Çok komik gerçekten.. Böyle kadınların olduğunu okuyunca görünce hala hayret ettiğime de şaşırıyorum artık.. Benim eşimin şirketindeki avukatı, evli barklı, çocuklu kadın, eşime aşık olmuştu vakti zamanında.. Biz o zamanlar nişanlıydık.. Bende o yaşımın verdiği saflık ile görüşme kayıtlarının çıktısını almama rağmen kadının eşine vermemiştim.. Üzülmüştüm, yıpranmıştım.. Hani derler ya şimdiki aklım olsa diye.. O kadında hep eşimin bana ilgisini kıskanıp kendi kocasının ilgisizliğinden eşime dert yanıyormuş her fırsatta.. Tabi biz bunun sebebini sonradan anladık.. Seninki de aynı hesap olmuş canım.. Benim evimde, ben istemediğim halde kalacak, benimle aynı odada yatacak ve üstelik iç çamaşırını çıkarıp koltuğa koyacak kadına asla ve asla tahammül edemem.. Bu ne terbiyesizlik der ağzının payını veririm.. Yaşına başına aldanma.. Benimki de 30 yaşında kadındı.. Ben belki eşine söylemedim ama çocuk aklımla ağzının payını verdim.. Hala eşim ve benim mutluluğumuzu kıskanır, bunu paylaştığı depresif paylaşımlar ile de belli eder zavallı.. İnşallah sen böyle bir sürpriz ile karşılaşmazsın.. Haklıyken haksız duruma düşeceksin, eşin de senin bu pasifliğini ileride kendine bir şans olarak kullanmasın.. Bazen ne olursa olsun insan en yakınındakilere bile göz dağı vermeli diye düşünüyorum..