Yazar verirsen cok sevinirkm kitap okumayi arastirmayi severim mumkunse oneri alayimEvliliğin gelinlikten evden esyadan daha farkli yönünü kesfetmeye çalış. Kitap oku, internetten oku, radyo dinle.
Madem bu yoldan dönmek istemiyorum diyorsun nasil güzellestirebilirim diye bak öğren... dilersen yazar tavsiyesi verebilirim araştırırsin, iyi gelir bakis acini genisletir.
Nisanlim .. ama nisanliykende evlenncede izin vermiyo atanirsan olur ancak dedi oda zoor :)
Aynenn dogru oyle diyorcok dogalki insan gez gez neyapsın konus konus nereye kadar zaten yıllar gecmiş tanısmıssınızda eski heyecanda yok ama sevgi vardır.evlenincede böyle olacak herkes işine bakacak ama tabiki ilişki kompayacak. bence sen artık onu arama böyle bırak o merak etsin seni. erkekler cok sıkılır niye aramadın niye haber vermedinden.
İstemedi yalan yok .. bende istiyorum para yolluyo yada kredi kartini kullaniyorumIlginc. Benim calismayi hic istemedigim bir kurum vardi deli kadro acti ailem nasil israr etti. Ben istemiyorum diye nisanlim da istedigini yapsın calisacak olan o dedi. Sağolsun bir birey olarak kararima saygi duydugu icin hep daha mutlu hissettim onun yaninda..
Aynen biraz feri cekil bakalım erkekler sevildiginden emin olunca birtaraflari tavan yapiyorKonussamda beni suclar en iyisi ona hic bidaha resjm at dememek ve aramamak
Aynen canim cekicem kendimiAynen biraz feri cekil bakalım erkekler sevildiginden emin olunca birtaraflari tavan yapiyor
Ben calisip kendi parami kazanmak istedim sma olmadi benim esim calismasini istemiyorum aklim surekli onda kalir dedi beb istemem ben para yollarim sen girme ise dedi aylik yolluyo az cok bisey kredi kartini birakti birde gerektigi yerde kartran aliyorim oyle gidiyo . Ama bulamiyorum knu valla
İse girmee kalktim bi kere burnumdan getirdi bende madem oyle yollasin para dedim. Tabiki ciddiye almazdim sonucta benim sozumu dinliyo hot desem korkuyor derimBu ne yahu çocuk gibi harçlık alıyorsun??
Bir sosyal hayatın/kariyerin yok üstüne adamın eline bakıyorsun o yüzden bu kadar terbiyesizce seni adam yerine koymama hakkı buluyor kendinde
Sen düşün bir, çalışma otur diyince otural eline bakan biri var karşında sen ciddiye alır mıydın?
Sana tavsiyem çalış bu gerizekalıya kulak asma. Gözün biraz açılsa şu hakaretleri oturup dinlemezsin zaten. Ayrıl ayrılma karışmam tavsiyem dimdik dur.
Normalde boyle degil ama sanki cok kotu bisey yapmisim gibi gece tepki verdi ben bu kdr beklemiyordum tepkisini. Akili hareket etcm amaBenim de tam 4 yıllık ilişkim var, sevgilim bana gerizekalı desin önce dilini koparır dötüne sokarım sonra da kıçına tekmeyi basarım.
Evlendiğinde bu adam ailene kadar küfür eder. Üzerine de döver seni. Ondan sonra dersin boşanmak istiyorum kanepelerimi tv ünitesini vermiyorlar. Adam açık ve net hayatı zehir edecek sana evlenince. Bırak giden 4 yılın olsun mobilyalar olsun. Bütün hayatından değerli mi? Akıllı ol biraz burda söylenenleri yabana atma.
İse girmee kalktim bi kere burnumdan getirdi bende madem oyle yollasin para dedim. Tabiki ciddiye almazdim sonucta benim sozumu dinliyo hot desem korkuyor derim
Suanda evli degilim zaten nisanliyim evlennce doguya gidicem mecbur acacak telefonu skinti bisey olmadikca ben oraya gidiyosam onun bana destek ve es olacagindan emin oldugum icin bunu onada dedim bana bu sekilde dvrancaksan doguda beni tek basima birakacaksan evlenmenin anlami yok bekle batiya kadar dedim sacmalama istersen dedi.. gecende diyoki ben artik evimde senle cocuklarimla oturmak kendi yucamda esimle sohbet etmek istiyorum yalnizliktan bunaldik ducgunu yapalim biran once diyorMelike peki hayat boyu evde elinde telefon bu adam açsın da konuşayım diye oturcak mısın? Sen bilirsin ama tek başına evde insan patlıyor sıkıntıdan.
Bende oyle yaparim artik kac yildir nisanliyisiniz siz?bende nişanlıyım gün geliyor konuşacak bişe olmuyor bende olsun diye kendimi parçalamıyorum . sürekli konuşacaksın diye bişe yok illa ki zamanla tükeniyor. ben gün içinde gerekmedikçe aramam sık sık yazmam nişanlım arar hiç aramadın özledim seni diye . ben daha düğünle ilgili hiç bişeyden konuşmadım gelinlik eşya vs gereği yok zaten illaki gerektiği vakit alınacak .
Harcliktan yana sorun yok ve asla verdigi harcagi seyi lafini etmez bana o konuda bisey diyemem Allah razi olsun diyebilirim :) Ama sorun su ki konuscak konu kalmadi birde ofkelennce hakaret ediyor iki sorun var baska yok sukurki şunu da belirteyim nişanlından harçlık almakla çocukluğun hiç bi alakası yok . sonuçta evleneceksin sorumlulugunu bilmesi lazım .
Evet kendi dedi zaten keyfim moralim yok biran once evlenip seninle evimde oturmak istiyorum dedi .. stresi sikntisi oluyor elbette birde mesleginden oturu artik sertlesmeue alisti yumusak olamiyorum diyo byle alistim dedi o kdr sey gorunce kalbin bile yumusak olmuyo benide anla diyonişanlılığı uzatmak sıkıntı . nişanlının ettiği hakaretler yanlış doğru degil ama sen gün içerisinde evdesin kimseyle ugraşmıyosun ama nişanlın agır bir meslekte gün içerisinde yaşadığı stres insanlarla uğraşmak yorar insanı 2.5 yıllık nişanlısınız o da artık sizin yanınızda olmak istiyordur ve onunda stresi ekleniyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?