Kendimi küçümsenmiş hissettim. Böyle insanlarla nasıl başa çıkılır?

Herkesin kusuru var evet, benimde var. Hatta birden cok olduguna emınım. Ama bu bana, milleti asagılama telefon ettiğimde vaktini ayırıp telefonu acanı yerime hakkı vermiyor.
Kusurdan kusura fark var yani. Arkadasın kusurlu degıl bariz kıskanc. Evlerden ırak bir tip yanı.

Ben evlenirken kınamda dugunumde arkadas doluydu, sımdı neredeler? Hıcbırı yok
Aynı sofradan yemek yedik, karnı doyan dusman oldu.

Dugunde cok arkadas olması marifet degıl yani. Marifet omurluk kurulan dostluk, o da ondabır falan.

Kocanın ailesinin buna mana bulması da senden aldıkları cesaretten. Kimse sana kınanda kimse yoktu diyemez, dememeli.
İyi insan olcutu kınamıza gelenlerle dogru orantılı degıl.

Keske herkes isine baksa.
Kendımızı aslında tek basınaligi yalnızlık olarak görmeyerek egıtebılsek, su insanlara da mecburi vakit ayırmayız ama.
İnsanız iste.
Ikı muhabbet istiyoruz. Allah arkadasın da hayırlısını versin

Ben de öyle düsününürdüm ve takmazdim. O kadar taksaydim bu arkadas mevzusunu valla parayla adam tutup kinamda oynatirdim:D:D Ama umrumda degildi. Taa ki ilk kavgada bu basima kakilinca...O zaman farkina vardim demek ki kötü bir seymis bu dedim kendi kendime bu benim eksigim ki basima kakiliyor...Kinam dügün gibi oldu, cok kalabalikti ve karisikti. O yüzden de tanidiklar pek oynamadi karisik diye. Zaten de pek arkadasim yoktu. Fazla iclidisli degilim kimseyle iste olunca da böyle seyler oluyor. Insan iki cift sohbet etmek istiyor günü degerlendirmek istiyor. Kalp kirmaktan cok korkarim ama ben bundan cekindikce baskalari da benim kalbimi kiriyor. Ben ayrildim zaten. Bugün de bunun bir örnegini yasadim. Evim ayri ama arada annemgile ziyarete giderim. Benim 20 yaslarinda simarik bir kardesim var erkek. Isten yoruldum bahanesiyle bana satasti. Ona hicbir sey demedim sadece oturuyorum. Varligimdan bile rahatsiz. Babamdan sinirini cikartamiyor. Annemden de cikartamiyor. AMa bana gelince sessizce oturan bana ne cüretle kafasini dikip satasabiliyor. Annem kayirdi beni orada. Yorulduysan yoruldum bu sana herkese satasma hakkini vermez kiz zaten misafir ayip bu yaptigin dedi bu sefer anneme „Allah belani versin senin“ dedi. Demek istedigim ben bir seyler degistirmeliyim ki insanlar kendilerinde bu cüreti bulamasinlar. Nereden baslayacagimi bile bilmyiorum

Nasil olunmali? Soguk mu durmaliyim? Kendimden fazla bahsetmeyerek gizemli mi durmaliyim?

O telefon muhabbetini tam da bunun icin actim:KK70: Hemen kendisini müdafaa etti yoo telefonum iyi bilmem ne diye ama anladi o. Evet cok ama cok sacma bir muhabbet:KK70:Ama hincimi aldim. Nedense benimle konusan beni bir daha birakmiyor ayrica da ayni zamanda yüzsüzlük ediyor. Demekki suc bende

İyi yapmışsınız, her zaman susmak olmuyor, ben de sizin gibiyim, insan çok değişemiyor ama eskiden aşırı derecede mütevazi ve kırmaktan çekinen ben şimdi yeri geldiğinde lafımı söylüyorum "bazen" ama yine de 😁 Bir de demin bir yorumunuzda gördüm "kınamda hiç arkadaşım yoktu" demişsiniz ama bu durumda olan gelin adayları çok olmalı ki artık kına organizasyonlarında hazır gelin arkadaşları oluyor, gerçek arkadaşlarınızmış gibi, ilginç dimi.
Dost lazım dost, arkadaş değil....

İyi yapmışsınız, her zaman susmak olmuyor, ben de sizin gibiyim, insan çok değişemiyor ama eskiden aşırı derecede mütevazi ve kırmaktan çekinen ben şimdi yeri geldiğinde lafımı söylüyorum "bazen" ama yine de 😁 Bir de demin bir yorumunuzda gördüm "kınamda hiç arkadaşım yoktu" demişsiniz ama bu durumda olan gelin adayları çok olmalı ki artık kına organizasyonlarında hazır gelin arkadaşları oluyor, gerçek arkadaşlarınızmış gibi, ilginç dimi.
Dost lazım dost, arkadaş değil....
Ona az bile oh olsun...

