Kendimi kullanılmış çöp gibi hissediyorum boşanıyorum

Bende benzer bisey yasadim. Endometriumum 3 aylik korunma ignesinden dolayi olmasi gerekenden daha inceydi ve surekli kanamam oluyordu. 6 aylik tedavi sonrasinda düzeldim. Konu sahibi ise surekli yumurtam catliyor dedi. Boyle bisey varsa dogumdan sonra kendiliginden duzelecek mi, anlayamadim cidden
Doktor doktor gezdim hemotoloji dahil bu kanamam neden böyle diye kanım sulu durmuyo ve bişey tetikleyince dursun diye primoult diye ilaç var onu içiyorum her kanamam olduğında adetlerim düzensizleşti gecikme yaşadım adet kanamam kanamam öyle az değil çocuk bezi kullanmaya başladım geçiyodu yine günlerce sürüyodu yumurta çatlama kanaması tetikliyordu yani

Bende benzer bisey yasadim. Endometriumum 3 aylik korunma ignesinden dolayi olmasi gerekenden daha inceydi ve surekli kanamam oluyordu. 6 aylik tedavi sonrasinda düzeldim. Konu sahibi ise surekli yumurtam catliyor dedi. Boyle bisey varsa dogumdan sonra kendiliginden duzelecek mi, anlayamadim cidden
Doktor doktor gezdim hemotoloji dahil bu kanamam neden böyle diye kanım sulu durmuyo ve bişey tetikleyince dursun diye primoult diye ilaç var onu içiyorum her kanamam olduğında adetlerim düzensizleşti gecikme yaşadım adet kanamam kanamam öyle az değil çocuk bezi kullanmaya başladım geçiyodu yine günlerce sürüyodu yumurta çatlama kanaması tetikliyordu

Allahaskina biraz kendinize deger verin.Su yasanan sey olacak is mi?4 aydir ailenizin evindesiniz belli ki gelip hala alinmayi bekliyorsunuz yapmayin kendinize bunu.Oturun bi dusunun ben niye bu adamla beraberim ben ne istiyorum ama ne yasiyorum diye.n

Allahaskina biraz kendinize deger verin.Su yasanan sey olacak is mi?4 aydir ailenizin evindesiniz belli ki gelip hala alinmayi bekliyorsunuz yapmayin kendinize bunu.Oturun bi dusunun ben niye bu adamla beraberim ben ne istiyorum ama ne yasiyorum diye.
Ne yalan söyleyeyim bekliyodum ama beklemiyorum çünkü istenmiyorum boşancam önüme bakıcam bundan sonra ailem yanımda şükür insanlara güvenmiceksin bu eşin bile olsa yokum artık rahat etsinler

Bazen neden olmadi diye suclamak yerine, bunda da bir hayir vardir deyip kabullenmek ve sukretmek gerekiyor. Boyle ilgisiz, umursamaz bir adamdan cocugunuz olmadigi icin sukredin derim
Açıkcası bende artık öyle düşünüyorum Rabbim vermediyse engel koyduysa vardır bildiği ben Rabbime bıraktım onu ve ailesini benim ve ailemin çok içlerini yaktılar ben günlerce çok ağlamıştım şimdi gram umrumda değiller

oğlun senin oğlun babam ile alın nasihat verin seninde çocuklarını sevmek istiyoruz vs destek verdiğinizi hissettirin dedim
Yani kayınvalideniz ve babanız çocuk yapın artık diyecek ve siz de yapacaksınız. Bakımı, yetişmesi anne-baba huzurlu ortamda büyümesi bunlar önemsiz ayrıntı. Yeter ki çocuk olsun.

Hiç kusura bakmayın her şey sizden kaynaklı. Siz kendinizi sevmezseniz kimse sevmez. O ameliyatı nasıl kabul etti şaşırdım. (Cahilliğime verin erkeklerin kısırlık vs sebebiyle ne ameliyatı olduğunu bilmiyorum). Sorunlarınızın başlangıcı 4 ay değil daha uzun bir süre. Ne evliliğe ne aileye ne de çocuğa saygısı olan biri değil ve hala gelip beni alsın diye bekliyorsunuz.

Onun bunun hazırladığı macunu nasıl yersiniz hem de 8 ay boyunca? Başınıza bir şey gelse herkes "kendisi yedi biz zorla vermedik" deyip kenara çekilecek. Konuza yorum yapıp yol gösterenleri tavsiye verenleri mi dinleyeceksiniz yoksa kocam gelip alacak beni bir gün deyip bekleyecek misiniz?

