- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
- Konu Sahibi kadersiz34
-
Gelip alsın diye beklemiyorum bende soğudum ve bi an önce boşanıp bitsin gitsin istiyorum ameliyatı ağrısı olduğu için sürekli diye oldu kendisinde inmemiş testis ve diğerinde varikosel var iki yerden ameliyat oldu bu ağrılarından dolayı o ameliyatı oldularana kadar ne çektim ben kasık fıtığı biliyodum meğer anne baba kendiside en başta biliyolarmış fıtık olmadığını bebek iken farkedilip önlem alınması lazımmış annesi babasıda işi güçten ihmal etmişler bu zamana kadar peşine de düşmemişler hiç doktora gittiğimizde doktorda kızdı eşime senin annen baban hiçmi altını değişmedi bebekken vs diye macunu da bana bu zamana kadar bi'şey dayattılar bunu yap doktora gidilecek çocuk için diye diye macundanda bişey çıkmayınca en son annesi bana bel çektirelim şu kişiler çekince olmuş diyince zaten dedim oğlun gitsin bi hastaneye ben artık yıprandım vs diyeYani kayınvalideniz ve babanız çocuk yapın artık diyecek ve siz de yapacaksınız. Bakımı, yetişmesi anne-baba huzurlu ortamda büyümesi bunlar önemsiz ayrıntı. Yeter ki çocuk olsun.
Hiç kusura bakmayın her şey sizden kaynaklı. Siz kendinizi sevmezseniz kimse sevmez. O ameliyatı nasıl kabul etti şaşırdım. (Cahilliğime verin erkeklerin kısırlık vs sebebiyle ne ameliyatı olduğunu bilmiyorum). Sorunlarınızın başlangıcı 4 ay değil daha uzun bir süre. Ne evliliğe ne aileye ne de çocuğa saygısı olan biri değil ve hala gelip beni alsın diye bekliyorsunuz.
Onun bunun hazırladığı macunu nasıl yersiniz hem de 8 ay boyunca? Başınıza bir şey gelse herkes "kendisi yedi biz zorla vermedik" deyip kenara çekilecek. Konuza yorum yapıp yol gösterenleri tavsiye verenleri mi dinleyeceksiniz yoksa kocam gelip alacak beni bir gün deyip bekleyecek misiniz?
Onlar para gitmesin diye davayı uzatırlar cimrilikte mastır yapmışlar çünkü herkes diyor onların hakkı kötek diye bundan anlarlar ancakÖncelikle geçmiş olsun,maddi durumu iyiymiş ama buna rağmen sizi özele getirmemiş.Muhtemelen para çıkması çok canını yakar güzel bir tazminat davası açın ve boşanın
Ne kadar uzarsa uzasın, daha iyi işte uzadıkça daha da rezil olurlar.Onlar para gitmesin diye davayı uzatırlar cimrilikte mastır yapmışlar çünkü herkes diyor onların hakkı kötek diye bundan anlarlar ancak
Uzasın dava,mesajlaşmaları filan saklayın davada işinize yarar.Onlar para gitmesin diye davayı uzatırlar cimrilikte mastır yapmışlar çünkü herkes diyor onların hakkı kötek diye bundan anlarlar ancak
Geçte olsa anladım maddi durumları iyi diye neyini eksik ettim sen iyi zamanda böyleysen kötü dar zamanda nasıl olursun kim bilir yani canımı acıtçak okadar şey hakaret dediki annemlerde karşı tarafa artık bitsin bu iş diye aradı anne babasını ne biliyim onlarada ufak bi saygısızlık etmedim laf söylemedim onlar da hiç böyle bitmesin vs bile demediler bitsin diye onlarda hep beni suçladılar cam sildirmedim hiç cam sildirdi yemek yapmıyomuşum vs diye gerçekten yapmasam neyse de börek çörek hamburger ne varsa yapıyodum onlar şahit yaptığıma en son kulak kristallerim oynadığında biber dolması yapıyodum başim döndü hatta soğan soyuyordum düştüm o esnada bıçağın üzerine düşüyodum refleks ile attım bıcağı kansızlıktan gücüm bile yoktu bu sene ev ile ilgilenemedim yine evim temiz ama dik bucak cam koltuk halı