kendimi kullanılmiş hissettim

• Konu Sahibi Konu Sahibi shadowgirl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

shadowgirl

Ziyaretçi
benim 2 yıldır bir beraberliğim var.birbirimizi cok seviyoruz.bazen sorunlar oluyor elbette ama hallediyoruz genelde.ciddi bir ilişki oldugu için ailesiyle falanda tanıştım..neyse ben sadete geleyim.bugün bir arkadaşın evinde buluştuk herşey cok güzeldi sonra bu beni öpmeye falan başladı neyse resmen üstüme abanmaya başladı atmaya kalktım olmadı istemiyorum dedim yok.neyse bu iyice ileri gitti.acıyor dedim daha cok zorladı en sonunda dayanamayıp ağladım cünkü cok kötü oldum birden bu ilk değildi ama duygusal bir anıma geldi.o da etkilendi.ben banyoya girdim bizimki baktım üstünü giyinmiş tv izliyor bende gittim izledik.sonra odaya gectik neyse bu biraz kırılmış sanırım ağladım diye zorladım biraz bunu gönlünü ettim.beyefendi zevkini aldı kalktı hadi gidelim dedi.ben yine suyuna gittim cünkü seks karşılıklıdır iki tarafında zevk alması lazım değil mi.yine ben ağladım cünkü resmen kendimi kullanılmış hissettim..peki soruyorum size ben yanlış mı düşünüyorum..bende mi sorun var ????????fisfisfis

Yapmayın diyeceğim tepki toplayıp üstüme gelenler olacak şimdi....

Benimde bir kızım var ve allah korusun böyle şeyler yaşamasını istemem....

Hadi bir kere olmuş ama eğer kullanıldığını hissediyorsan bence tekrarlama lütfen...

Ayrıca ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım şahsi görüşümdür....

gönlünü etmek zorunda değilsin kii
bence sende sorun var
seni zorlayan adamın gönlünü yapıyorsun
heyy alaahım

evet sen yanlış düşünüyorsun
sana zorla birşeyler yapmaya çalışmış
ama o senin gönlünü alacağına sen onun gönlünü almışşın
peki ya istediği şeyleri yapsaydı?
ozman ne olcaktı?

bence de onun senin gönlünü almasi gerekirdi...
böyle davrandigin sürece üzülürsün bence...
birak o kossun pesinden,kullandirma kendini...

valla erkek milletine güven olmaz canım ama çok ince bi konu isteyen yapar istemeyen yapmaz ama kendini böyle hissetmende hiç hoş değil hissediyosanda yapmazsın bidaha

Erkeği elinde tutma çabası sanırım. Hani kaba bir tabir olacak belki ama vermezsem başkasına gidermi bakarmı muhabbeti.

ne münasebet, o senin peşinden koşsun, özür dilesin zorladığı için. hatalısın, sen gitmişsin:kızgın:

nasıl buna müsade ettin ki? resmen seni sevmiyor.
karşılıklı birşeyler hisseder, ister ve yakınlaşırsınız.ama sizi zorlayacak birde siz ağlarken elinde kumanda ..
canım kendine değer ver önce sen.kendini kullandırma!!!!!!!!!!!!

Yapmayın diyeceğim tepki toplayıp üstüme gelenler olacak şimdi....

Benimde bir kızım var ve allah korusun böyle şeyler yaşamasını istemem....

Hadi bir kere olmuş ama eğer kullanıldığını hissediyorsan bence tekrarlama lütfen...

Ayrıca ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım şahsi görüşümdür....

Hadi o zaman beraber toplayalim o tepkiyi bende aynen senin gibi düsünüyorum....sahsi görüsüm tabiki...kaydirigubbakcemile2

Güzelim onun gönlünü yapmak icin istemedigin birseyler yapma...zaten o yüzden kendini böyle kullanilmis hissediyorsun...demekki daha hazir degilsin bunlara...:delphin:

Yapma canim, egerki cinsellikle adamlar elde tutulsaydi bunca kadin aldatilirmiydi esleri tarafindan..???

Kullandirtma kendini ilerde hep bunun pismanligni yasarsin:delphin:

Yaptigi sey hic hos degil... haklisiniz
iliskiniz 2 yildir surebilir ama garantisini kimse veremezki
dikat edin sevgiliniz istiyo diye sonradan pisman olucaniz seyler yapmayin zaten

Canım kusura bakma ama bencede kullanılmışsın
neden onun istediğini yapmak zorunda hissettinki kendini
sen istemiyorum diyince asıl onun kendini suçlu hissetmes gerekir bilmiyorum ama keşke yapmasaydın

