- 18 Nisan 2023
- 18
- 4
- 1
- 31
- Konu Sahibi kadersiz34
-
Çok sağolun benim rahatsızlığımda eşimden kaynaklı oluştu doktor rahim yumurta çatlaması oluyo bebek istediği için sürekli adet dışı kanamam oluyor ve buna dayalı kansızlık oluştu ileri derecede serum ile aldım babaevinde kan sürekli uyku hali halsizlik midem çok bulanıyodu tüp bebek vs eşim ameliyat olma sıkıntısı çıktı olmuyodu hep ittire ittire ameliyat oldu kontrollere gitmedi doktor çağırdı ona göre tüp bebek yada ilaç vericekti gitmedi gitse benim kanamam kesilcekti çocuk olsaydı stresten iki kulak kristallerim oynadı başım dönüyordu yürüyemiyodum ahiretten eşim ve ailesi çocuk olsun diye macun yaptırdılar bana sıkıntı bende olmadığı halde onu yedim aylarca oda afedersiniz kronik ishale çevirdi iki ay boyunca ne yapsam geçmedi eşim hastaneye de devlet randevu al diyor devlete de randevu alamadım özele de durum var iyi sıkıntı çekmiyo onada gitsem izin vermiyordu ishalden 38kiloya düştüm iyice dibi görmüştüm yinede bende gidemiyodum hastaneye eşimde götürmüyodu iş kendi yeri ama bi iki saat götürmediÖncelikle geçmiş olsun.
Rahatsızlığınız ne ?
Eşiniz de ailesi de sizi gözden çıkarmış gibi görünüyor.
Eşiniz sürekli böyle ilgisizdi yoksa cocuk meselesi mi yüzünden mi aranız böyle oldu ?
Çok sağolun benim rahatsızlığımda eşimden kaynaklı oluştu doktor rahim yumurta çatlaması oluyo bebek istediği için sürekli adet dışı kanamam oluyor ve buna dayalı kansızlık oluştu ileri derecede serum ile aldım babaevinde kan sürekli uyku hali halsizlik midem çok bulanıyodu tüp bebek vs eşim ameliyat olma sıkıntısı çıktı olmuyodu hep ittire ittire ameliyat oldu kontrollere gitmedi doktor çağırdı ona göre tüp bebek yada ilaç vericekti gitmedi gitse benim kanamam kesilcekti çocuk olsaydı stresten iki kulak kristallerim oynadı başım dönüyordu yürüyemiyodum ahiretten eşim ve ailesi çocuk olsun diye macun yaptırdılar bana sıkıntı bende olmadığı halde onu yedim aylarca oda afedersiniz kronik ishale çevirdi iki ay boyunca ne yapsam geçmedi eşim hastaneye de devlet randevu al diyor devlete de randevu alamadım özele de durum var iyi sıkıntı çekmiyo onada gitsem izin vermiyordu ishalden 38kiloya düştüm iyice dibi görmüştüm yinede bende gidemiyodum hastaneye eşimde götürmüyodu iş kendi yeri ama bi iki saat götürmeÖncelikle geçmiş olsun.
Rahatsızlığınız ne ?
Eşiniz de ailesi de sizi gözden çıkarmış gibi görünüyor.
Eşiniz sürekli böyle ilgisizdi yoksa cocuk meselesi mi yüzünden mi aranız böyle oldu ?
Çok sağolun benim rahatsızlığımda eşimden kaynaklı oluştu doktor rahim yumurta çatlaması oluyo bebek istediği için sürekli adet dışı kanamam oluyor ve buna dayalı kansızlık oluştu ileri derecede serum ile aldım babaevinde kan sürekli uyku hali halsizlik midem çok bulanıyodu tüp bebek vs eşim ameliyat olma sıkıntısı çıktı olmuyodu hep ittire ittire ameliyat oldu kontrollere gitmedi doktor çağırdı ona göre tüp bebek yada ilaç vericekti gitmedi gitse benim kanamam kesilcekti çocuk olsaydı stresten iki kulak kristallerim oynadı başım dönüyordu yürüyemiyodum ahiretten eşim ve ailesi çocuk olsun diye macun yaptırdılar bana sıkıntı bende olmadığı halde onu yedim aylarca oda afedersiniz kronik ishale çevirdi iki ay boyunca ne yapsam geçmedi eşim hastaneye de devlet randevu al diyor devlete de randevu alamadım özele de durum var iyi sıkıntı çekmiyo onada gitsem izin vermiyordu ishalden 38kiloya düştüm iyice dibi görmüştüm yinede bende gidemiyodum hastaneye eşimde götürmüyodu iş kendi yeri ama bi iki saat götürmedi
