- 14 Haziran 2020
- 50
- 13
- 3
- 28
- Konu Sahibi dogayasigim
-
bak hostesliği görmemişim hiç fena fikir değil sakın vazgeçme ondan. zaten eğitimleri kısa, dünyayı gezer insan görürsün. dil öğrenirsin. evli nişanlı farketmez yapılır o iş. seni seven de bir zahmet seni destekleyecek arkanda duracak. yoksa güle güle dersin. erkek taraf pilot olaydı karısı ona bişey diyemezdi, madem öyle, hostesliğinle de barışacak. hosteslik zor iş, saatleri zor, evden uzak kalmak zorunda kalınan, çocuk için destek almanın gerekebileceği bir iş. hiç önemli değil. hayal bu ise, eşle de hayal paylaşılacak. hayal paylaşmak da şöyle anlaşılıyor hep: ah keşke şunu yapaydım, buraya gideydik, ne güzel olurdu dimi? diye eşe anlatmak. hayır efendim, hayal paylaşmak şu: ben hostes olmak istiyorum. maddi manevi her türlü bu hayalim için desteğine ihtiyacım olacak. senin de hayalin varsa söyle bileyim bakayım. var mısın yok musun? yok mu? güle gülee.
Çok küçüksün neden bu kadar erken nişan yaptın ?Evet daha çok gencim acaba yol yakınken kendimi geliştirsem mi diyorum evlenirsem bunu gerçekleştiremeyebilirim
Evet doğru bunu dün akşama kadar farkında değildim ama dün akşam çok iyi anladım ben sadece yemek tarifi sorulduğunda ya da söz nişan konusu açıldığında konuya dahil olmak istemiyorum ev hanımıda olabilirim ama birdey sorulduğunda en azından bir bilgim olması susup kalmamak çok önemliymiş susup anlıyormuş gibi dinlemek inanın çok zorSiz evde çocuk bakıp, eş ailesi ile dertlenirken,
arkadaşlarınızın yurt dışı tatillerine, kendi paraları ile altlarına araba çektiklerinde, ayakları üzerinde durabildikleri için hayırsız çıkan kocalarına eyvallah etmediklerinde sadece kendinizi kötü hissetmeyecek aynı zamanda çok kızacaksınız.
He insan evlenip, çocuk sahibi olmayacak mı derseniz. Tabi ki olacak ama hayatta her şey sıralı olmalı. Siz hayatın her türlü durumuna karşı hem kendinizi hem doğacak çocuğunuzu korumakla mükellefsiniz. Çocuğunuza sunacağınız gelecek bile sizin eğitim hayatınızı tamamlamanıza bakar malesef.
Üzmek için değil öz eleştiri yapabilmeniz için yapılmış ağır bir eleştiridir. Ama maalesef bazen hayat ve hayatımıza giren insanlarda öyle olabiliyorlar.
Evet daha çok gencim acaba yol yakınken kendimi geliştirsem mi diyorum evlenirsem bunu gerçekleştiremeyebilirim
İsletme sonra cocuk gelişimi.Kuaforum zaten.Halk eğitiminde eğitmenlik yaptim.(Cocuk gelişimi dersı verdım)Okulu bırakan cok kızımız vardi.Okula geri gönderdıklerım oldu.Bır sohbet vesile oldu bana bende onlara vesile olmak istedimNe okudunuz
ilgi alanlarınız uyuşmuyor olabilir. kendini yanlarında mutlu hissetmiyorsan bir daha görüşmezsin. sen okumak istemeyerek seçimini yapmışsın sırf onlar okudu diye onlarla muhabbet edebilmek adına okumak zorunluluğu hissetme ,gerçekten pişmansan biyerlerden başlayabilirsin. ama onlardan uzaklaştığın an tekrar eskisi gibi hissediyorsan kendini rahat hissetiğin insanlarla görüş.Dün akşam çocukluk arkadaşlarımla buluştuk uzun zamandır görüşmüyorduk oturduk sohbet ettik . Üniversite okuyorlar hiç bilmediğim terimleri kullanarak konuştular Erasmus hayallerini gelecek planlarını anlattılar bense sadece öyle baktım konuya dahil olamadım çünkü dediklerinden hiçbirsey anlamadım dışlanmış hissettim biraz mecbur sessiz kaldım . Millet kendini geliştirirken okuma gelecek hayalleri yaparken benimde tek yaptığım nişanlanmak işte . Nişanlımda okumadı acaba ilerde kendimizi böyle eksik hisseder miyiz elalem konuşurken anlamadığımız için sessiz kalır mıyız nişanlım berber bu arada bilmiyorum eksik hissettim
Bilmiyorum ki o da biran önce evlenmek istiyorsen yine oku ama bu nedenle umut verdiğin nişanlın ne olacak.
Eksiklik olarak hissetmeyi herkesin hayat şartları bir değil bu yüzden kıyaslamayı doğru bulmuyorum. Belki maddi durumu yoktu okuyamadı belki puanı tutmadı okuyamadı belki farklı şeylerle karşılaştı okuyamadı yada istediği bölüm tutmadı uğraşmak istemedi gibi gibi daha bissuru eklenebilir. Allah herşeyin hayırlısını göstersin cidden okumuş okumamış mühim değil okuyanlar bile işsiz su devirde güzel tanınmış bir üniversitede okumadiysa kimseye iş vermiyolar hatta o üniversitelerde okumak bile yetmiyor artık çoğu dershanede sürünüyor tekrar sınavlara hazırlanıyorlar kitaplara filmlere yöneltebilirsiniz kendinizi kurslar var yada açık öğretimden okuyabilirsiniz hala fırsatınız varken deneyinDün akşam çocukluk arkadaşlarımla buluştuk uzun zamandır görüşmüyorduk oturduk sohbet ettik . Üniversite okuyorlar hiç bilmediğim terimleri kullanarak konuştular Erasmus hayallerini gelecek planlarını anlattılar bense sadece öyle baktım konuya dahil olamadım çünkü dediklerinden hiçbirsey anlamadım dışlanmış hissettim biraz mecbur sessiz kaldım . Millet kendini geliştirirken okuma gelecek hayalleri yaparken benimde tek yaptığım nişanlanmak işte . Nişanlımda okumadı acaba ilerde kendimizi böyle eksik hisseder miyiz elalem konuşurken anlamadığımız için sessiz kalır mıyız nişanlım berber bu arada bilmiyorum eksik hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?