• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi kötü hissetmeli miyim

Amaaaaan ne sacma . İlerideki kocan ne düşünür, komşun ne dusunur, elin ne düşünür diye diye sehirde çürüyün gidin çünkü elin ağzı susmaz. Siz izin verirseniz durmaksızın konuşurlar .
Ben yerinde olsam bin kere gitmiştim,anneme de bir şey söylemem gerekiyorsa sadece evinde kalacağım kızı söylerdim. Güneydoğu'da yaşayan , orta yas ustu bir kadın anne için uç bir şey olabilir iki erkekle konsere gitmek

Amaaaaan ne sacma . İlerideki kocan ne düşünür, komşun ne dusunur, elin ne düşünür diye diye sehirde çürüyün gidin çünkü elin ağzı susmaz. Siz izin verirseniz durmaksızın konuşurlar .
Ben yerinde olsam bin kere gitmiştim,anneme de bir şey söylemem gerekiyorsa sadece evinde kalacağım kızı söylerdim. Güneydoğu'da yaşayan , orta yas ustu bir kadın anne için uç bir şey olabilir iki erkekle konsere gitmek
Maalesef oldukça uç bir şey. Kırk defa sorguya çekildim. Yola çıkacağımız gün de sabah aşağı inip çocuklarla tanışacakmış..

Evinde kalacak kadar tanımıyorsunuz bence o kişiyi. Büyükler diyorsa vardır bir bildiği. Anne olarak en dilenmesi çok doğal. Kendinize kalacak güvenilir bir otel bulmanız daha mantıklı geldi bana da

yani annen de bi tuhaf. beraber kalacağın insanlar hırlı mı hırsız mı, seni dört bin parçaya ayırır mı ya da arkadan samuray kılıcı saplar mı diye endişeleneceğine ileride eşin olsa nasıl açıklarsın diyerek direkt bekarete vurgu yapmış. pes!

Ben de böyle düşünüyorum. Şehri benden daha iyi biliyorlar. Bilmediğim yerde otelde kalmak istemedim. O yüzden ablasının evi mantıklı geldi
E o zaman tehlikeli bir durum yok gibi görünüyor.
Annen muhtemelen cinsellik yaşamaktan bahsediyor malesef bu konuda hepimiz utandirilarak büyüdük.
Koskoca kadın oldum hala o utanç geçmiyor.
Kendini kötü hissetmende bundan kaynaklanıyor büyük ihtimalle o utanç hissi bilinç altimiza işliyor galiba.

Senin için endişelenmiyor da gelecekti ki kocanı düşünüyor ilginç 🤔
Benim için de endişeleniyor ama endişelerinin yüzde doksanı sevişmemle ilgili. Gittiğimde defalarca arayıp burnumdan getireceğine eminim daha önce de yapmışlığı var çünkü 🥲

Merhabalar herkese
Şu an staj döneminde olan 23 yaşında bir avukatım ve güneydoğuda bir şehirde ailemle yaşıyorum. Bu haftasonu 2 saat mesafedeki bir şehre iki erkek arkadaşımla konsere gidip bir gece kalmayı planlıyoruz. Orada bir tanesinin ablasının evinde kalacağım. Ablası benden 2 yaş büyük bekar ve gideceğimiz şehirde çalışıyor. Kendisiyle daha önceden tanışmıştım. Gittiğimiz yerde kalabalık bir grup halinde zaman geçireceğiz. Anneme bu durumu anlattığımda ahlaksız bir durumun ortasındaymışım gibi tepki verdi. "İleride eşin olsa bu durumu nasıl açıklayacaksın, kendini koru neyi kastettiğimi sen anladın" gibi şeyler söyledi. Gitme demiyor ama bu söylediğim şeylerle kendimi çok kötü hissetmeme sebep oldu. İzmir'de okudum ve öğrencilik hayatımda da buna benzer etkinliklere katılmıştım. Yapmak istediğim şeyin kötü olduğunu düşünmüyorum. Beraber gideceğim insanlara güveniyorum ve tanıyorum. Ama yine de içimde bir husursuzluk var. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ailenize söylemeden yapacaksınız ya da kızlarla gideceğim diyeceksiniz başka yolu yok

Benim için de endişeleniyor ama endişelerinin yüzde doksanı sevişmemle ilgili. Gittiğimde defalarca arayıp burnumdan getireceğine eminim daha önce de yapmışlığı var çünkü 🥲
sevişecek insan gecenin 3-4 ünde de sevişir hani o saatte de arayacak hali yok ama saçma yani.

sevişecek insan gecenin 3-4 ünde de sevişir hani o saatte de arayacak hali yok ama saçma yani.
Keşke bu konuya yorum yazanlarla konuşturabilsem 😅 bir de birlikte gideceğim arkadaşlarım için de kötü bir itham hep birlikte husursuz olmak istemiyorum

Merhabalar herkese
Şu an staj döneminde olan 23 yaşında bir avukatım ve güneydoğuda bir şehirde ailemle yaşıyorum. Bu haftasonu 2 saat mesafedeki bir şehre iki erkek arkadaşımla konsere gidip bir gece kalmayı planlıyoruz. Orada bir tanesinin ablasının evinde kalacağım. Ablası benden 2 yaş büyük bekar ve gideceğimiz şehirde çalışıyor. Kendisiyle daha önceden tanışmıştım. Gittiğimiz yerde kalabalık bir grup halinde zaman geçireceğiz. Anneme bu durumu anlattığımda ahlaksız bir durumun ortasındaymışım gibi tepki verdi. "İleride eşin olsa bu durumu nasıl açıklayacaksın, kendini koru neyi kastettiğimi sen anladın" gibi şeyler söyledi. Gitme demiyor ama bu söylediğim şeylerle kendimi çok kötü hissetmeme sebep oldu. İzmir'de okudum ve öğrencilik hayatımda da buna benzer etkinliklere katılmıştım. Yapmak istediğim şeyin kötü olduğunu düşünmüyorum. Beraber gideceğim insanlara güveniyorum ve tanıyorum. Ama yine de içimde bir husursuzluk var. Siz ne düşünüyorsunuz?

bence ekonomik özgürlüğünü kazanıp ailenden mümkün olduğunca uzak dur, tek diyeceğim bu :)

Merhabalar herkese
Aslinda benim de genckiz adayi kizim olmasa ben de git bosver derdim ama ablacim inan insanlara güven yok...Anneyiz biz ve abartiriz.. yine de gitme dikkat et demiş birsey yok bence bunda ben de olsam hem izin veririm hem huzur bulmam ama bilgim dahilinde olduğunu da bilsinler isterim...size güvenmemek değil sokakta sebepsiz kadın öldürüyorlar ablacim!

İlerdeki eşin konuyla alakasi ne :KK64:
Güveniyorsaniz gidin kalin, ben kalmazdim hotelde kalmayi tercih ederdim ama konforuma düşkünüm siz rahat ederim diyosaniz ve güveniyorsaniz neden olmasin.

Şahsen ben kendimi bilirim ama başkalarını bilemem. Allah korusun neler duyuyoruz. Bu illa namusla ilgili bir önyargı değil. Kızlarımız bir anda ellerimizden kayıp gidiyor. Lütfen kimseye güvenmeyin.

Gitmeyin bence. Sadece annenizin dediği gibi değil, başka durumlar da olabilir. Birinin bir şeyi kaybolur, üstünüze kalır vs. Avukat olarak tabiki kendinizi iyi savunursunuz ama sadece sizden şüphelenilmesi bile ağır olur.

Back
X