Hayatımda böyle bir adet duymadım. Ne koçu, ne kıyafeti... pes.
siz duymadınız dıye böyle adet yok mu yani?
pess
siz duymadınız dıye böyle adet yok mu yani?
pess
Doğu'nun, Iç Anadolu'nun falan herhalde, o kadarını bilemem :))
peki canım bılemıyorsan neden pess dıyorsun?
Doğu'nun falan herhalde, o kadarını bilemem :))
Anormal güzelim çünkü. Ne demek koç kesmek falan :) O ancak karşı tarafın gönlü varsa olur böyle şeyler söyleyerek değil
ayrıca doguyu neden bukadar kınayelı bı seklde gulumseyerk soyluyorsun oda senın cok nacızane vatanının parcası senın vatanının adetı degılmi.bence bır bu konuları annnene sor.cunku yenı nesıl bılmıyor artık mağlesef
adetler ne zamandan beri anormal oluyormus guzelım?
karsı tarafın gönlünü mü bekleyecekti kız yani
sana gore gönül işi ona göre adet işi.
herkese saygı duymak gerek degıl mi?
güzelim sana göre adet saçma geliyorsa bence bu konuya yorum yapman gereksız cunku bır ınsana sacma gelen sey ıcın vakıt ayrmakta sacmadır neyse insanın kültürlere acık olmaması yadırgamasıda ayrıca bır uzucu yazık benceKinaye mi? Uykun gelmiş galiba senin :)) Istediğim şekilde emot kullanmakta özgürüm, uyu bence sen.
güzelim sana göre adet saçma geliyorsa bence bu konuya yorum yapman gereksız cunku bır ınsana sacma gelen sey ıcın vakıt ayrmakta sacmadır neyse insanın kültürlere acık olmaması yadırgamasıda ayrıca bır uzucu yazık bence
kendı yorumuna saygı gösterılmesını beklıyorsun ama sende actıgım konunun ıcerısıne saygı gostermelısın ki demekki öyle bir adet varki açmışımYineleyeyim: Istediğim konuya yorum yapmakta özgürüm, burası oldukça public bir forum hatırlatırım :) Yorumlara tolerans eşiğin düşükse public bir ortama açmakla yanlış yapmışsın :)
kendı yorumuna saygı gösterılmesını beklıyorsun ama sende actıgım konunun ıcerısıne saygı gostermelısın ki demekki öyle bir adet varki açmışım
Şekerim bana "Yorum yapma" diyerek fikir özgürlüğü kavramını ihlal eden sensin :)
Ben sana yönelik "Nasıl istersin?" demenin aksine konunun absürdlüğünün altını çizdim.
Elmalarla armutları karıştırmıyoruz, anladık mı? Güzel ;D
şekerim yorum yapma diyen yok ki kaldıki burda benım düşüncelerime uymayanlarda var neden onlara bısey demedımde sana dedım bi düşün bencekonuyu oku yorumları oku öyle cevap ver ki öyle muamele gör bence sivrilme benden sana tavsiye sonra böyle alınganlık gösterirsin.anladın?
senın kadar cirkinleşemiycemAlınganlık mı? EQ'un sıfırmış :) Tüh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?