Ne yalan söyleyeyim bekliyodum ama beklemiyorum çünkü istenmiyorum boşancam önüme bakıcam bundan sonra ailem yanımda şükür insanlara güvenmiceksin bu eşin bile olsa yokum artık rahat etsinler
Siz rahat edin onlar yok artık.
Hastalık sahibi olmuşsunuz, psikolojiniz mahvolmuş saygı hiç yok sevgi hiç yok çocuk çocuk çocuk ne çocuğu bırakın çocuğu sizin geleceğiniz yok bu herif baba olacak vasıfta degil miş iyi ki tedaviye yanaşmamış.
Sağlığınıza sahip çıkın tedavinizi aksatmadan gidip boşanma davası açın maddi manevi tazmanitı alıp bir kuruma bağışlayın bu tipler bundan anlar canı ancak parası gidince yanar.

O ameliyatı nasıl kabul etti şaşırdım. (Cahilliğime verin erkeklerin kısırlık vs sebebiyle ne ameliyatı olduğunu bilmiyorum)
Mikro tese’den bahsediyor sanırım. Spermi olmayan erkeklerden ameliyatla sperm alıyorlar.
Çocuk için sorun kimden kaynaklanıyor ise tedavi o yönde devam eder. Çok karışık yazmışsınız bende bir şey anlamadım.
Adam siZi gözden çıkarmış, net. Bu kadar sevgisiz evliliğe çocuk yapsanız çocuğa yazık.

4aydır baba evindeyim evi de terk etmedim hastalığımdan ve hastaneye tek gidemediğim için yürüyemiyodum çünkü eşim bıraktı kendiside götüremez bakamaz diye bıraktıktan sonra telde yok sen şöylesin böylesin diyip moralimi daha çok bozdu kimseye demedim aileme filan üç gün ne aradı ne mesaj attı babamı arıyo beni şikayet etmeye geliyor surat beş karış hiç sormuyo nasılsın iyimisin kollarım serumlardan mosmor şiş hep sürekli hastaneye gidiyorum geldi babamlara bende neden böyle yapıyosun dedim bak bi sorun yok öyle o suratla çıktı gitti beni arıyor yine çocuk olmuyosa senden böyleysek senden hep suçladı da durdu halbuki çocuk ondan kaynaklı ameliyat oldu iki defa bi testis alındı yüzüne bi kere demedim Rabbim vermiyor dedim hep tüp bebeğede hiç yanaşmadı durum çok iyi olduğu halde telde kustu resmen ağladım çok kapattım teli ne onlardan kimse aradı ne de sordu deprem oldu bizim tanıdıklar herkes vs deprem yerinde onun için de arayan olmadı bişey oldumu geçmiş olsun vs sonra kuzenim ani şekilde trafik kazasından vefat etti onu bildikleri halde de arayıp gelmediler eltimin anneannesi vefat etmişti şehir dışına yanlarına gittiler anne baba ma aile velhasıl meğer terkedilmişim aracı olan kişiyede herkese benim terkettiğimi demişler ben burda cenaze gibiydim kendim ile uğraşırken terk edilmişim
Eee çocuğunuz da olmuyormuş bu ısrar niye ? Tamam ilişki yaşayacak, evlenecek adam bulmak çok zor ama bu muameleyi hayvanlar bile kabul etmez.kediye, köpeğe yapsan onlar bile çekip gidiyor seninle mi uğraşacağım diye.yapnız kalma korkusuyla bile kabul edilebilecek şeyler değil.

Hepimiz hasta olabiliriz ama böyle bir ruh hastasının çocuğun olmama nedeninin kendisinden kaynaklı olduğunu her defasında yüzüne vurmalıydınız. Altan alarak, yüzüne vurmayarak duzelcegini zanetmisimiz aksine bu tarz insan benzeri yaratıklar Altan alan, itaatkar kadınları sizin de belirttiğiniz gibi çöp gibi kullanıp atıyorlar. Ayrıca çocuk olmaması da hayrınıza olmuş.
Genelde de hep bu itlerin bol bol çocuğu olur ama nedense bu sefer tutmamış.

