Kendimi küçük düşmüş gibi hissediyorum.

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.605
1.728
133
Merhabalar.Ben aynı okulda olduğum samimi arkadasimdan hoslanmistim.Nedense onun da benden hoslandigini dusunmustum.Burada pek cok defa konu da acmistim.Davranislarindan emin olamamistim.Simdi ben bir sekilde bu kisiyle gorusmeyi kestim.Daha dogrusu o bi uzak bir yakin davraninca,kaçarmış gibi davranınca,kararsiz davranislar sergileyince ben de tamamen uzak durdum kendisinden.Tabi oncesinde arkadasligimizin hatrina "Konusalim ,aramizda soguk ruzgarlar esiyor."Dedim.Hatta konusmak istedi,ya denk gelemedik,ya da baska seyler.Konusamadik araya tatil girince.Konusmak istememis diyenler olacak ama o tekrar benim yanima gekip konusamadigimizi,en kisa zamanda gorusmek istedigini belirtmişti. Ben tamamen onu arkadas olarak kaybetmek istemedigim icin oyle davranmistim.Neyse olmadı.
Sonra bi buzlar kirilir gibi oldu ama şöyle bir onuj tavırlarını gozlemledigimde sogudum ondan.Uzak durdum.Gorustugu kisiler olsun, tavirlari olsun,egosu olsun hosuma gitmedi. Degismisti veya bana oyle geldi. Tabi uzulmustum de..Isterdim aramizda bir seyler olsun.
Sonra tamamen koptuk birbirimizden.Selam bile vermez olduk.Ben de onemsemedim artik.Ortak bir grubumuz vardı.Uzun zamandir aktif olmadigim bir grup.Cok nadir bir sey yaziyordum.Sonra ayrildim o gruptan.Malum pek cok vats up grubu olunca insan sıkılıyor.Bir arkadas neden ayrildigimi sordu.Sebebi yok dedim.Neyse grupta konusma gecmis benimle ilgili.
Grupta sevmedigim bi arkadas bu durumla ilgili kesin sana gicik olmustur demis.O da farkindaysan ben son zamanlarda ona eskisi gibi takilmiyorum demis.Benim uzerimden geyik yapmışlar. Arkadas yankislikla cikmistir belki dediginde o da kesin oyledir demis ve kahkahali emoji gondermis.
Konusma belki basit gelebilir.Ama hosuma gitmedi.Neden boyle konusmuslar ki.Ben kimseye bir sey demedim.Samimiyetine inandigim arkadasim neden bıyle bir sohbete dahil olmus?Bu durum beni uzdu acikcasi.

Hayir .Ikimizde sinif ogretmeniyiz.🙄
e o zaman dışarıdan nasıl göründüğünü söylemiş olduk, öğretmen olduğunuz aklımın ucuna gelmezdi , dönen muhabbetler ve duygulardaki gel gitler liselim seviyesinde :işsiz: olgunlaşın biraz ve o laf taşıyanı da çıkartın hayatınızdan.koca koca insanlar bunların mı dalgasını geçiyormuş.

bu muhabbetin üniversite döndüğünü düşünmüyorum, lise sanırım.çok ergence ya , size kim yetiştirdi bu lafları ayrıca? salın gitsin bunlar takılacak şeyler değil.
Ne lise ne üniversite arkadaş öğretmen profilinden gördüğüm kadarıyla. Okulda öğretmenler arasında geçiyor bu muhabbetler 🤦🏻‍♀️ Bu konunun vesilesiyle bir uyarıda bulunmak istiyorum konu sahibine ve onun gibi davranan meslektaşlarıma dikkate alıp almamak size kalmış. Tamam atanınca bir rahatlama geliyor kanınız kaynıyor bir üst evreye geçip evlilik düşünüyorsunuz. Etrafa alıcı süzücü gözlerle bakıyorsunuz sonra birinden elektrik alıp yakınlaşıyorsunuz ama rica edeceğim şu yakınlaşmaları okulda bariz şekilde göstermeyin. Okul dışında görüşün tanışın kaynaşın. Öğrenciler arasında bile dedikodu malzemesi oluyorsunuz ve çok çirkin bir görüntü oluyor. Buradan okulda çiftleşen bunu bariz şekilde gösteren tüm öğretmenlere sesleniyorum. Komik duruyorsunuz bu kadar belli etmeyin 🤭

Hayir .Ikimizde sinif ogretmeniyiz.🙄
Bende sınıf öğretmenliği okuyorum şuan bir tırstım bu ne böyle ya böyle muhabbet mi olur ne seviyesiz insanlar. İnsan 30 yaşına gelince bile nasıl hala büyüyememiş olur anlamış değilim. Alınmakta haklısınız görmemezlikten gelin başka yapacağınız bir şey yok gibi

Ne lise ne üniversite arkadaş öğretmen profilinden gördüğüm kadarıyla. Okulda öğretmenler arasında geçiyor bu muhabbetler 🤦🏻‍♀️ Bu konunun vesilesiyle bir uyarıda bulunmak istiyorum konu sahibine ve onun gibi davranan meslektaşlarıma dikkate alıp almamak size kalmış. Tamam atanınca bir rahatlama geliyor kanınız kaynıyor bir üst evreye geçip evlilik düşünüyorsunuz. Etrafa alıcı süzücü gözlerle bakıyorsunuz sonra birinden elektrik alıp yakınlaşıyorsunuz ama rica edeceğim şu yakınlaşmaları okulda bariz şekilde göstermeyin. Okul dışında görüşün tanışın kaynaşın. Öğrenciler arasında bile dedikodu malzemesi oluyorsunuz ve çok çirkin bir görüntü oluyor. Buradan okulda çiftleşen bunu bariz şekilde gösteren tüm öğretmenlere sesleniyorum. Komik duruyorsunuz bu kadar belli etmeyin 🤭
ya ben teee ortaokuldaydım o zamanlardan hatırlıyorum müzik öğretmeniyle bir ingilizce öğretmeni arasında karşılıksız aşk ortaya çıkmıştı da biri tayin istedi aşkına karşılık bulamayınca.veliler öğrenciler vs herkesin dilindeydi.

ya ben teee ortaokuldaydım o zamanlardan hatırlıyorum müzik öğretmeniyle bir ingilizce öğretmeni arasında karşılıksız aşk ortaya çıkmıştı da biri tayin istedi aşkına karşılık bulamayınca.veliler öğrenciler vs herkesin dilindeydi.
Okadarda işle aşkı birbirine karıştırmak olmaz SAÇMA YA herşekilde

bizim okulda da yeni atanan iki öğretmen çiftleşmeye çalışıyor tenefüse beraber çıkıyolar öğrenci gibi 🤦🏻‍♀️ Bir de lisede çalışıyoruz düşünün. Komik görünüyorlar ya gerçekten.

bizim okulda da yeni atanan iki öğretmen çiftleşmeye çalışıyor tenefüse beraber çıkıyolar öğrenci gibi 🤦🏻‍♀️ Bir de lisede çalışıyoruz düşünün. Komik görünüyorlar ya gerçekten.
Çiftleşmek nedir ya çift olmak deyin bari 😄😄😄 çiftleşmek hayvanların cinsel iliskileridir 😅😅😅

Şurda okudugum memur konularından, öğretmen konularından şok oluyorum.
Liseliler bile böyle davranmaz.
Pes valla pes billahi pes.
Emoji de koymuş vah vah vah...

Back
X