kendimi kullanılmiş hissettim

• Konu Sahibi Konu Sahibi shadowgirl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen canım acıyor diyorsun oysa dinlemeyip dahada çok acıtıyor.. ve seni ağlarken görüyor, sen banyoya gitiğinde oysa giyinip tv karşısına geçiyor sonraysa tv izleyip sen ağladın die kırıldığı için sen onun gönlünü alıyorsun ve kalkalım dediğinde toparlanıp kalkıyorsunuz...

1)canın acıdığı halde devam etmesi
2)ağladın için durmaması gelip özür dilememesi
3) ağladın die onun kırılması ve trip yapması
4) senin onun gönlünü alman
5) işi bitincede hadi kalkalım demesi

BENCE SEN 2 KERE DÜŞÜN AMA SAĞLIKLI DÜŞÜN KALBİNLE DEĞİL AKLINLA MANTIĞINLA DÜŞÜN

sen canım acıyor diyorsun oysa dinlemeyip dahada çok acıtıyor.. ve seni ağlarken görüyor, sen banyoya gitiğinde oysa giyinip tv karşısına geçiyor sonraysa tv izleyip sen ağladın die kırıldığı için sen onun gönlünü alıyorsun ve kalkalım dediğinde toparlanıp kalkıyorsunuz...

1)canın acıdığı halde devam etmesi
2)ağladın için durmaması gelip özür dilememesi
3) ağladın die onun kırılması ve trip yapması
4) senin onun gönlünü alman
5) işi bitincede hadi kalkalım demesi

BENCE SEN 2 KERE DÜŞÜN AMA SAĞLIKLI DÜŞÜN KALBİNLE DEĞİL AKLINLA MANTIĞINLA DÜŞÜN

kesinlikle katılıyorum cnm sana..gayet güzle yazmışsın ekliycek bşy kalmadı bana:)

ya kullanılma falan yok ortada.ben onu cok iyi tanıyorum sadece birden o şekilde davranması beni cok üzdü.hem biz sebeye evlenmeyi düşünüyoruz.tabiki pişman olacagım seyi yapmam sadece ben cok değer verdim o yani.o benim bazı zamanlar olduki kapımda bekledi sabaha kadar ailesiyle kavga etti yanıma geldi sevgi her şeyden önce gelir bizim aramızda sonsuz bir sevgi var .ben erkek milleti her şeyi yapar diyemem asla.istisnalarda var inanın.

benim bildiğim seven insan, sevdiği ağladığı zaman içi gider alıp eline kumandayı tv izlemez.sevgi olduguna o kadar inanmayın. o ağlayasaydı siz başka bir şeyle mi ilgilenrdiniz onunla mı?

erkek milletine güvenilmezşakkıdı

canım çık o filmden sen. ıssız adam tribiyle yaşıyosun ama o film sen gerçek bir taciz yaşamış ve kullanılmana müsade etmişsin!
hala sana değer vermeyen bir adamı burda bize koruyacaksın.??
emin ol bi süre sonra sende farkına varıcaksın,seven adam asla sevdiği kadını kullanmaz canını yakmaz ,göz yaşına dayanamaz.kalbinden sever cinsel bölgeleriyle değil !!!

O senden özür dilemesi gerekirken senin ondan özür dilemen yanlış olan.Sen istemediğin halde senle bişeyler yaşamaya çalışmış.Bu sana hakaret değil mi.İlerde keşke dememek için inan çok dikkatli olmalısın o küsmesin kırılmasın diye yapılacak iş değil ki bu...

sevgili arkadaşımız yanlışı yapmış güzelce,sonrada sadece o anki ruh hali kötü diye bize yazmış....oysaki o halinden çokkkk memnunmuş...ilk mesajı okudum birde diğerini,şimdi düşündüm,burada yorum yapmaya çalışan ve yardımcı olamya çalışan bizlerde kullanılmışmı oluyoruz nedir:bbo::bbo:

madem bu duygu anlık neden gelip burada milleti çelişkiye düşürüyorsunuz hanımefendi..?insanlar kendisiylemi çelişsin yani siz istediniz diye!!??