Evet sonradan ögrendim bunu öyle seyler varmis artik:)) Aklima hemen benim olay geldi...

Dost maalesef o kadar az ki.
Samimi dostluklar olmadiktan sonra arkadasligin da bir anlami kalmaz...

Ben de aslinda aciksözlü bir insanim ama kalp kirmaktan korkan bir yapim oldugundan söylemem hemen

Ben de öyle düsününürdüm ve takmazdim. O kadar taksaydim bu arkadas mevzusunu valla parayla adam tutup kinamda oynatirdim:D:D Ama umrumda degildi. Taa ki ilk kavgada bu basima kakilinca...O zaman farkina vardim demek ki kötü bir seymis bu dedim kendi kendime bu benim eksigim ki basima kakiliyor...Kinam dügün gibi oldu, cok kalabalikti ve karisikti. O yüzden de tanidiklar pek oynamadi karisik diye. Zaten de pek arkadasim yoktu. Fazla iclidisli degilim kimseyle iste olunca da böyle seyler oluyor. Insan iki cift sohbet etmek istiyor günü degerlendirmek istiyor. Kalp kirmaktan cok korkarim ama ben bundan cekindikce baskalari da benim kalbimi kiriyor. Ben ayrildim zaten. Bugün de bunun bir örnegini yasadim. Evim ayri ama arada annemgile ziyarete giderim. Benim 20 yaslarinda simarik bir kardesim var erkek. Isten yoruldum bahanesiyle bana satasti. Ona hicbir sey demedim sadece oturuyorum. Varligimdan bile rahatsiz. Babamdan sinirini cikartamiyor. Annemden de cikartamiyor. AMa bana gelince sessizce oturan bana ne cüretle kafasini dikip satasabiliyor. Annem kayirdi beni orada. Yorulduysan yoruldum bu sana herkese satasma hakkini vermez kiz zaten misafir ayip bu yaptigin dedi bu sefer anneme „Allah belani versin senin“ dedi. Demek istedigim ben bir seyler degistirmeliyim ki insanlar kendilerinde bu cüreti bulamasinlar. Nereden baslayacagimi bile bilmyiorum

Nasil olunmali? Soguk mu durmaliyim? Kendimden fazla bahsetmeyerek gizemli mi durmaliyim?
Ben bu mesafe olayına ilk kalbim kırıldıgında kendilıgınden basladım.
Kırıla kırıla ogrenıyosun malesef onu
Ben artık soguk olucam diyince olunmuyor.

Ya kadın belki sen uygundan almışsındır anlamında dedi hani sen tasarruflusun neden kötü düşünüyorsunuz ki

Benimki de dert mi sanki ama canımı sıktı.
Bir arkadasım kendisine tencere takımı almış anlatıyor. Beni sırf bunun için aradı gece yarısı. Kullanılmış aldım biliyorum sen hep sıfır seversin ama markası su bu 10 Euroya geliyor tanesi diye anlattı. Ben de 'hayırlı olsun' dedim. Satışı yapan bir de su su dığer markadan hediye etti bana dedi. BU diğer marka olanından da daha dün bahsetmiştik bak alacaksan ondan al bayağı kaliteli demiştim. Ben de 'aa evet ben o markada bayılıyorum epey kaliteli dün konuşmuştukya. Benim birçok malzemem ondan' dedim. Bana dedi ki 'Haa o zaman sen kullanıyorsan ucuzdur.' Ben şaşırdım. ' Sanırım haberin yok fiyatlarından. Neresi ucuz' dedim ve link gönderdim. Bu da sen yanlış anladın ben öyle bir şey demedim ki dedi. Bu huyu vardır işine gelmeyince inkar eder yalandan kaçınmaz. Demin 'o zaman sen kullanıyorsan ucuzdur' demedin mi dedim. 'Yok ya demedim' dedi. İşine gelmeyince inkar etti. Ara sıra sesi kesilir bunun telefonda ama benimki ona net gidiyormuş. Hıncımı alamadım ya. Dedim ki 'Herhalde telefonundandır'. Sonra da vedalaştım işim var diye. Çok sinirlendim. Bu arada ikimiz de memuruz. Nasıl desem sidik yarışına döndü bu mesele. Ama kimsenin bana gelip te laf konuşmaya hakkı yok. Belki de ben olayı büyüttüm ama aldıysan aldın tam 45 dk tencere tavanı övmeye ne gerek var.
Baş edemezsiniz ama boş verebilirsiniz. Tencere tava ile övünecek kadar hayatında hiç birşey olmuyorsa sadece üzülebilirsiniz arkadaşınıza. Yazık nasıl içine yer ettiyse üşenmemiş, utanmamış sizi arayıp hava atmaya çalışmış

Ayıpsız dost arayan dostsuz kalır diye diye bu insanları çekmeye mahkum oluyoruz.Siz onla aranızı bozmazsınız.Yüzüne de vurmazsınız.Kendimden biliyorum:)