4aydır baba evindeyim evi de terk etmedim hastalığımdan ve hastaneye tek gidemediğim için yürüyemiyodum çünkü eşim bıraktı kendiside götüremez bakamaz diye bıraktıktan sonra telde yok sen şöylesin böylesin diyip moralimi daha çok bozdu kimseye demedim aileme filan üç gün ne aradı ne mesaj attı babamı arıyo beni şikayet etmeye geliyor surat beş karış hiç sormuyo nasılsın iyimisin kollarım serumlardan mosmor şiş hep sürekli hastaneye gidiyorum geldi babamlara bende neden böyle yapıyosun dedim bak bi sorun yok öyle o suratla çıktı gitti beni arıyor yine çocuk olmuyosa senden böyleysek senden hep suçladı da durdu halbuki çocuk ondan kaynaklı ameliyat oldu iki defa bi testis alındı yüzüne bi kere demedim Rabbim vermiyor dedim hep tüp bebeğede hiç yanaşmadı durum çok iyi olduğu halde telde kustu resmen ağladım çok kapattım teli ne onlardan kimse aradı ne de sordu deprem oldu bizim tanıdıklar herkes vs deprem yerinde onun için de arayan olmadı bişey oldumu geçmiş olsun vs sonra kuzenim ani şekilde trafik kazasından vefat etti onu bildikleri halde de arayıp gelmediler eltimin anneannesi vefat etmişti şehir dışına yanlarına gittiler anne baba ma aile velhasıl meğer terkedilmişim aracı olan kişiyede herkese benim terkettiğimi demişler ben burda cenaze gibiydim kendim ile uğraşırken terk edilmişim
Çok geçmiş olsun, başınız sagolsun
Bu karaktersiz heriften çocuğunuz olmadığı için şanslısınız
Biran önce bosanip kurtulursunuz inşallah

Peki kanamalariniz geçti mi? Hep geçmiş zaman kullanmışsnz kanıyordu vs gibi inşallah şimdi yoktur

Ya çocuğu falan bırakın siz ishalden 38 kiloya dusmussunuz doktora goturmemis resmen olmenizi beklemiş bosayin şu oksijen israfini!

Ne ondan ne ailesinden zerre kadar fayda ve insanlık yok aileniz destek veriyorsa 1dk düşünmeyin bosnama dilekcesine de her şeyi yazın çocuğun onun yüzünden olmadığını, size iftiralar attığını da eklersiniz.

Valla acınacak halde olan o adam, esiniz . Suç değil sağlık sorunları ama demek ki Suç olarak görüyor ki , suçluluk hissi ile size saldırıyor. Ailesi de zaten beş para etmezmiş. Dik dursaniz keşke. Geçinmeye gönlü varsa eşinizin barışmak ister hatasını anlarsa , bosanin demem ama adam boşanmak isterse de lütfen onlarin değersiz hissettirme çabasına yenilmeyin. Aileniz ne diyir bu durumlara

Adam size iğne ucu kadar değer vermiyor. Çocuk için neden bu kadar ısrar ettiniz? Böyle bir adamı baba yapmak için neden kendinizi hasta edecek duruma getirdiniz? Asıl bu duruma gelmeden sizi onu terk etmeniz gerekirdi. Adamın egosunu şişirip vazgeçilmez biriymiş gibi davranmışsınız. Şimdi de adam kendini bir halt zannetmiş. Bana bu kadar kötülüğü yapan adama tekmeyi basar muhattap bile olmazdım.
Kendinizi değmeyecek biri için harcamışsınız.

Çok sağolun benim rahatsızlığımda eşimden kaynaklı oluştu doktor rahim yumurta çatlaması oluyo bebek istediği için sürekli adet dışı kanamam oluyor ve buna dayalı kansızlık oluştu ileri derecede serum ile aldım babaevinde kan sürekli uyku hali halsizlik midem çok bulanıyodu tüp bebek vs eşim ameliyat olma sıkıntısı çıktı olmuyodu hep ittire ittire ameliyat oldu kontrollere gitmedi doktor çağırdı ona göre tüp bebek yada ilaç vericekti gitmedi gitse benim kanamam kesilcekti çocuk olsaydı stresten iki kulak kristallerim oynadı başım dönüyordu yürüyemiyodum ahiretten eşim ve ailesi çocuk olsun diye macun yaptırdılar bana sıkıntı bende olmadığı halde onu yedim aylarca oda afedersiniz kronik ishale çevirdi iki ay boyunca ne yapsam geçmedi eşim hastaneye de devlet randevu al diyor devlete de randevu alamadım özele de durum var iyi sıkıntı çekmiyo onada gitsem izin vermiyordu ishalden 38kiloya düştüm iyice dibi görmüştüm yinede bende gidemiyodum hastaneye eşimde götürmüyodu iş kendi yeri ama bi iki saat götürmedi
Bunları delillendirebilecek neyin varsa hepsini topla ve dava aç, tazminat al ve boşan şerefsizlere bak ya, daha aşağılık insan bulunabilir mi bilemedim.

Back
X