Doğrudur okadar çok şey var ki anlatacaklarım kısa kısa yazmaya uğraştım rahatsızlığım eşimden kaynaklı oluştu doktor rahim yumurta çatlaması oluyo bebek istediği için sürekli adet dışı kanamam oluyor ve buna dayalı kansızlık oluştu ileri derecede serum ile aldım babaevinde kan sürekli uyku hali halsizlik midem çok bulanıyodu tüp bebek vs eşim ameliyat olma sıkıntısı çıktı olmuyodu hep ittire ittire ameliyat oldu kontrollere gitmedi doktor çağırdı ona göre tüp bebek yada ilaç vericekti gitmedi gitse benim kanamam kesilcekti çocuk olsaydı stresten iki kulak kristallerim oynadı başım dönüyordu yürüyemiyodum ahiretten eşim ve ailesi çocuk olsun diye macun yaptırdılar bana sıkıntı bende olmadığı halde onu yedim aylarca oda afedersiniz kronik ishale çevirdi iki ay boyunca ne yapsam geçmedi eşim hastaneye de devlet randevu al diyor devlete de randevu alamadım özele de durum var iyi sıkıntı çekmiyo onada gitsem izin vermiyordu ishalden 38kiloya düştüm iyice dibi görmüştüm yinede bende gidemiyodum hastaneye eşimde götürmüyodu iş kendi yeri ama bi iki saat götürmediCok karışık yazmışsın hersey havada kalıyor..neden hastaneye yattın niye arayıp sormuyor niye şikayet ediyor bu adam seni..ayrıca sana değer vermeyen biriyim sen boşa iyi günde iyiydin de kötü günde kapıya mi attı seni ondan önce sen aç davayı
ben de bunu anlamadım.. öyle bir şey değildir bence farklı bir durumdan dolayı adet dışı kanaması oluyordurCok gecmis olsun. Biseyi anlamadim. Rahminiz bebek istedigi icin mi kanamaniz oluyormus? Dogumdan sonra duzelecek bisey miymis bu?
ben de bunu anlamadım.. öyle bir şey değildir bence farklı bir durumdan dolayı adet dışı kanaması oluyordur
Doğrudur okadar çok şey var ki anlatacaklarım kısa kısa yazmaya uğraştım rahatsızlığım eşimden kaynaklı oluştu doktor rahim yumurta çatlaması oluyo bebek istediği için sürekli adet dışı kanamam oluyor ve buna dayalı kansızlık oluştu ileri derecede serum ile aldım babaevinde kan sürekli uyku hali halsizlik midem çok bulanıyodu tüp bebek vs eşim ameliyat olma sıkıntısı çıktı olmuyodu hep ittire ittire ameliyat oldu kontrollere gitmedi doktor çağırdı ona göre tüp bebek yada ilaç vericekti gitmedi gitse benim kanamam kesilcekti çocuk olsaydı stresten iki kulak kristallerim oynadı başım dönüyordu yürüyemiyodum ahiretten eşim ve ailesi çocuk olsun diye macun yaptırdılar bana sıkıntı bende olmadığı halde onu yedim aylarca oda afedersiniz kronik ishale çevirdi iki ay boyunca ne yapsam geçmedi eşim hastaneye de devlet randevu al diyor devlete de randevu alamadım özele de durum var iyi sıkıntı çekmiyo onada gitsem izin vermiyordu ishalden 38kiloya düştüm iyice dibi görmüştüm yinede bende gidemiyodum hastaneye eşimde götürmüyodu iş kendi yeri ama bi iki saat götürmedi
evet sizin dediğiniz gibi rahim duvarından kaynaklı kanamalar oluyordur yüksek ihtimalle. belki yediği macunlardan dolayı bile olabilir..Bende benzer bisey yasadim. Endometriumum 3 aylik korunma ignesinden dolayi olmasi gerekenden daha inceydi ve surekli kanamam oluyordu. 6 aylik tedavi sonrasinda düzeldim. Konu sahibi ise surekli yumurtam catliyor dedi. Boyle bisey varsa dogumdan sonra kendiliginden duzelecek mi, anlayamadim cidden
Yumurta catlatma ignesi yapiliyormus, esinden dolayi catlayan o yumurta degerlendirilmediginde curuyup kanama oluyor diye anladim.Cok gecmis olsun. Biseyi anlamadim. Rahminiz bebek istedigi icin mi kanamaniz oluyormus? Dogumdan sonra duzelecek bisey miymis bu?
Yumurta catlatma ignesi yapiliyormus, esinden dolayi catlayan o yumurta degerlendirilmediginde curuyup kanama oluyor diye anladim.
bence iğne yapılmıyordur ya, doktora bile gitmemişler ki eşiyle birlikte doğru düzgün. eşinin problemi hallolsa öyle tüp bebeğe gideceklermiş ve ya doktor ilaç vericekmiş. tüp bebeğe bile eşi yanaşmıyormuş zatenYumurta catlatma ignesi yapiliyormus, esinden dolayi catlayan o yumurta degerlendirilmediginde curuyup kanama oluyor diye anladim.
Hepsi bi yana şuna inanılmaz üzüldüm, çocuk bedeni bu resmenishalden 38kiloya düştüm iyice dibi görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?