Kendimi kullandırtmama , ezdirmemeye ihtiyacım var.

Madem ki emrivaki yapıp kalmak istedi, siz de karı koca ses çıkaramadınız. Ki açıkça müsait olmadığınızı söyleyebilirdiniz.

Sen bebekle yatak odasında kalmak istememişsin o halde eşin tek başına gidip o odada yatacaktı. Peki eşin rahatsız olmadı mı elin kadınıyla aynı odada yatmaktan?

Diyelim ki misafir erkek olsaydı o zaman eşin aynı odada kalınmasına müsaade eder miydi?. Gelen misafir kadın olunca olay masumlaşmaz. Kesinlikle karşı çıkmalıydın. Sen de eşin de çok pasif kalmışsınız.

Birincisi kadının aynı odada nasıl uyumasina izin verirsin anlamadım ikincisi kadın sutyeni ni çıkarıp bırakınca ben olsam çok tepki gösterirdim kadınla açık açık konuş bence esin hakli tepkini göster çok yüz vermissin

Evet hanımlar az önce eşimi çağırdım ve söyledim ben artık görüşmek istemiyorum yaptığı terbiyesizliği unutamıyorum diye sen bilirsin hayatım ben kendi arkadasımla görüşürüm dedi. Ve de kadına açık açık rahatsız oldugumu söylememi istedi.

kadın sinyali farları yakmış bas bas gelmiş yani.

eşinizi aynı ortamda yatırmanızı geçtim.
emin ol eşin başka odada yatsa o kadın sen uyurken gece eşinin yanına giderdi.
Çünkü bariz bir şekilde mesajı vermiş.
sutyeni çıkarıp atarak.

bu ne genişlik bu ne midesizliktir.
gördüğüm an onu kadının ağzına teper evimden kovardım..

eşleriniz dahi görüşmesin.

senin ona ne borcun var anlamadım.görüşme olsun bitsin.hayatında o olmazsa bişey kaybetmezsin

esinin arkadasi size neden esimle gorusmeyi kestiniz neden rahatsiz oldunuz derse ne diceksiniz?
esininde gorusmemesi gerek esin arkadasi ile gorustugu surece kadin sizin yakanizdan dusmez.

esinin arkadasi size neden esimle gorusmeyi kestiniz neden rahatsiz oldunuz derse ne diceksiniz?
esininde gorusmemesi gerek esin arkadasi ile gorustugu surece kadin sizin yakanizdan dusmez.
esinin arkadasi size neden esimle gorusmeyi kestiniz neden rahatsiz oldunuz derse dıeycegı cok basit gevsek insanın teki dıyecekk

Yuzsuz!
Pislik!
Offf.
Kocan onun sutyenin elledi oylemi?
Sen kime gore neye gore sutyen cikarmaya hakkin oldugunu dusunuyosun ya??
Pjama ne?
Kocamla benim ynimda ayni odada kalmak ne?

Lan bi sktir git lan!

Cok ama cok ama cok pasifsiniz.
O sutyeni koltukta gordugum an kapinin diger yzundeydi o kadin.

Kocan kadinin agzinin payini versin ! niye senden bekliyor?
sen hamileyken esin sabahlara kadar o kadinla icki icer eglenirken seni köle gibi orda calistirirken iyi ama ! dogru degil mi?
benim kocam aldatmaz deme. senin kocan ilk esini aldatmis bir insan !

senin durumuna cok üzülüyorum. ve bu safligina sinirleniyorum...
esini de masum görmüyorum.. sana siddet bile uygulamis bir insan o

Son düzenleme:
yuh diyorum artık ne manyaklar var ya. yüzsüzlükte level atlamış.ilişkiyi kesmek görüşmemek en iyisi bence. bu olmuyorsa asla evinize davet etmeyin gelmek isterse de bahane bulun bence. bu kadından herşey beklenir korktum valla

Ha şunuda belirteyim arkadaşlar ben mesela eşime diyorum ya sütyen çıkartmakta ne ya terbiyesizlik diyorum o da diyor ki bu kadar pasif kalma ona kendin söyle kendin ver cevabını altta kalma diyor...
aynen töbe bismillah millet coşmus artık ya sütyen ne demek ??? kesinlkle bişeyler söyle inan onun yaptıgı kadar ayıp olmaz!

kadın emınım senden elektrık almamıstır, çünkü sen arkadas oldugunuzu düşünmüyorsun. insan bır yerde kalacaksa bir şeylerden emın olmadan nasıl kalır kı?
siz nasıl aynı odada hepınız yatabıldınız pes. eşinle cocugunu dıger yere alsaydın bunları da sızın odaya yatırsaydın.

ya ben her seyı gectim, ailecek görüşüyorsunuz sonucta ve sen bu kadını ıstemıyorsun
ee nıye zorla gorusuyorsunuz? eşine kesin bir şekilde istemedıgını söyle ve gelmek ıstedıklerınde baheneler bulun
zaten zamanla anlayacaklar ve bu görüşmeler olmayacak.
ezdırmemek dıye bişi yok, görüşmeyeceksın olup bıtecek

Sizi kıbledım erkek gıbı lüfretmenız hıc hoş degıl

Sizi kıbledım erkek gıbı lüfretmenız hıc hoş degıl

Yine siz.
Benimi siniyosunz hanfendi siz?
Neyi kiblediniz?
Size dokunan ne?
Ne gitti zorunuza?
Asabimi bozmayin.
Beni gulunc duruma dusurmeye calsdikca siz gulunc oluyosunz.
Sizin kuyrugunuza basan kim be?
Kimsjin sen?
Yemisim banini.
Canin cehenneme be.
Siraylami verdiler sizi bana?
Kib ok.
Bgunki sinirimi tarif edemem ve senin gibi orya burya burnunu sokan bi kizi alttan alamam boyle bi gunde.
Ne istiyon kizm sen benden?

İlla ki beni yarın birgün arayıp gelme isteyecek evime ... Bende kabul etmeyeceğim aslaaaaa ve aslaaa. Eşimde zaten istemiyor bana hak veriyor aramsını bekliyorum bakalım arasın o zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…