Çok sağolun benim rahatsızlığımda eşimden kaynaklı oluştu doktor rahim yumurta çatlaması oluyo bebek istediği için sürekli adet dışı kanamam oluyor ve buna dayalı kansızlık oluştu ileri derecede serum ile aldım babaevinde kan sürekli uyku hali halsizlik midem çok bulanıyodu
tüp bebek vs eşim ameliyat olma sıkıntısı çıktı olmuyodu hep ittire ittire ameliyat oldu kontrollere gitmedi doktor çağırdı ona göre tüp bebek yada ilaç vericekti gitmedi gitse benim kanamam kesilcekti çocuk olsaydı stresten iki kulak kristallerim oynadı başım dönüyordu yürüyemiyodum ahiretten eşim ve ailesi çocuk olsun diye macun yaptırdılar bana sıkıntı bende olmadığı halde onu yedim aylarca oda afedersiniz kronik ishale çevirdi iki ay boyunca ne yapsam geçmedi eşim hastaneye de devlet randevu al diyor devlete de randevu alamadım özele de durum var iyi sıkıntı çekmiyo onada gitsem izin vermiyordu ishalden 38kiloya düştüm iyice dibi görmüştüm yinede bende gidemiyodum hastaneye eşimde götürmüyodu iş kendi yeri ama bi iki saat götürmedi