Benimki de dert mi sanki ama canımı sıktı.
Bir arkadasım kendisine tencere takımı almış anlatıyor. Beni sırf bunun için aradı gece yarısı. Kullanılmış aldım biliyorum sen hep sıfır seversin ama markası su bu 10 Euroya geliyor tanesi diye anlattı. Ben de 'hayırlı olsun' dedim. Satışı yapan bir de su su dığer markadan hediye etti bana dedi. BU diğer marka olanından da daha dün bahsetmiştik bak alacaksan ondan al bayağı kaliteli demiştim. Ben de 'aa evet ben o markada bayılıyorum epey kaliteli dün konuşmuştukya. Benim birçok malzemem ondan' dedim. Bana dedi ki 'Haa o zaman sen kullanıyorsan ucuzdur.' Ben şaşırdım. ' Sanırım haberin yok fiyatlarından. Neresi ucuz' dedim ve link gönderdim. Bu da sen yanlış anladın ben öyle bir şey demedim ki dedi. Bu huyu vardır işine gelmeyince inkar eder yalandan kaçınmaz. Demin 'o zaman sen kullanıyorsan ucuzdur' demedin mi dedim. 'Yok ya demedim' dedi. İşine gelmeyince inkar etti. Ara sıra sesi kesilir bunun telefonda ama benimki ona net gidiyormuş. Hıncımı alamadım ya. Dedim ki 'Herhalde telefonundandır'. Sonra da vedalaştım işim var diye. Çok sinirlendim. Bu arada ikimiz de memuruz. Nasıl desem sidik yarışına döndü bu mesele. Ama kimsenin bana gelip te laf konuşmaya hakkı yok. Belki de ben olayı büyüttüm ama aldıysan aldın tam 45 dk tencere tavanı övmeye ne gerek var.
Allah var, tenceresi güzel :KK70:

34 yasindayim su yasima kadar hicbir arkadasim arayip birak tencere tavayi aldigi arabayi ovmek icin bile aramamistir beni. Canim arkadas cevrem kalp ben...

Burda şimdi arkadaşınızı mı yerelim..Demek ki böyle bir iletişim şekliniz var.

Sizin takıldığınız şey ucuz mal aldiginizi ima etmesi siz buna neden bu kadar alındınız?üstelik konu açtınız.
Abartıyorsunuz hem de çok..

Arkadasınız bi tuhaf ama sizde cok farklı değilsiniz acıkcası
Bi gün önce tencere tava konusmussunuz haliyle oda gelip aldıgını anlatmıs size
Hayırlı olsun güle güle kullan de gec
Yok link göndermeler fiyat mukayeseleri telefonuna laf sokmalar falan arkadasınızdan ne farkınız kaldı

Maalesef fazla yüz buldu haklisiniz

Sago canim, ben de ucuyumus pahalisiymis buna aslında takmam. Hoş bulmadigim onun bu tavrı. Kendini ne sanıyor benim üzerimden ego tatmini yapmaya kalkisiyor. Kullanilmis iki tava aldi diye. Kesinlikle aramıza mesafe koymaliyim.
Valla tavanın bile kullanılmışını alıyosa, kimin ucuz olduğu çok belli bence ;) Satan içinde siyanür mü pişirdi naptı belli değil tava bu yaa 2. eli mi olur tavanın :KK57:

Valla tavanın bile kullanılmışını alıyosa, kimin ucuz olduğu çok belli bence :KK66: Satan içinde siyanür mü pişirdi naptı belli değil tava bu yaa 2. eli mi olur tavanın :KK57:

ya ben de tiksinirim acikcasi bir de yabancidan almis icinde domuz felan pisirmistir nasil aliyorsun dedim. Her seyi ama her seyi kullanilmis aliyor. cogunu de bedavadan. Bazilarina da para veriyor. Evet kimin ucuz oldugu belli

Arkadasınız bi tuhaf ama sizde cok farklı değilsiniz acıkcası
Bi gün önce tencere tava konusmussunuz haliyle oda gelip aldıgını anlatmıs size
Hayırlı olsun güle güle kullan de gec
Yok link göndermeler fiyat mukayeseleri telefonuna laf sokmalar falan arkadasınızdan ne farkınız kaldı
Biliyorum sinir olunca basladim ben de . Sonucta onun seviyesine indim. O gunler onceki mevzuyu yine kendisi acti yoksa ben tencere tavadan bahsetmem durup durukene. Satisini takip ediyormus ondan kendisi acti bu konuyu hep

ya ben de tiksinirim acikcasi bir de yabancidan almis icinde domuz felan pisirmistir nasil aliyorsun dedim. Her seyi ama her seyi kullanilmis aliyor. cogunu de bedavadan. Bazilarina da para veriyor. Evet kimin ucuz oldugu belli
Domuz pişince ne oluyor?

Ne avam bir muhabbet. Tavanın tencerenin havasının atıldığını da ilk defa görüyorum. Uzak durun bomboş gereksiz bir varoluş.

Back
X