silemedim tek eşim yardımcı oluyodu bazı yerlerde onada eşim ailesi demişler evi hiç temizleniyor vs ben halbuki ütü yaparken kendi iç çamaşır nevresim dahil ütü yapar sabahtan evi temizlerdim hatta kendi annesinin cam silerdim eşimede dedim ben iyi değilim vs diye görüyodun halimi yanında kaç sefer bayıldım diyePeki siz boyle birine neden illa cpcuk yapmaya calistiniz adamin umrunda degilmiski siz kendinizi paralamissiniz hicbisey zorlayarak olmaz sorun adamdaymis ve tedaviye yanasmamis bitti ozaman zorlamayacaktiniz zorlayarak olmaz yine suclu siz oldunuz cunku karsinizdaki insanlar karaktersiz bosuna yipratmissiniz kendinizi
Bunlar boşanma sebebi beni görüyolar bundan dolayı suçlu benmişim herşeyinGeçte olsa anladım maddi durumları iyi diye neyini eksik ettim sen iyi zamanda böyleysen kötü dar zamanda nasıl olursun kim bilir yani canımı acıtçak okadar şey hakaret dediki annemlerde karşı tarafa artık bitsin bu iş diye aradı anne babasını ne biliyim onlarada ufak bi saygısızlık etmedim laf söylemedim onlar da hiç böyle bitmesin vs bile demediler bitsin diye onlarda hep beni suçladılar cam sildirmedim hiç cam sildirdi yemek yapmıyomuşum vs diye gerçekten yapmasam neyse de börek çörek hamburger ne varsa yapıyodum onlar şahit yaptığıma en son kulak kristallerim oynadığında biber dolması yapıyodum başim döndü hatta soğan soyuyordum düştüm o esnada bıçağın üzerine düşüyodum refleks ile attım bıcağı kansızlıktan gücüm bile yoktu bu sene ev ile ilgilenemedim yine evim temiz ama dik bucak cam koltuk halı silemedim tek eşim yardımcı oluyodu bazı yerlerde onada eşim ailesi demişler evi hiç temizleniyor vs ben halbuki ütü yaparken kendi iç çamaşır nevresim dahil ütü yapar sabahtan evi temizlerdim hatta kendi annesinin cam silerdim eşimede dedim ben iyi değilim vs diye görüyodun halimi yanında kaç sefer bayıldım diye
Malesef telefonda bı sıkıntı oluştu herşey sıfırlandı ne varsa gitti saklamıştım herşey gittiUzasın dava,mesajlaşmaları filan saklayın davada işinize yarar.
Malesef telefonda bı sıkıntı oluştu herşey sıfırlandı ne varsa gitti saklamıştım herşey gitti
Mail adreslerinde yedekleme falan yapmadınız mı, emin misiniz tamamının silindiğineMalesef telefonda bı sıkıntı oluştu herşey sıfırlandı ne varsa gitti saklamıştım herşey gitti
belki böyle bir şey vardır ben bilmiyorumdur ama yumurta çatladığında çatlama kanaması olmaz olsa da bu kadar ağır olmaz, rahimin çok bebek isteme durumunu ilk defa okuyorum yanlış anlamayın. zaten artık boşanma evresindesiniz, eğer kanamalarınız devam ederse kendi sağlığınız için 4. bir doktora daha gidin lütfen. yıllarca kendi rızası ile hamile kalmayan insanlar var rahim çocuk istese bu insanlar kansızlıktan hayatta kalamazlar. bunun altında başka bir rahatsızlık olabilir. her şeyden önce kendi sağlığınız önemli.. Allah yardımcınız olsun.Ben kendim için gittim rahim filmi vs baktırdım kimden kaynaklı ise tedavi uygulansın diye bende sıkıntı görmedi doktor yumurtaların çok iyi güzel gelişiyor vs çatladığı zaman böyle kanamam oluyor üç doktora gittim hepsi de rahimin çok çocuk istediğini eşimden kaynaklı sıkıntı olduğu için tüp bebek önerdiler eşim de hep bahanelerle itekledi olan bana oldu kansızlık oluştu bende birden oturup kalkınca gözüm kararıyo bekliyorum ki geçsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?