Teşekkür et butanu yok kuzum sana teşekkür ediyorum:)))))))))))))

benca cok yanlıs yapıyosun arkadsım otur ALLAH a sıgın snana en dogru yolu gosterecektırr
bak canım sen pıskolojık olarak ben su yadıklarında senı cokermıs olarak gordumm yakın gorudgun yada tıbbı bır destek alabılırısn pıskolıjık olarak kendıne ve zorba bırıylee genclıgıne yazık etme gun gelır cok psıman olursun derımkı pısman olcagın syeler yapmaa kı gerıcı zararın neresınden donersen kardır senın cınsel anlamdaa bısyeelr paylastıgın sevgılın bence hem suclu hem guclu olarak bıde tavır yapıyo anladıgım kadroıylaaa bırazzz zor cekılır bu tıplerr sonradann ıplerı elıne alırsaa kurtulamassın solımmm her dedıgını yaptırır bu skeıdlee kendınden odun vermee yokssaa resmen onun kuklası gıbı bısey olur cıkarsınn

Son düzenleme:
ya kullanılma falan yok ortada.ben onu cok iyi tanıyorum sadece birden o şekilde davranması beni cok üzdü.hem biz sebeye evlenmeyi düşünüyoruz.tabiki pişman olacagım seyi yapmam sadece ben cok değer verdim o yani.o benim bazı zamanlar olduki kapımda bekledi sabaha kadar ailesiyle kavga etti yanıma geldi sevgi her şeyden önce gelir bizim aramızda sonsuz bir sevgi var .ben erkek milleti her şeyi yapar diyemem asla.istisnalarda var inanın.

Gönlünü ettim ne demek ya.
Üstüne abanan yok istemiyom dediğin halde o.
O senin gönlünü almalıydı.Seven bir erkek öyle yapar çünkü.
Niye böyle şeylere izin veriyorsunuz anlamıyorum.
Ben böyle davranan bir erkeğin sevgisine inanmıyorum kusura bakmayın.
:kızgın:

benim 2 yıldır bir beraberliğim var.birbirimizi cok seviyoruz.bazen sorunlar oluyor elbette ama hallediyoruz genelde.ciddi bir ilişki oldugu için ailesiyle falanda tanıştım..neyse ben sadete geleyim.bugün bir arkadaşın evinde buluştuk herşey cok güzeldi sonra bu beni öpmeye falan başladı neyse resmen üstüme abanmaya başladı atmaya kalktım olmadı istemiyorum dedim yok.neyse bu iyice ileri gitti.acıyor dedim daha cok zorladı en sonunda dayanamayıp ağladım cünkü cok kötü oldum birden bu ilk değildi ama duygusal bir anıma geldi.o da etkilendi.ben banyoya girdim bizimki baktım üstünü giyinmiş tv izliyor bende gittim izledik.sonra odaya gectik neyse bu biraz kırılmış sanırım ağladım diye zorladım biraz bunu gönlünü ettim.beyefendi zevkini aldı kalktı hadi gidelim dedi.ben yine suyuna gittim cünkü seks karşılıklıdır iki tarafında zevk alması lazım değil mi.yine ben ağladım cünkü resmen kendimi kullanılmış hissettim..peki soruyorum size ben yanlış mı düşünüyorum..bende mi sorun var ????????fisfisfis

cinsellik iki kişinin isteği doğrultusunda yaşanınca ,güzeldir... hele zorlamayla olursa ,bu daha farklı anlamlara gider... neden istemediğiniz bir şeyin size zorla yapılmasına izin veriyor ve hçbir şey olmamış gibi ,birde ,gönlünü ediyorsunuz. onun sizden özür dilemesi gerekirken.:1shok:..bakın biliyorsunuz da...doğru düşünüyorsunuz ama iş icraata geçince suyuna gidiyorsunuz.kabahat sizde. .. böyle yaparsanız bu hareketlere daha çok maruz kalırsınız...:delphin:

eee siz konu basliginda kendimi kulanilmis hisediyorum diyosunuz simdi kulanilma yok diosunuz karar verin ...

resmen seni zorlamis istemiyorum demissin ve deva etmis arkadasim buna basbaya tecavuz derler farkinda misin? tecwvuz ille birlikte olmak demek degildir zorla sana yaklasmis zevkini almis hos sen istemiyor ve agliyorken nasil zevk aliyorsa pis herif sonra da kalkmissiniz nasil buna izin verebilioyrsun ya??? nasil kendine bu kadar haksizlik yapiyorsun. kimsenin suyuna gitmek zorunda degilsin istersen 10 yillik iliskin olsun istersen evli ol istemiyorum dedigin anda bir erkek devam ediyorsa bundan sonrasi tacizdir tecavzdur.
lanet olsun.

ya kullanılma falan yok ortada.ben onu cok iyi tanıyorum sadece birden o şekilde davranması beni cok üzdü.hem biz sebeye evlenmeyi düşünüyoruz.tabiki pişman olacagım seyi yapmam sadece ben cok değer verdim o yani.o benim bazı zamanlar olduki kapımda bekledi sabaha kadar ailesiyle kavga etti yanıma geldi sevgi her şeyden önce gelir bizim aramızda sonsuz bir sevgi var .ben erkek milleti her şeyi yapar diyemem asla.istisnalarda var inanın.

e ama şekerim ilk mesajında kullanılmış hissediyorum diyen sensin. Biz hangisine göre yorum yapıcaz acaba:delphin:

Amaaan neyse ne ya....şakkıdı

Back
X