Aramicam ama zoruma gitti bu kadar buyutulcek ne varki? Ben sana msj atmisim 2 dk resim atip susturamazmisin sanki ama oyle yapmadi soylendi de soylendi cocukluklarinla ugrasamam falan deyince iyice kötü hissettim kendimi degersiz gibiSana karşı şimdiden saygısızlaşmışsa işin var demektır.Sende arama bırak.Nıye aramadn derse sıkbogaz etmıyom dersın.Bırak bıraz özlesın seni.Arkadşlarnla takıl bıraz..Birazda annecı gbı geldı bu bana
Yapamam o kadar yılım oldu, esyalr belirlendi ve ben nisanlim icin zamaninda aileme rest cekmistim zar zor kabu ettirdimTek kelimeyle kafan pamuk gibi olur.
Düşün istersen.
İlişkiniz evlenebilecek düzeyde değil demek istedim.Nasıl?
Bekleriz bizde Cok mu kotu gözüküyor durumİlişkiniz evlenebilecek düzeyde değil demek istedim.
Onu nasil kazanacağım ? Kafam sepet gibi hep dusunuyorum neden ilgisizlik diyeYa erkekler düz mantık az sonra unutur ne dedıgını.O an orda kafa dagıtmak ıstemıs sende ustune gıtmıssn kızmıs.Ama dedikleri hiç hoş degıl ve bu ilerde yapacaklarnn temınatı.Bence konuşma ve bu böyle devam ederse bu ısın bıtebılcegnı ona hissettır..Boşver yılların gıtmıs fılan.İlerde döverse senı ne dıceksın nası durcaksn onun yannda iyi düşün.Bırak kendı basına bakalım ne yapıcak.Onun gozunde senn degerın kalmamıs bu degerı yenıden kazan
Biz bulamıyoruz valla balayina suruya gidelim insalalh diyorum onlar kolay sey halederiz diyo ayakkabı simdiden sunu mu alsam ki diyorum daha cok erken genede sen bilirsin diyo, diyorum ki konusalim donecem isim var diyo gidiyo ne zaman yazarsa o zaman ancak. Gorevde olunca zaten trl cekmiyo nasir konusuyoruz kendi msj atmadikca atmamaya calisiyorum kafam durdu valla ne knu bulcam diueKonusacak konu kalmamasi ilginc bir durum.
Öte taraftan sizin arkadaslariyla çıktığını biliyor olmaniza ragmen israrla aramaniz enteresan.
Kayinvalidenizin böyle bir durumu size söylemesi de ayri bir garip.
Olaylar kötükötülük sebeiyle değil olgunluk olmadigi icin olmus.
9 yildir beraberim nisanlimla, hala bir sürü sey buluyoruz. Mesaj zaten lisede ders arasinda yazar gibi oluyor bence. Ortak alanlariniz vardi da defisti mi acaba o yüzden mi?
Evet ama bazen oyle zirt zirt arayasim geliyoSizde çok darlıyorsunuz hakikaten zırt zırt. Saygısızlık etmiş ama sabırda biyere kadar olur diyorum. Kendine bunkadar laf saydırana kadar uğraşmışsın. Evliliğide bir daha düşünmelisin.
Koyde esyalar ahir ahir kokar ben istemiyorum ki gecen bana koydeki eve biri girmis bi kac parca sey calinmis diyordu esyalarin calinmama garantisini veremez banaEsyalarla ilgili kayinvaldenizin soyledigi sey gayet mantıklı tasinma sirasinda perişan oluyor esyalar. Depoda dursun simdilik. Tabi tatillerde geldiginizde koyde oturma planınız varsa onu bilemem.
Biz bulamıyoruz valla balayina suruya gidelim insalalh diyorum onlar kolay sey halederiz diyo ayakkabı simdiden sunu mu alsam ki diyorum daha cok erken genede sen bilirsin diyo, diyorum ki konusalim donecem isim var diyo gidiyo ne zaman yazarsa o zaman ancak. Gorevde olunca zaten trl cekmiyo nasir konusuyoruz kendi msj atmadikca atmamaya calisiyorum kafam durdu valla ne knu bulcam diue
Yanyana konusuyoruz iyiyiz yapacak sey buluyoruz ama uzakta ne konusucak bisey nede anlatacak konu oluyo.. gerci 15 gun gelince bi usre snra yapacak biseyde kalmiyo Butun filmler bitiyo tum piknik alanlarina gidiyoruzcanım nisanlın cok yanlıs konusmus ama konusacak krlime bulamamnız normal evlenince uzaga gidincede öyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?