para yollarim sen girme ise dedi aylik yolluyo az cok bisey kredi kartini birakti birde gerektigi yerde kartran aliyorim oyle gidiyo . Ama bulamiyorum knu valla
Nasil toparlarim pekiDediğin gibi aynen kiymet verdigine dikkat eder insan. Ancak burada ikisi de hatali, eksik. Iliski yönetimi sıfır arkadaslarda.
Nisanlim .. ama nisanliykende evlenncede izin vermiyo atanirsan olur ancak dedi oda zoor :)Esin mi nisanlin mi?
Ben sahsen doguya goturmekten yanayim aldıysak sefasini surmek hakkimiz herseye karisir oldu geneAlakasız olacak ama madem depoda duracak mobilya almayın. Doğu görevi bittiği zaman alırsınız, o mobilyalar depoda çürür yazık.
Evet ben ona bi kere hakaret etmedimsizce napayim
Konussamda beni suclar en iyisi ona hic bidaha resjm at dememek ve aramamakSimdiden böyle yaparsa benim bildiğim köprüyü gecene kadar bile olsa iyi olur erkekler bu daha yolun başinda belli etmiş huyunu. Ama bence karsindaki kişiye bana resim at demek sinir bozucu böyle birsey birdaha uapma bence aynı şeyi sana yapsa sende kızardın ama arayinca acmamasi aptalliktan başka birsey degil resmen tınlamamıs nence al karşına konuş hrpmi böyle olucak de ne biliyim ya zor bir anda olsaydım nasıl umursamazsin falan gibi ciddi ciddi konuş derim insan mutlu olmsk için evlenir mutsuz olmak için değil
cok dogalki insan gez gez neyapsın konus konus nereye kadar zaten yıllar gecmiş tanısmıssınızda eski heyecanda yok ama sevgi vardır.evlenincede böyle olacak herkes işine bakacak ama tabiki ilişki kompayacak. bence sen artık onu arama böyle bırak o merak etsin seni. erkekler cok sıkılır niye aramadın niye haber vermedinden.Yanyana konusuyoruz iyiyiz yapacak sey buluyoruz ama uzakta ne konusucak bisey nede anlatacak konu oluyo.. gerci 15 gun gelince bi usre snra yapacak biseyde kalmiyo Butun filmler bitiyo tum piknik alanlarina gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?