okuyunca gerçekten inanamadım çünkü aynıyız bende 21yaşıma gireceğimm anlattıklarının aynısı bendede var tek fark bende biraz zayıfım normalden.ve bende buna yoruyorum.çok yakışıklılara hiç bakmam çünkü onlar beni beğenmezki diye düşünürüm orta tipli hatta bazılarının tipsiz dediği insanlardan hoşlanır sonra o bana bakmazki derim ve bakmıyorlarda
Yorumunuz için ço teşekkür ederim benim büyük bir sorunuma parmak basmışsınız. Benim o kendimi aşağılama huyuk çokk fena. Refleks haline geldi sanırım. Öyle kendimi komik sanıyorum sanırım ama yanlış yapıyorum:) sanki kendimle dalga geçmezsem başkası geçer gibi geliyodamı öyle yapıyorum:)
Artık refleks oluyor, anlıyorum. Başkası dalga geçip kırılmaktansa, kendim kendimle dalgamı geçiyorum. Ama bu sefer yerli yersiz kendimi batırıyorum. Olur olmadık yerde zekamı aşağılıyorum. (hem de en olmayacak yerde, önem verdiğim kişiler Türkiye dereceleriyken, inanın). Fakat sonradan kaybettiğimi anladım böyle yaparak. Ayrıca antipatik olduğumuda. Ve etraf tarafından ne kadar kendiyle barışık bir kız diye yorum almıyorsunuz. Ne kadar ilgi çekmeye çalışan, çocukça hareketler yapmaya çalışan biri olarak. Ben artık yapmıyorum, faydalarını görüyorum. Size de tavsiyye ediyorum :)