Seni seven kiloluyken de sever zaten
Zayıflayacaksan sadece kendin için zayıfla :13:
Sen kendini güzel buluyorsan iyi buluyorsan gerisi önemli değil.
Kendini asla küçümseme.Kendine güven.
Durumunuz benimkine benziyormuş:) inşallah kurtulurum şu huyumdanLise dönemlerinde böyleydim, çok sıkı bir arkadaş grubum vardı, hala var, ve bende balık etliydim(fazla iyimser de olabilirim) bana Yogi diye hitap ederlerdi
Ama hiiç gocunmazdım, eğlenirdim hatta ama birini beğenme durumlarında gözüme ilk batan şey kilom olurdu haliyle. Ama o beğendiklerim şimdi çıksa karşıma ben beğenmem büyük ihtimal
Sen istemedikçe kimse seni küçük düşüremez yapamaz. İnsanların dış görünüşü ilgilendiğim son şey artık, önce duygusal zekasına ve aklına bakıyorum, adam gibi adamsa ne ala yoksa zaten Brad Pitt olsa kurtarmaz gözümde dönüp bakmam.
Arkadaşlarının yanında neysen o ol, sendeki cevheri gören zaten senin kilona filan bakmaz.
Not:Hala balık etliyim :)
Sen bu olayı kilolu olduğuna yorduysan, bizim söylediklerimiz sana boş gelecek.
Kendimi iki dakika senin yerine koyuyorum.Eğer bu durumu kesinlikle kilolu olmama yormuş olsaydım,kesinlikle büyük bir azimle spora başlar ve zayıflardım . Çocuk için değil , kendi psikolojim için kesinlikle başlardım ..
Kiloluyum güzelim düşüncesiyle hareket edenleri bi zaman sonra görüyoruz (=
Kendini kandırmanı istemem.Eğer kiloluyum diyorsan spora başla ve ver o kiloları..
Ama bunu kendin için yap,öncelik sen ol.Başkası için yapma.Sağlığın için yap canım ..
Kilo verme konusunda çok şükür azimliyim şu dönemler. :) senenin başında 83-84 leri görüyordum şimdi 73-74 arasıyım inşallah birkaç haftasonra 60lara ineceğim:) kendim için, istediğimi giymek için zayifliyorum fakat koşu bandıydayken istemdışı o kişinin yuzu gözümün önüne gelyor
canım dış görünüş, giyilen kıyafetler elbette özgüvenini etkileyecektir. senin böyle düşünmenin nedeni erkeklerin genel bakış açısından kaynaklanıyor bence. erkeklerin hepsi balık etli kızlardan hoşlansa beni kesin sever diyeceksin...
benim bir arkadaşım oldukça kiloluydu. o da 22 yaşında falan şu an. 1 senedir dukan diyeti ve sporla bi hayli zayıfladı. ki o bildiğin şişmandı balık etli kıvama gelmek için uğraştı. şişmanken manken gibi bi çocukla tanıştı. çocuğa baştan söyledi: ben kilo vermek istiyorum, bana asla kilolusun falan deme bozuşuruzya çocuk yüksek mühendis, kız 2 yıllık mezunu bi memur. haaa kızın eli yüzü güzel kilolu da olsa....
yemin ederim çocuk ölüp bitiyor onun için. çünkü kız kendine güvenen, zeki, açık sözlü bir imaj çizdi çocuğun yanında....
yani dış görünüş elbette önemli, sağlık için zayıf olman da önemli. ama onunla beraber olman zayıflamandan çok iletişiminize senin kendine güvenen bir rol çizmene bağlı diye düşünüyorum.
canım dış görünüş, giyilen kıyafetler elbette özgüvenini etkileyecektir. senin böyle düşünmenin nedeni erkeklerin genel bakış açısından kaynaklanıyor bence. erkeklerin hepsi balık etli kızlardan hoşlansa beni kesin sever diyeceksin...
benim bir arkadaşım oldukça kiloluydu. o da 22 yaşında falan şu an. 1 senedir dukan diyeti ve sporla bi hayli zayıfladı. ki o bildiğin şişmandı balık etli kıvama gelmek için uğraştı. şişmanken manken gibi bi çocukla tanıştı. çocuğa baştan söyledi: ben kilo vermek istiyorum, bana asla kilolusun falan deme bozuşuruzya çocuk yüksek mühendis, kız 2 yıllık mezunu bi memur. haaa kızın eli yüzü güzel kilolu da olsa....
yemin ederim çocuk ölüp bitiyor onun için. çünkü kız kendine güvenen, zeki, açık sözlü bir imaj çizdi çocuğun yanında....
yani dış görünüş elbette önemli, sağlık için zayıf olman da önemli. ama onunla beraber olman zayıflamandan çok iletişiminize senin kendine güvenen bir rol çizmene bağlı diye düşünüyorum.