yaptığınız yanlış evet hiçç doğru değil..,buradaki insaları suçlu duruma düşürecek 2. bir yorum çok canımı sıktı çokkkkkkkk..şimdi tecavüzvari davranan erkek haklı,burada gerçeği göstermeye çalışan arkadaşlarımız haksız duruma düştü..maşallah devam ediniz..ama siz devekuşumisali kafanızı gömsenizde duygularınızla bunu kendinize haklı gibi göstermeye çalışsanızda,gövde kum üstünde duruyor,gerçekler ortada,doğrular ortada..yapılan iş baştan sona yanlış..adam benciliiğini son raddesine kadar göstermiş..sizde onu değil kendinizi yargılamışsınız,kendi iradenizi yok sayıp onu haklı çıkarmaya çalışmışsınız özür dilemeye giderek..yasakkelimeyasakkelime

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla ben o kumandayı alır... Hadi kafasına atayım...kötükedihüso
Resmen sana haksızlık ve saygısızlık etmiş. Bir bayanın gözyaşlarına rağmen böyle davranan birini anlamam mümkün değil. Bilmiyorum cnm belki çok seviyorsun ama sana değer birine ver sevgini ve kendini.....

arkadaşın kendi değerini farketmesi gerekiyor
ıssız adam filminden etkilenmiş arkadaşım ama öyle değil farkındaysan yaşanan.
kendi isteğin olmaksızın bir erkeği tatmin etmekteki amaç ,mantık ne?
KUL AMME HİZMETİ'mi yapıyorsun arkadaşım?

derin yaralar açar bunlar senin ruhunda!kendine değer ver ve kullandırma sana bunu anlatmaya çalışıyoruz.bu tavır kadını aşağılar bunu anla lütfen..

neden tekrar ...gönlünü ettın kı...
o senın gönlünü etsın...sonucta ...aglayan ve istemem dıyen üzülen sensin...
kullanılmış hissedeceksen böyle bir şeyi bır dahada yapma...
ayrıca erkeler kendilenürü düşünürler.....burdada bunu anlamış olduk...
kızın peşinden koşucagı yerde....kız....moralini düzlemiş....
artık ne düşünürsende düşün olanda olmuş....
olmadan düşünmek gerekiyor...

Kimi acıtarak kimi açıtmayak sonuçta erkekler zaferi kazanmıyormu..ya herru ya merru..

sevgili arkadaşımız yanlışı yapmış güzelce,sonrada sadece o anki ruh hali kötü diye bize yazmış....oysaki o halinden çokkkk memnunmuş...ilk mesajı okudum birde diğerini,şimdi düşündüm,burada yorum yapmaya çalışan ve yardımcı olamya çalışan bizlerde kullanılmışmı oluyoruz nedir:bbo::bbo:

madem bu duygu anlık neden gelip burada milleti çelişkiye düşürüyorsunuz hanımefendi..?insanlar kendisiylemi çelişsin yani siz istediniz diye!!??

yaptığınız yanlış evet hiçç doğru değil..,buradaki insaları suçlu duruma düşürecek 2. bir yorum çok canımı sıktı çokkkkkkkk..şimdi tecavüzvari davranan erkek haklı,burada gerçeği göstermeye çalışan arkadaşlarımız haksız duruma düştü..maşallah devam ediniz..ama siz devekuşumisali kafanızı gömsenizde duygularınızla bunu kendinize haklı gibi göstermeye çalışsanızda,gövde kum üstünde duruyor,gerçekler ortada,doğrular ortada..yapılan iş baştan sona yanlış..adam benciliiğini son raddesine kadar göstermiş..sizde onu değil kendinizi yargılamışsınız,kendi iradenizi yok sayıp onu haklı çıkarmaya çalışmışsınız özür dilemeye giderek..yasakkelimeyasakkelime

tamamen katiliyorum, özür dilemen cok yanlis olmus, o yanlisi yaptin burda kendini kötü hissetmis olmana ragmen hala onu koruyorsun.
Erkek arkadasinin yaptigi cok ama cok yanlis, seviyor diyorsun... insan sevdigine kiyabili rmi hic? sen aciyor dedigin halde devam eder mi? ALLAH askina bi aklini kullan düsün..
hadi orda bi anda zevkten düsünemedi, kendine engel olamadi devam etti diyelim, ya sonrasi? sen aglayarak banyoya gidiyosun herif tvyi acmis keyfine bakiyor ve sana trip yapiyor... neyin tribi bu? affedersin tecavüzüne (bana göre öyle) tepki verdin diye mi?
Kadinlik gururunu hice saymisin, buna izin vererek, sonra gidip özür dilemekle onu hakli cikararak, hala buraya gelip onu koruyarak...

