yok canım hiçte ayıp etmemişsin onların dusunup yapması lazımdı soyledıgın halde tavır yapmıslar bırde cimriler mi ne
Daha evlenmeden böyle alacak verecek davasına düştüyseniz ilerisini düşünemiyorum
Ben olsam utanırdım
parasında pulunda değildir bizim burda adettendir yapılmayınca da olur ama adetler yerıne getırlmedıgınde etraf oluyor.hemen ön yargılı bakmayın kızlar bende sevgiliyken bırsey bıle ıstemıs bır kız değilim
canım zaten istemekde değil sadece adeti soyledim isteseydim bayramdan önce soylerdim işimi garantiye alırdım ama beni yanlış anlayan arkadaslarım var mağlesef paracı olarak görülüyorum. canm alamayabılırler ama en azından düşündüklerini aıleme karsı bı telefonla söyleseler daha samami olurdu bu benı uzduBir de bu adetleri aileler konuşmuyor mu? Yani bazı adetlerin gerçekleşmesini istiyor olabilirsin ama sanırım erkek tarafı biraz umursamaz.
Canını sıkma, tamamen haksız değilsin elbette, istediysen buysa bir şey diyemem, sadece abartma diye söylüyorum. ( koç olayı gibi)
canm sizin adetten olmadıgı ıcın yadırgaya bılırsın ama ben sadece söyledim bizde böyleydi diye paracı oldugumdan değil yada bır aılesı arayıpta böyle böyle deseydi bile yeterdi ama oda olmadıNeden böyle alacak/verecek davasına dönüştürülüyor bu nişan,düğün işleri hiç anlamıyorum.
Biz mi salaktık?
Hiç mi adeti yoktu anamızın babamızın bilemedim
Koçu kesse ne kesmese ne...kıyafeti konu komşu soruyor diye aldırmışsınız zaten.
Yok neresinden bakarsam manasız geliyor bana.Bence hiç olmamalı bu tür şeyler.Ne bohçası,ne koçu,ne bayramlığı...
canım zaten istemekde değil sadece adeti soyledim isteseydim bayramdan önce soylerdim işimi garantiye alırdım ama beni yanlış anlayan arkadaslarım var mağlesef paracı olarak görülüyorum. canm alamayabılırler ama en azından düşündüklerini aıleme karsı bı telefonla söyleseler daha samami olurdu bu benı uzdu
yok canım adeti kafaya takmıyorum sadece taktıgım tek sey keske onu demesemiydim oldu çok garip hissettm sadece kendımı acaba ben ayıpmı ettim dedimCanım ben seni paracı olarak algılamadım emin ol. Etrafın etkisinde kalıyorsun sanırım biraz. Ne derler, ne söylerler diye düşünüyorsun. Bayram da hediye alma olayını biliyorum ben mesela, keşke erkek tarafı da senin kadar duyarlı olsaydı da düşünebilseydi bunu. Ama sanırım koç olayı biraz abartılınca nişanlın bayramlık meselesini de aynı kefeye koymuş.
Tamam bazı adetler güzel, hoş ama bazıları da gereksiz. Canını sıkma bence, bu tip adetleri de fazla dillendirme artık. Ufak tefek şeyler yapılır tamam ama çok abartılı olmasın beklentilerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?