Ay ben bu örneği nasil begendiiim:) ya normalde cidden açik sözluyumdur falan ama hoslandigim kisi sözkonusu olunca mimik yapmayi bile unutabiliyorum:)
Canım ben seni çok iyi anlıyorum ve emin tum sıkıntın kilodan.kilolu kadınlar guzel olmaz demiyorum kesinlikle cok guzel olanlarıda var ama o kendine yaptıgın ben kiloluyum bana bakmaz telkini malesef dışına yansıyo ve ışıgını sonduruyo. Gecen seneye kadar bende biraz topluydum mutluydum kendimce ozguvenim vardı ama bir zayıfladım yemin ediyorum sana dunyam degişti eskiden sırf ne giycegimi duaundugum için dışarı çıkasım gelmezdi şimdi eve zor sokuyolar kıyafet alışverişi hiç yapmazdım dolabımdan kısmen beni ince gosteren bi kıyafet belirler hep onu giyerdim şimdi oylemi almıcak olsam bile bir suru kıyafeti keyfine giyerim çıkarırım. Ve bu guven dışımada yansıdıki herkezden iltifat almaya başladım duruşum degişti.bu yazdıklarımdan dolayı kilolu olan arkadaşlar bana kızmasın bilinki bende aynı yollardan geçtim sadece aradaki farkı anlatmaya calışıyorum. Konu sahibi arkadaşın belliki sende cok gencsin at şu fazla kiloları yerleşmeden uzerinden
Bennce görünüşü cok takma kafana, sadece onun yanındayken fazla heyecanlanmamaya bak.dışarıda bu onla nasıl cıkabilir dediğimiz yüzlerce insan var. Özgüven cok onemli. Kendinin once ne kadar akıllı, sonra ne kadar güzel ve uyumlu olduğunu hissettirmen ve dışarıda kendinle alay etmemen lazım. Kendimden ornek verecek olursam, bazen arkadasların içinde, önemli birileri yanımızdayken heyecanlanıp kendimle o kadar cok dalga gecerimki, başka birine ihtiyaç duymadan bitiririm kendimi. oysa sakin olup, az ama öz ve zekice konussam bu kadar salak konumuna dusmem.Zayıf olmaya kilolu olmaya bakmıyor iş. Bir insan arkadaş ortamında davranışlarıyla ya biter, ya da yükselir. dış görünüşe bakılmaksızın. Tekrar soyluyorum, kendine güven, greisini takma. Bir de benim yaptıgım hataları yapma bence :)
Canım Kk dostlarım! Ben 20 yaşında bir kızım, arkadaşlarımın yanında falan gayet konuşkanım, kendimle dalga geçmeyi severim hani öyle aman aman bir özgüven eksikliğim olmuyor. Amaaaaa birinden biraz hoşlanayım ya o kişiyi gözümde büyütüp duruyorum, kendimi aşırı bir derecede küçük görüyorum. Öyle etrafimdakilerin ölüp bittiği erkeklere zaten yanaşmaya korkarım, dikkatimide çekmez. milletin "aman ya bu ne tip böyle" dedikleri kişilerin yanındada kendimi çok ezik hissediyorum( gerçi onların ne dediği pek önemli olmuyor çocuk benim gözümde bebek yahu!) hatta ağlayacak gibi oluyorum. Mesela platonik bir aşkım vardı benim daha sonra arkadaşım bizi tanıştırdı, samimiyetimiz olmasada bir "merhaba merhaba" durumumuz var. O kişinin yanındayken elim ayağım titriyor mesela yüzünü izlerken "bu bana bakmaz ki ya" diye düşünüyorum, gözlerim doluyor.:2: bunu nasıl düzeltebilirim ben? Biraz kilolu olmama yordum bu durumu artık spor falanda yapıyorum bu arada. yardımlarınıx için şimdiden çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?