Kendini kullanilmis hissetmen cok normal, yerinde kim olsa ayni seyi hisseder, cnkü bu bir gercek, erkek arkadasin zevki icin seni ve duygularini hice sayarak seni kullanmis...

ya kullanılma falan yok ortada..ben onu cok iyi tanıyorum sadece birden o şekilde davranması beni cok üzdü.hem biz sebeye evlenmeyi düşünüyoruz.tabiki pişman olacagım seyi yapmam sadece ben cok değer verdim o yani.o benim bazı zamanlar olduki kapımda bekledi sabaha kadar ailesiyle kavga etti yanıma geldi sevgi her şeyden önce gelir bizim aramızda sonsuz bir sevgi var .ben erkek milleti her şeyi yapar diyemem asla.istisnalarda var inanın.

kırmızılı olan bölümü yazmasaydın ya..kafamçokkarıştı.bune yaman çelişki...pekı kullanılmadın...ne oldu o zaman sen söyle....pekı sana nasıl bır yorum yapalım...CADIARZU

üzülmüşün o zaman neden tekrar sevgılını tatmin ettın....üzüldünse ....sevgiline deseydin...o özürdıleseydı...hatalısın...

ve bu ilişki ...ancak sevgı degılde cinsellik var gibi geliyor...

ben acıkca söyleyım..kullanılmışın böyle devam edersende cooooooooookkkk...kullanılırsın...:kızgın:

Hadi o zaman beraber toplayalim o tepkiyi bende aynen senin gibi düsünüyorum....sahsi görüsüm tabiki...kaydirigubbakcemile2

Güzelim onun gönlünü yapmak icin istemedigin birseyler yapma...zaten o yüzden kendini böyle kullanilmis hissediyorsun...demekki daha hazir degilsin bunlara...:delphin:

Yapma canim, egerki cinsellikle adamlar elde tutulsaydi bunca kadin aldatilirmiydi esleri tarafindan..???

Kullandirtma kendini ilerde hep bunun pismanligni yasarsin:delphin:

ben de sizin gibi düşünyorum hadi o zaman:enbuyukkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
bence adamın seninle ciddi bir ilişki düşündüğü yok ciddi düşünen erkek sevdiğini incitmez o ağlarken bu kadar duyarsız davranmaz işi bitince hadi kalk gidelim demez.zaten o işe zorla yeltenmez..biraz sert oldu kusura bakma okuduğumdan çıkardığım budur..

ben acikcasi pek birsey anlamadim
konunun basligina kendimi kullanilmis hiddettim diye yazmisin
simdi ise kullanma yok diyorsun
kafam karisti dogrsu

bence karsı taraftaki erkek kullanılmıs ğibi geldi
nedenmi kız ğönüllü gönüllü arkadasın evine ğidiyor yalnızlar ben erkek olsam aklımdan neler ğecer faliyete baslıyorsunuz ve hic beklemediğniz bir tepki kusura bakma ama madem bu kadar cinselliğe ve sevğilinin dokunmasına öpmesine kullanıldım hissi var neden yalnız bir evde bulusuyorsun bu arkadasın değil sevğilin evlenmeyi düsünüyorum düzenli bir iliskimiz var diyorsun sonrada bu kadar büyük tepkiler
ya sınırı tam olarak koyacak onunla tehnalarda bulusmayacaksın yada yaptığın isin hakkını ver kimsenin burnundan ğetirme
ben evlilik öncesi cinsellik taraftarı değilim
ama nisanlılıkta öpme olayı filan dısında bunun
bence cinselliği yasarak birbirini tanıyamaz insan
ama ğün ğelir anlasamayarak ayırılırsanız yeniden tanısacağımız ve evleneceğimiz insanın yüzüne senden baskası dokunmadı tenime diyerek ic huzuruyla beraber olursunuz ve ğün ğelir eski sevğililerinizle gözgöze geldiğinizde eski seyleri hatırlayarak esinizden utanmasınız

