Kendimi kötü hissediyorum..

Yazar verirsen cok sevinirkm kitap okumayi arastirmayi severim mumkunse oneri alayim

Nisanlim .. ama nisanliykende evlenncede izin vermiyo atanirsan olur ancak dedi oda zoor :)

Ilginc. Benim calismayi hic istemedigim bir kurum vardi deli kadro acti ailem nasil israr etti. Ben istemiyorum diye nisanlim da istedigini yapsın calisacak olan o dedi. Sağolsun bir birey olarak kararima saygi duydugu icin hep daha mutlu hissettim onun yaninda..

Aynenn dogru oyle diyor

İstemedi yalan yok .. bende istiyorum para yolluyo yada kredi kartini kullaniyorum

Bu ne yahu çocuk gibi harçlık alıyorsun??

Bir sosyal hayatın/kariyerin yok üstüne adamın eline bakıyorsun o yüzden bu kadar terbiyesizce seni adam yerine koymama hakkı buluyor kendinde

Sen düşün bir, çalışma otur diyince otural eline bakan biri var karşında sen ciddiye alır mıydın?

Sana tavsiyem çalış bu gerizekalıya kulak asma. Gözün biraz açılsa şu hakaretleri oturup dinlemezsin zaten. Ayrıl ayrılma karışmam tavsiyem dimdik dur.

İse girmee kalktim bi kere burnumdan getirdi bende madem oyle yollasin para dedim. Tabiki ciddiye almazdim sonucta benim sozumu dinliyo hot desem korkuyor derim

Benim de tam 4 yıllık ilişkim var, sevgilim bana gerizekalı desin önce dilini koparır dötüne sokarım sonra da kıçına tekmeyi basarım.

Evlendiğinde bu adam ailene kadar küfür eder. Üzerine de döver seni. Ondan sonra dersin boşanmak istiyorum kanepelerimi tv ünitesini vermiyorlar. Adam açık ve net hayatı zehir edecek sana evlenince. Bırak giden 4 yılın olsun mobilyalar olsun. Bütün hayatından değerli mi? Akıllı ol biraz burda söylenenleri yabana atma.

Normalde boyle degil ama sanki cok kotu bisey yapmisim gibi gece tepki verdi ben bu kdr beklemiyordum tepkisini. Akili hareket etcm ama

İse girmee kalktim bi kere burnumdan getirdi bende madem oyle yollasin para dedim. Tabiki ciddiye almazdim sonucta benim sozumu dinliyo hot desem korkuyor derim

Melike peki hayat boyu evde elinde telefon bu adam açsın da konuşayım diye oturcak mısın? Sen bilirsin ama tek başına evde insan patlıyor sıkıntıdan. Çalışmama laf eden biriyle asla evlenmem.

Melike peki hayat boyu evde elinde telefon bu adam açsın da konuşayım diye oturcak mısın? Sen bilirsin ama tek başına evde insan patlıyor sıkıntıdan.
Suanda evli degilim zaten nisanliyim evlennce doguya gidicem mecbur acacak telefonu skinti bisey olmadikca ben oraya gidiyosam onun bana destek ve es olacagindan emin oldugum icin bunu onada dedim bana bu sekilde dvrancaksan doguda beni tek basima birakacaksan evlenmenin anlami yok bekle batiya kadar dedim sacmalama istersen dedi.. gecende diyoki ben artik evimde senle cocuklarimla oturmak kendi yucamda esimle sohbet etmek istiyorum yalnizliktan bunaldik ducgunu yapalim biran once diyor

bende nişanlıyım gün geliyor konuşacak bişe olmuyor bende olsun diye kendimi parçalamıyorum . sürekli konuşacaksın diye bişe yok illa ki zamanla tükeniyor. ben gün içinde gerekmedikçe aramam sık sık yazmam nişanlım arar hiç aramadın özledim seni diye . ben daha düğünle ilgili hiç bişeyden konuşmadım gelinlik eşya vs gereği yok zaten illaki gerektiği vakit alınacak .

Bende oyle yaparim artik kac yildir nisanliyisiniz siz?

1 yıl olacak nişanlıyız . bunun öncesi 3 yıllıkta birlikteligimiz var .

ki şunu da belirteyim nişanlından harçlık almakla çocukluğun hiç bi alakası yok . sonuçta evleneceksin sorumlulugunu bilmesi lazım .

ki şunu da belirteyim nişanlından harçlık almakla çocukluğun hiç bi alakası yok . sonuçta evleneceksin sorumlulugunu bilmesi lazım .
Harcliktan yana sorun yok ve asla verdigi harcagi seyi lafini etmez bana o konuda bisey diyemem Allah razi olsun diyebilirim :) Ama sorun su ki konuscak konu kalmadi birde ofkelennce hakaret ediyor iki sorun var baska yok sukur

nişanlılığı uzatmak sıkıntı . nişanlının ettiği hakaretler yanlış doğru degil ama sen gün içerisinde evdesin kimseyle ugraşmıyosun ama nişanlın agır bir meslekte gün içerisinde yaşadığı stres insanlarla uğraşmak yorar insanı 2.5 yıllık nişanlısınız o da artık sizin yanınızda olmak istiyordur ve onunda stresi ekleniyordur.

Evet kendi dedi zaten keyfim moralim yok biran once evlenip seninle evimde oturmak istiyorum dedi .. stresi sikntisi oluyor elbette birde mesleginden oturu artik sertlesmeue alisti yumusak olamiyorum diyo byle alistim dedi o kdr sey gorunce kalbin bile yumusak olmuyo benide anla diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…