Kullanılmış demeyelimde sadece o an alttan aldığın için kendini kötü hissetmişsin... O anda cinsel bir yakınlaşma oluyor ve sevgilin kendine hakim olamayıp sana zorla bişeyler yapmaya ve yaptırmaya çalışıyor. Bunun sonucunda sen ohaabenneyaptımki diyosun şurda güzelce oturup tv izlemek, o an bir ev ortamında oturup bişeyler yemek vb. şeyleri paylaşmak varken buda ne demek oluyor düşüncesi sarıyor seni.
Ona ters tepki veriyorsun onunda bütün cinsel duyguları kalkmışken birden iniyor..kafamçokkarıştı.(malum anladınız ineni) kusura bakma canım cinsellik köşesi ondan rahat yazdım....Burda mesele senin evlilik öncesi yaptıkların , yasakları günahları tartışamayız, nitekim seninde bir hayatın var burda böyle olmaz sen napıyosun diyemeyiz. Zaten sende yanlışmı yapıyorum diye bir soru yöneltmemişsin. Bence ondaki rahatlık şu... senin onu sevdiğini biliyor bu olaydan ötürü kırılmayacağını düşünecek kadar emin adam... Ona bu rahatlığı acaba sen vermiş olabilirmisin. Bence birdaha gözden gecir ilişkini.. Doğrudur seviyor ve sevliyorsundur ama insanlara güven olmuyor. Düşünsene kaç yıllık kocasından boşanıyo kadınlar... Oku burda yazanları bir derdim var köşesine git bi bak ne umutlar yıkılmış ne yuvalar parçalanıyor ki siz daha sevgilisiniz...

Kullanılmış gibi hiççç hissetme bence, sen kendin buna izin vermişsin, önce ağlıyorsun, sonra gönlünü alıyorsun, kim kimin gönlünü almalı acaba benim kafam karıştı?

ozaman sana şunu yazim bakbakalım okuyunca ne hissediceksin....

İNCİTMEYECEK KADAR UZAK..ÜŞÜMEYECEK KADAR YAKIN OLABİLMEK...

Eski zamanların dondurucu bir kışından bütün hayvanlar çok
etkilenmiş,büyük kayıplar vermişler.
Ama en çok kayıp veren kirpilermiş.
Çünkü onların pek çok hayvan gibi kalın kürkleri yok, kendilerini sıcak tutması zor olan dikenleri var.
Bu durumdan en az zararla kurtulmak için kirpiler meclisi
toplanmış, çözüm aramaya başlamış.
Tartışa tartışa, nihayet gece olunca tüm kirpilerin bir araya
toplanmasına, birbirlerine yakın durarak geceyi geçirmelerine karar verilmiş.
Böylece kirpiler birbirlerinin vücut sıcaklığından
yararlanacak, aralarındaki hava tedavülünü önleyerek donmaktan
kurtulacaklarmış.
İlk geceki deneyimlerinde bunun işe yaradığını görmüşler.
Ama başka bir problem çıkmış ortaya.
Üşüyen kirpiler birbirlerine fazla yaklaştıklarından yaralanmalar gerçekleşmiş.
Daha sonraki gece yaralanma korkusundan birbirlerinden uzak durmuşlar ama bu seferde donmalar meydana gelmiş.
Ne var ki, her gece kah uzaklaşa kah yakınlaşa, deneye yanıla
birbirlerinin vücut sıcaklığından yararlanacak kadar yakın,ancak
birbirlerini incitmeyecek kadar uzak durmayı öğrenmişler.

KISACA ;

Bizim de uzun dikenlerimiz var.
Bunlar hayata karşı filtrelerimiz.
Bazen faydalı, bazen de zararlı.
Çoğu zaman, kimseleri yaklaştırmıyoruz yanımıza.
Filtrelerimizden elemeden kimseleri sokmuyoruz özel dünyamıza.
Ne var ki, sıcaklık ancak yakınlaşmakla mümkün.
Birbirini incitmeyecek kadar uzak, hayatın soğuk zamanlarında üşümeyecek kadar da yakın olmayı öğrenmeliyiz.
Aynen kirpiler gibi..

Back
X